bazár, predaj, inzercia, predám

MAĎARSKO - SZUHOGY 5 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RD S GARÁŽOU A HOSPOD

Kategória: Domy

MAĎARSKO - Szuhogy. Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Szuhogy vzdialenej 70 km od Košíc.

Podlahová plocha domu je 100 m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 400 m2. Členenie domu : 5 izieb, hala, 2x kuchyňa, 2x kúpeľňa s toaletou, komora, dreváreň, garáž. V zadnej časti hospodárska budova cca 20m2 - 2 miestnosti. IS: elektrina, obecný vodovod + kanalizácia, ústredné kúrenie na tuhé palivo a na plyn/ gamatky /. Dom je postavený z kvádra. Drevené okná s plastovými roletami, drevené dvere. Strecha sedlová, strešná krytina - pálená škridla. Pozemok je ohraničený plotom. Na pozemku sa nachádza studňa s čerpadlom, ktorá slúži na zavlažovanie. Na pozemku sa nachádza záhrada s ovocnými stromami. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - rôzne obchody, pošta. V blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie. Energetický certifikát E. Dom sa predáva so zariadením a nábytkom.

Cena 44 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - SZUHOGY 5 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RD S GARÁŽOU A HOSPOD
Podobné inzeráty
MAĎARSKO - SZUHOGY 4 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RD S GARÁŽOU A LETNOU
MAĎARSKO - Szuhogy. Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s podlahovou plochou 120 m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 1590 m2 v obci Szuhogy vzdialenej 70 km od Košíc. Členenie domu : 4 izby, hala, 2x kuchyňa, 2x kúpeľňa s toaletou, 2x komora, dreváreň, garáž pre dve autá. Letná kuchyňa s izbou má 40m2 - podlahová plocha. IS: elektrina, obecný vodovod + kanalizácia, kúrenie na tuhé palivo a na plyn/ gamatky /. Dom je postavený z kvádra a šamotovej tehly. Drevené dvere a okná. Strecha sedlová, strešná krytina - pálená škridla. Pozemok je ohraničený plotom. Na pozemku sa nachádza studňa, ktorá slúži na zavlažovanie. V zadnej časti pozemku sa nachádza záhrada s ovocnými stromami. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - rôzne obchody, pošta. V blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie. Energetický certifikát E. Cena 45 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - SZUHOGY 2 IZBOVÝ ČIASTOČNE ZREKONŠTRUOVANÝ RODINN
MAĎARSKO - Szuhogy. Ponúkame Vám na predaj 2 izbový zateplený rodinný dom v obci Szuhogy s podlahovou plochou 70 m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 2096 m2. Členenie domu : 2 izby, hala, miestnosť pre kuchyňu, kúpeľňa, toaleta. V zadnej časti hospodárska miestnosť. IS: elektrina, plyn, obecný vodovod + kanalizácia, kúrenie - plynové gamatky. Dom sa nachádza na hlavnej ulici. Dom je postavený z váľku. Plastové okná, vchodové dvere drevené. Strecha sedlová, strešná krytina - pálená škridla. Čiastočná rekonštrukcia : sadrokartón na stenách a na strope, nové okná, nová vonkajšia omietka, nová elektrické skriňa - 32 A. Dom je z polovice podpivničený. Pozemok je ohraničený plotom. Na dvore je studňa, ktorá slúži na zavlažovanie. V zadnej časti pozemku sa nachádza záhrada s ovocnými stromami. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - rôzne obchody, pošta. V blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie. Energetický certifikát D.  Cena 16 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Rodinný dom v Maďarsku - Szuhogy
JT Reality ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom v obci Szuhogy (Maďarsko) o výmere 100 m2, ktorý je postavený na pozemku o výmere 623 m2. Inž. siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Vykurovanie: gamatky. Stav. materiál: tehla. Strecha: škridlová - opravená. Tento dom je v pôvodnom stave - drevené okná, plastové vchodové dvere. K domu prislúcha garáž, pivnica (pod 3 miestnosťami) a je okmažite voľný. Na konci pozemku je potôčik. Slnečný, krásny, investičná príležitosť. Cena: 29900,- S financovaním tejto nehnuteľnosti Vám odborne poradia naši hypotekárni špecialisti.
GEMINIBROKER v obci Szuhogy ponúka 2 izbový dom
GEMINIBROKER v obci Szuhogy vám ponúka na predaj 2 izbový dom postavený v roku 2000. V dome sa nachádzajú 2 izby, 1 kuchyňa, 1 špajza, 1 jedáleň, 1 kúpeľňa s vaňou, s wc a so sprchovacím kútom, 1 predsieň. Dom má dva vchody s bezpečnostnými dverami. Okná sú plastové. Podlahy v izbách sú laminátové a v ostatných miestnostiach ako je kuchyňa, kúpelňa a predsieň je dlažba. Do domu je zavedená voda, plyn, elektrika, odpad je napojený na verejnú kanalizáciu. Strecha je z eternitu. Na vykurovanie domu je viac možností: plyn, klíma, ktorá v lete chladí a v zime vykuruje, no a ak budete túžiť po pocite tepla z krbu, aj ten je vám k dispozícii. K domu je pristavená zakrytá priestranná terasa, kde môžete tráviť príjemné chvíľe v spoločnosti rodiny, či priateľov. Súčasťou domu je aj garáž. Na pozemku je postavený priestranný prístrešok pre stroje, pre uskladnenie dreva a pod. Súčasťou pozemku je aj studňa. Cena: 60 000 € Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás Telefonicky na našej infolinke + 704 v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky. ALEBO mailom na : info@ – NON STOP Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na
GEMINIBROKER v obci Szuhogy ponúka na predaj 3-izbový RD
GEMINIBROKER v obci Szuhogy ponúka na predaj 3 izbový dom v pôvodnom stave. V dome sa nachádzajú 3 izby, 1 kuchyňa, 1 špajza, 1 kúpeľňa s vaňou, a samostatné wc, V dome je aj technická miestnosť, kde je umiestnený kotol na tuhé palivo. Okná a dvere na dome sú drevené v pôvodnom stave. . Dom je čiastočne podpivničený. Strecha je z eternitu. Na pozemku nájdete okrem letnej kuchyne aj ovocné stromy, ako napr. hruška, jabloň, slivka. Cena: 42 000€ Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás Telefonicky na našej infolinke + 704 v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky. ALEBO mailom na : info@ – NON STOP Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na
MAĎARSKO - SZENDRO 4 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU
MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj 4 izbový poschodový rodinný dom s garážou v obci Szendrő, vzdialenej 70km od Košíc. Rodinný dom pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, kúpeľne, 2 x WC, komory. Úžitková plocha domu je 139 m2, nachádza sa na pozemku s celkovou rozlohou 657 m2. Podlaha: dlažba, PVC. Steny: omietky, tapety. Okná: drevené (pôvodné) s vonkajšími roletami. Kúrenie: ústredné. Strecha: sedlová, strešná krytina: škridla. Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Dom je v tichom prostredí blízko centra mesta. V blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotúry, turistika, hubárčenie, možnosť jazdy na koňoch. Cena 57 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.