bazár, predaj, inzercia, predám

MADONNA VELKE OBRAZY - ZARAMOVANE POSTERY

Kategória: Ostatné

MADONNA OBRAZY - 95 cm x 65 cm
Stav ako nové
Kontakt len email
MADONNA VELKE OBRAZY - ZARAMOVANE POSTERY
Podobné inzeráty
Postery Van Damme
postery Van Damme predám postery Van Damme rozmer cca 60x100 cm cena za ks 10€ obr.č. 4 Van Damme cca 60x190 cm, cena 20€ Platba vopred na účet, na dobierku neposielam !!! Poštovné podľa taríf slov. pošty, do 500g 1,10€ do 1kg 1,90€... pripadne cez zasielkovňu 2,50€ Prosim kontaktujte mailom, tel.č vymyslené
Marylin Monroe, Beatles, Madonna, Adelle, Bartosova
Ponukam tieto tituly - 10 Muzu a snu, Jaka byla Iveta, Iveta Barosova, Pravdivy pribeh Ivety Bartosove,aneb vrazi a ti druzi, Caroline Sandersonova Adelle, Madonna - Lucy O Brien, Madonna - Christopher Ciccone vendy leigh, Zivot s madonnou, Beatles a byla hudba,The Beatles Zpoved tajemnika, Vrazda Johna Lenona, John Lenon a Yoko Ono,Geoffrey Giuliano, Dark Horse,George Harrison,Joh Lenon - jeho zivot,Paul McCartney -Jeden Zivot,Lenon, Icons,Taschen,Beatles jejich vlastnými slovy - 1992,1993,Beatles - jako vznikali pisne , Paolo Hewit,Love me do,John Lenon, ilustrovana biografie,The Beatles, ilustrovana biografie,The Beatles - The ilustrated Biography, Lawrence Crown - Marylin,Marylin, v textech fotografiich, a pisnich,Donald Spoto,Marylin Monroe,Marylin a ja, Bohyne, tajne zivoty Myrylin Monroe,Marylin Monroe, dvojazycna slovencina, anglictina,Skandal jmenem Marylin,Norman Mailer, Marylin, Vsichni muzi Marylin, Vrazda Marylin Monroe, Marylin Monroe, - kalendar 2013 stav výborný, cestina, slovencina,knihy zasielam postou, alebo knihy si mozete prebrat osobne aj cez vikendy!! Za stav a kvalitu vzdy rucim!! Kontakt telefonicky, bazar formular NA SMS NEREAGUJEM!! Len seriozni zaujemci!!
Obrazy od Alfonsa Muchu
Predám pekné 4 obrazy od Alfonsa Muchu, repliky na papieri zarámované v drevenom ráme, zasklené, dva obrazy majú rozmer 16 cm x 35,5 cm, dva obrazy majú rozmer 16 cm x 36,5 cm. Cena za všetky spolu 35 eur plus poštovné.
Vyrobím stenu alebo obraz zo stabilizovaného machu
* Vyrobím a predám ručne vyrobený obraz alebo celú stenu zo stabilizovaného machu a dreveného podkladu/rámika. * Predám obrazy vyrobené z dreva a zo stabilizovaného machu - rôzne tvary, veľkosti a prevedenia. K dispozícií mám aktuálne vyrobené obrazy, ktoré sú na fotografiách a ako produkty v mojom profile, prípadne vyrobím na objednávku podľa Vašich predstáv. * Viem tiež vyrobiť nové obrazy podľa Vašich predstáv a požiadaviek - stačí ma kontaktovať a dohodneme sa. * Na fotkách je zobrazená stena do kúpeľne s rozmermi 155 x 143 cm, ktorú som vyrobil na zákazku - podľa požiadavky a fotografie niektorých mnou vyrobených obrazov. * Machovú stenu viem naceniť a vyrobiť presne podľa Vašich predstáv - možnosť lepiť na tenkú drevenú preglejku, ktorá sa následne upevní na Vašu stenu alebo mach nalepiť priamo na stenu. * Pozrite si môj profil kde mám zobrazené ďalšie vyrobené obrazy/výrobky. * Každý obraz z machu je vyrobený zo stabilizovaného machu od overeného dodávateľa a z kvalitného dreva. * CENA: dohodou podľa rozmerov, ceny od 20€ podľa veľkosti. Pozrite si moje ďalšie produkty kde sú konkrétne obrazy na predaj. * Možnosť poslať aj na dobierku - Poštou/Zásielkovňa (+ 4-5€), prípadne osobný odber (Banská Bystrica / Nitra / Trnava / Senec). * V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte. Ďakujem. * Stabilizovaný mach si nevyžaduje žiadnu údržbu, nemá sa polievať ani rosiť vodou. Obrazy sú vyrobené z materiálov: sobí mach, islandský lišajník, aranžérsky stabilizovaný mach, mini paprade, machové kopčeky a paprade + drevený rámik: smrek / jedľa. * V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte. Prosím kontaktovať najskôr e-mailom. Ďakujem
zarámované puzzle
Predám veľké zarámované puzzle s motívom koní, rozmer 68 x 50,5 cm, efekt starej vyblednutej fotografie, možno sa to niekomu hodí aspoň na rám, ten by možno bolo treba pretrieť. Nedá sa poslať poštou. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dňoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu. Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem.
Zarámované puzzle
Predám zarámované puzzle. Rozmery : 30x40cm