bazár, predaj, inzercia, predám

Macrame lapač snov

Kategória: Ostatné

Makramé lapač snov, veľkosť priemer kruhu 20cm, dĺžka 74cm
Macrame lapač snov
Podobné inzeráty
Macrame lapač
Predám ručne vyrobený Macrame lapač snou . 90cm výška 48,5cm šírka Pozrite aj iné moje inzeráty :) .
Dekoratívny produkt - Lapač snov
Ponúkam na predaj lapač snov v modro-bielom prevedení. Špecifikácia: - priemer kruhu 35cm - celková dĺžka 95cm Preferujem osobný odber Prešov a okolie alebo poslanie cez Slovenskú poštu/Packetu. V prípade akýchkoľvek otázok alebo následného záujmu ma kontaktujte telefonicky, alebo prostredníctvom SMS. AK PRÁVE ČÍTATE TENTO INZERÁT, TAK JE STÁLE AKTUÁLNY.
Dekorácia lapač snov - farebný
Predám tento milý lapač snov. Výška 41 cm + 11 cm šnúrka na zavesenie, ktorú si môžete skrátiť. Vyrobené z darovaných vecičiek, tak posúvam ďalej, nech majú druhú šancu a niekoho to, dúfam, poteší. Osobný odber možný na trase Bratislava - Bernolákovo a v blízkom okolí, prípadne poštou po platbe na účet vopred. Cenu poštovného Vám rada zistím. Možno Vás zaujmú aj iné veci z mojej ponuky, nech sa páči, pozrite si kliknutím na moje meno... :o)
Dekorácia lapač snov - pávie perá
Na predaj lapač snov s pávími perami, výška 50 cm + 17 cm šnúrka na zavesenie, ktorú si môžete skrátiť. Vyrobené z darovaných vecičiek, tak posúvam ďalej, nech majú druhú šancu a niekoho to, dúfam, poteší. Zabalené v darčekovej krabičke. Môžete darovať ako darček k sviatku alebo len tak z lásky alebo pre krajšie sny :) Cena:  5 Eur Osobný odber možný na trase Bratislava - Bernolákovo a v blízkom okolí. Možno Vás zaujmú aj iné veci z mojej ponuky, nech sa páči, pozrite si kliknutím na moje meno... :o)
Macrame anjel veľký
Predám krásneho macrame anjelika priemer kruhu je 25cm, zvyšné rozmery sú na fotke. Môžem upiecť aj v inej farbe. V ponuke mám aj malé macrame anjeliky na stromček za 2,50€ ????
Macrame DÚHA
Macrame dúha v zelených odtieňoch vhodná pre chlapčeka, vyrobená z kvalitnej Macrame priadze Bobbiny. Veľkosť cca 17 x 17 cm Možné vyhotoviť aj iné farebné kombinácie podľa požiadavky. :)