bazár, predaj, inzercia, predám

MAĎARSKO - MUCSONY 6 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RD S DVOMA BYTOVÝMI J

Kategória: Domy

MAĎARSKO - Mucsony v blízkosti mesta Kazincbarcika. Ponúkame Vám na predaj poschodový 6 izbový rodinný dom s 2 bytovými jednotkami. Priestranná garáž, sklad, 3 kancelárie v rámci domu a samostatná dvojgaráž, altánok a prístrešok, kotolňa a dielňa. Dom je vo výbornom stave s podlahovou plochou celkom  140m2 v obci Mucsony, pri obci Kazincbarcika a Edeleny.

Dispozícia domu: Na poschodí sú 3 samostatné izby, kuchyňa, obývacia izba, jedáleň, kúpeľňa s WC. Na prízemí 2 izbová samostatná bytová jednotka s kuchyňou a kúpeľňou s WC. Priestranná garáž, sklad. Kancelárie tvoria 3 miestnosti. Plocha domu je 120 m2 na 1. poschodí a 120 m2 na prízemí. Súčasťou domu  priestranná garáž, dielňa, kotolňa s výmerou cca 100 m2. V upravenej záhrade altánok a prístrešok, samostatný objekt 2 garáž, upravený dvor.

Podlaha: dlažba a plávajúca. Steny: omietky. Okná: plastové. Stav objektu: výborný stav. Kúrenie: centrálne kotol na plyn a drevo. Sedlová strecha vo výbornom stave. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Dom postavený z tehly. IS: voda, elektrina, plyn a kanalizácia. V blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotrasy, turistika, hubárčenie, možnosť jazdy na koňoch Energetický certifikát D. 

Cena 93 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - MUCSONY 6 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RD S DVOMA BYTOVÝMI J
Podobné inzeráty
MAĎARSKO - HOLLÓHÁZA 3 IZBOVÝ RD S DVOMA BYTOVÝMI JEDNOTKAMI
Maďarsko - Holloháza obľúbená a vyhľadávaná obec ihneď za hranicou. Ponúkame Vám v exkluzívnom zastúpení na predaj 3 izbový rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami po novej rekonštrukcii v obci  Hollóháza na rovinatom pozemku o výmere 1.000m2.  Nehnuteľnosť je po kompletnej rekonštrukcii, potrebné dokončiť drobnosti k okamžitému bývaniu. Byt číslo 1 má kuchyňu, kúpeľňu, izbu s krbovou pecou. Byt číslo 2 má kuchyňu, kúpeľňu, a 2 izby s krbovou pecou. Nová strecha, zateplenie, nové rozvody IS, nové okná, podlahy, dlažby a dvere, v kúpeľni kúrenie sálavými panelmi, ohrev vody bojler. Úžitková plocha domu celkom je 120m2. Na pozemku murovaná stavba garáž, sklad, dreváreň. Záhrada, stromy panoramatický výhľad na okolie, prístup z dvoch strán. Energetický certifikát B. Cena 119 000 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Jedinečná apartmánová nehnutelnosť s bazénom a záhradou
SHARK REAL ponúka na predaj moderný apartmánový komplex v obci Banka pri Piešťanoch. Táto paráda nehnuteľnosť je vhodná na rodinné bývanie, viac generačné bývanie , podnikanie spojené s bývaním alebo pre dlhodobé prenajímanie prípadne krátkodobé cez booking a pod. Celá nehnuteľnosť sa rozprestiera na pozemku o rozlohe príjemných 826 m2, pričom pozostáva z prednej časti, kde sa nachádza parkovacie miesto pre dve autá a vjazd do garáže. Nasleduje vstupná brána, za ktorou sa nachádza po pravej strane 2 poschodový 3-izbový dom s podpivničením a garážou, po ľavej strane od vstupu sa nachádza budova s dvoma samostatnými apartmánmi: na prízemí priestranný 1-izbový a na poschodí 2-izbový s veľkou terasou. V zadnej časti dvora sa nachádza ďalší 2 iz. apartmán pozostávajúci z dvoch izieb a kuchyne. Dispozícia: Poschodový dom disponuje úžitkovou plochou cca 140 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby s odkladacím priestorom na topánky a kabáty, pár schodmi sa prechádza na poschodie, kde sa nachádza moderná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, jedálenský kút a obývačka. Kuchyňa s obývačkou sú prepojené, orientované do pokojnej ulice. Ďalej sa na tomto poschodí nachádza kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Na druhom poschodí sa nachádzajú dve spálne, pričom jedna z nich disponuje loggiou. Na tomto poschodí sa taktiež nachádza priestranná kúpeľňa, v ktorej je sprchový kút, toaleta, bidet a umývadlo. Dom je podpivničený, v pivnici je kotolňa a práčovňa, z ktorej sa dá prejsť do garáže v prednej časti. Druhá budova disponuje dvoma samostatnými bytovými jednotkami, pričom v spodnej časti sa nachádza priestranný apartmán s rozlohou cca 65 m2. Pozostáva so samostatnej kuchyne s jedálenským kútom, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou a veľkej otvorenej izby, kde sa zmestí manželská posteľ, veľká pohovka aj úložný priestor. Izba disponuje francúzskymi dverami s výstupom na dvor. V prípade potreby by bolo možné priestor jednoducho predeliť priečkou a vytvoriť dve samostatné izby. Vrchný apartmán je 2 - izbový a disponuje podobnou rozlohou ako spodný, nachádza sa tu kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, obývačka a spálňa. K tomuto apartmánu prislúcha krásna slnečná terasa s výhľadom na dvor. Vstup do apartmánu je samostatný po vonkajšom schodisku. V zadnej časti pozemku sa nachádza ďalší samostatný apartmánový domček s rozlohou úžitkovej plochy približne 55 m2. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby s úložným priestorom, spálne, kuchyne spojenej s obývačkou a kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Každá z bytových jednotiek má samostatný vstup zo spoločného dvora, ktorý inak disponuje dokonalým súkromím od okolitého sveta. Na dvore sa nachádza relaxačná časť s bazénom o veľkosti 22 m2 a lehátkami, murovaný gril, letná krytá kuchyňa s možnosťou posedenia a trávnatá plocha s drevinami Celková plocha vnútorného dvora je 435 m2. Obec Banka disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a bezprostredne susedí s kúpe
Na predaj rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami,  vedľa a
Spoločnosť Allrisk Slovakia Vám ponúkam na predaj 4 - izbový rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami, vedľa areálu RED-OAK Golf club-Lužianky-Nitra . V cene domu sú zahrnuté 2 parkovacie miesta, priestranná terasa a pozemok s rozmermi 457,5m2. Zastavaná plocha rodinného domu je 125m2 bez terasy a k tomu terasa vo výmere 18m2. Úžitková plocha rodinného domu je 101,59m2 a k tomu terasa vo výmere 12m2. DISPOZÍCIA: Závetrie-1,65m2 Zádverie-3,11m2 Chodba-7,89m2 Izba-11,63m2 Izba-11,40m2 Technická miestnosť-2,63m2 Kúpeľňa-8,43m2 WC-1,75m2 Špajza-1,79m2 Obývacia izba+kuchyňa-33,83m2 Spálňa-12,34m2 Šatňa-6,82m2 Terasa-18,32m2 Dom je postavený z kvalitných stavebných materiálov- tehla 25cm +15cm fasáda, väzníková strecha, povala. Medzi domami /bytovými jednotkami/ sú tehly 2x25cm+styrodur 5cm Rodinný dom je ponúkaný na predaj ako holodom: -plastové okná s izolačným trojsklom KBE ( vo farbe antracit-biele ) -zásuvky a vypínače, - príprava na alarm, - príprava v každej miestnosti na TV a na internet /optické káble/ -tepelné čerpadlo Dokončenie domu do stavu ŠTANDARD: + Cena: 15.000,- € - plávajúca podlaha podľa vlastného výberu s montážou - kompletné vybavenie kúpeľne podľa vlastného výberu obkladov, dlažieb a sanity s montážou - interiérové dvere so zárubňou, hladké plné – fólia podľa vlastného výberu s montážou - maľovanie na bielo - spotrebný materiál - koordinácia stavebnej činnosti - upratovanie EXTEIÉR : - fasádna farba - oplotenie zadnej a bočnej časti pozemku- bariérové+ pletené - terénne úpravy pozemku bez zatrávnenia - kanalizácia, mestská voda - chodník okolo domu - terasa bez zastrešenia Kontaktujte ma pre bližšie otázky na tel. čísle 0917 87 37 79. Teším sa na osobné stretnutie na obhliadke.
Na predaj rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami, priamo ve
Realitná kancelária 33reality Vám ponúka na predaj 4.izbový rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami, priamo vedľa areálu RED-OAK Golf club-Lužianky-Nitra. V cene domu sú zahrnuté 2 parkovacie miesta, priestranná terasa a pozemok s rozmermi 457,5m2. Zastavaná plocha rodinného domu je 125m2 bez terasy a k tomu terasa vo výmere 18m2. Úžitková plocha rodinného domu je 101,59m2 a k tomu terasa vo výmere 12m Dispozičné riešenie: Závetrie-1,65m2 Zádverie-3,11m2 Chodba-7,89m2 Izba-11,63m2 Izba-11,40m2 Technická miestnosť-2,63m2 Kúpeľňa-8,43m2 WC-1,75m2 Špajza-1,79m2 Obývacia izba+kuchyňa-33,83m2 Spálňa-12,34m2 Šatňa-6,82m2 Terasa-18,32m2 Dom je postavený z kvalitných stavebných materiálov- tehla 25cm +15cm fasáda, väzníková strecha, povala. Medzi domami /bytovými jednotkami/ sú tehly 2x25cm+styrodur 5cm. Rodinný dom je ponúkaný na predaj ako holodom: -plastové okná s izolačným trojsklom KBE,vo farbe antracit-biele, -zásuvky a vypínače, -príprava na alarm, -príprava v každej miestnosti na TV a na internet /optické káble/... -tepelné čerpadlo -podkrovný úložný priestor (bez OSBD), -okapové zvody, -hromozvod na komplet + revízia. Dokončenie domu do stavu ŠTANDARD: Cena: 15.000,- € Štandard zahŕňa : Plávajúca podlaha podľa vlastného výberu s montážou Kompletné vybavenie kúpeľne podľa vlastného výberu obkladov, dlažieb a sanity s montážou Interiérové dvere so zárubňou, hladké plné – fólia podľa vlastného výberu s montážou Zastrešenie terasy Krb Maľovanie na bielo Spotrebný materiál Koordinácia stavebnej činnosti Upratovanie Exteriér: fasádna farba, oplotenie zadnej a bočnej časti pozemku- bariérové+ pletené, terénne úpravy pozemku bez zatrávnenia, kanalizácia, mestská voda chodník okolo domu, predpríprava na elektrickú bránu terasa bez zastrešenia Ako bonus, prvý kupujúci má možnosť pri výbere exteriérnych farieb rodinného domu: strecha, tehla,...všetko podľa dohody s majiteľom. Lokalita: Malebná pokojná lokalita predstavuje dokonalý odpočinok v objatí prírody a súkromného rezortu s novovybudovaným golfovým ihriskom, iba necelých 100 km od Bratislavy. V rozľahlom areáli sa dá oddychovať taktiež aktívne: okrem golfu je tu možnosť cykloturistiky, peších prechádzok, športového rybolovu, tenisu či mnoho iných aktivít. Nechýba ani detské ihrisko a reštaurácia. Cena uvedená na internetovej stránke je konečna vrátane právneho a realitného servisu. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru. V prípade záujmu ma prosím neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem bližšie informácie o nehnuteľnosti, alebo zabezpečím osobnú obhliadku!
MAĎARSKO - SZENDRO PEKNÝ 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S 2 BYTOVÝMI J
MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj pekný poschodový 5 izbový dom, 2 bytové jednotky, samostatné vstupy do domu v obci Szendrő.  Podlahová plocha domu je 160 m2, pozemok s rozlohou 800m2. Obec je vzdialená od Košíc 70 km. Dom pozostáva z kuchyne, jedáleň s oddychovou zónou, maxi spálňa, komora, na poschodí 2 izby, galéria, kúpeľňa a povala s výmerou 50 m2 vhodná na ďalšie bývanie, v pivničných priestoroch sklady a kotolňa. Samostatný 2 izbový byt s kuchyňou, kúpeľnou a WC, výstup na : voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Na dvore je garáž, dielňa a samostatná pivnica. Dom je v tichom prostredí blízko centra mesta. Atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotrás, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát D.  Cena 70 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - FORRÓ - 3 RODINNÉ DOMY S PRÍSLUŠENSTVOM, VEĽKÝ PO
MAĎARSKO - Forró. Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný 3 izbový poschodový rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii s dvoma kúpeľňami, krytá terasa a sklad, 3 izbový starší rodinný dom vo výbornom stave s kuchyňou, kúpeľnou a garážou, 2 izbový dom vhodný na rekonštrukciu s terasou, 2 izbový technický domček s príslušenstvom a murované stavby slúžiace aktuálne na chov psov v obci Forró len 30 minút z Košíc po novej diaľnici. Rodinné domy sa nachádzajú na upravenom pozemku s oddychovou zónou. Nehnuteľnosti sú predurčené na viacgeneračné bývanie s možnosťou rodinného podnikania. IS: vodovod, elektrina, kanalizácia, plyn. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: tiché prostredie.Pozemok 1200 m2. Cena 297 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.