bazár, predaj, inzercia, predám

Madlo prísavné do kúpeľne - predám.

Kategória: Zdravie a krása

Predám prísavné madlo do kúpeľne dlhé 40 cm, nové, nepoužité.
Madlo prísavné do kúpeľne - predám.
Podobné inzeráty
Predam biele kovove madlo Fazzini - 2 kusy
Predam biele kovove madlo Fazzini - 2 kusy, 40 cm, typ GR302, vyrobza Fazzini - Italy; Cena: 8 EUR / kus, alebo 15 EUR / 2 kusy; kontakt emailom; Vyzdvihnutie - centrum Liptovsky Mikulas
Biele sanitarne bezpecnostne madlo 20cm
Masivne madlo, orginal balenie, nepouzite
Sedadlo na vanu
Predam nove sedadlo na vanu s rukovatou, nosnost do 200kg, cena 30.-eur, nove sedadlo do vane, cena 15.-eur, nove madlo 30cm, 8.-eur/ks, alebo 14.-eur 2/ks
Pomôcka pre imobilných ľudí, stojan na mobil, rádio
Predám novú pomocnú ruku - pomôcku pre imobilných ľudí na dočiahnutie/ uchopenie a podanie vecí za 5€ bez poštovného. Predám nový stojan - držiak na mobil v tvare črievičke v ružovej farbe za 3€ bez poštovného. Predám mini rádio na baterky, využitie do kúpelne (vzadu má prísavku na upevnenie) a pod. za 5€ bez poštovného. (po zlých skúsenostiach s dobierkou tovar zasielam až po uhradení ceny vopred na účet).
Infrasauna Arawa
Predám infrasaunu Arawa. Bola kupovaná v Mountfielde. Túto atraktívnu infrasaunu môžete umiestniť do ľubovoľného interiéru. Menšie rozmery, jednoducho sa vojde napríklad do kúpeľne či na chodbu, jej však neuberajú na schopnostiach. Práve naopak! Sada keramických ohrievačov zaručí rovnomerné prehriatie Vášho tela a integrované rádio s výberom obľúbenej hudby navodí správnu atmosféru pre domácu relaxáciu. Infrasauna je vhodná na saunovanie jednej osoby. ROZMERY A HMOTNOSŤ BALENIA 179 x 95 x 31 cm, 73 kg, 110 x 100 x 30 cm, 34kg Rozmery (šírka x hĺbka x výška) [cm] 90 x 105 x 190 POČET A TYP OHREVOV 4 keramické žiariče Cena v Mountfielde je 1100€ Moja cena 600€ prípadne dohoda. Len osobný odber. Optimálne si prísť pozrieť.
Biele uteraky do kúpeľne
Velmi kvalitne uteraky pre kuelnu, mäkké pre telo, jemne na dotyk. Majú dve veľkosti malé : 50x90 (3€)a druhe70x140(6€). V najavnosti je po 6 kusov aj veľkých aj malých .