bazár, predaj, inzercia, predám

Magia,Telepatia

Kategória: Ostatné

- Zaoberam sa magiou,punukam Vam pomoc vo vztahoch, navrat partnera, rozchod, nevera,privolanie lasky, partnerske problemy,upevnenie citov...
- Rusim neprajnosti, negativne energie, zavislosti, depresie
- Vestenie - minulost, pritomnost, buducnost
- Mnoho ineho, cena individualna podla poziadavky klienta, spekulanti nepisat!
Magia,Telepatia
Podobné inzeráty
Vestenie Rady kuzla Magia
Vestenie Rady kuzla Magia VESTENIE RADY MAGIA BIELA - CENÍK ********* 1..napoj lasky 50e 2..vrat sa ku mne keltsky 50€ 3..nepodvadzaj ma 50€ 4..rada na tehotnost 50€/300€ 5.. odrob si sama 200€ 6.ocista seba tela 30€ bylinkova 2 rozne bylinky ocista 7 magia spaja dvoch ludi k sebeb naspet 300€/.slaba stredne silna 600 extra silna 800.. 8 svieckova ocista 20€ 10.. bylinkova ocista bytu 30€ 11 Ochranny kvet /neto/ opis kvetu a ine 50€ 12 ochrany kamen/potm už nik vam neporobi je to sile pouziv. aj vestice magovia.50e 13 talizman pre uspech 50€ 14 a ine....aby nebol otravny a zabudalol na mna muz,-zena /ak sa miesa do vztahu inych 15na biznis uspech ...zdravie a ine..magia 300€ ide o slabu magiu. Rada vrat sa ku mne silna 50 eur Magia vztahu 300/600/900€/1200 30 dni sa robi Vestba iba Rozbor vztah na 2/3mesiace 30eurRozbor 40e .3 Komplet s kazdeho cosi - 60€ na 3 mesiace.
Predám knihu Biela mágia v  službách človeka a dobra
Predám knihu Biela mágia v službách človeka a dobra od Tóthová, Názlerová a Kočišová, cenu ponúknite, dohoda. Pozri aj ostatné inzeráty.
Magia, vestenie, ritualy
Mágia na lásku,prinavrátenie lásky a upevnenie vztahu Odrábanie a odkliatie,očista aury,ochrana proti prekliatiu Liečenie kožné a psychické problémi,závislosti Meditácie,Stres,Depresie,Talizmany,Amulety... "Nemusíme žiť stále tak, ako sme žili včera. Osloboďme sa od tejto predstavy a tisícky nových možností nás pozvú k novému životu."
Vestenie a cierna magia
Odrabanie,vestenie,cierna a biela magia kontakt mailom
Sandor  Marai rozne tituly sk, cz top stav
Ponukam tieto tituly -Kniha byliniek,Zem, Zem,slovenčina, Zeme, Zeme čeština,,Cutora slovenčina, Bejbi alebo prva láska, slovenčina. Svice dohrívaji,- čeština, Zpoved - čeština,Odkaz ester - čeština,Noc pred rozvodem,Cutora pes s charakterem,Judita,Magia, Nebo a zem,slovencina, cestina,, knihy zasielam poštou, zasilkovna. Knihy si možete prebrat osobne aj cez víkendy!! Za stav a kvalitu vždy ručím!!!Kontakt - telefonický, formular, NA SMS NEREAGUJEM!!! Len seriozni záujemci!!!
Kniha tajemství velikého šému ,  František Kabelák
!!! KOUPÍM !!! - nabídněte prosím, děkuji ! - dále koupím ještě knihy: - Magia Nigrae - Praktická spagyrie - Kabalistické zasvěcení