bazár, predaj, inzercia, predám

Magio GO tv kupon

Kategória: Ostatné

Dobrý deň. Predám Magio Go kupon na 3 mesiace v hodnote 82 Eur.

Výhody:
1.) Živé vysielanie - viac ako 100 TV staníc
2.) 7 dnový archív
3.) 28 športovych staníc.
4.) Až 2 zariadenia súčastne.
5.) Podpora pre TV Samsung, LG, Android TV
6.) Aplikacia na mobily a tablety

Kupón je platný do 31. 12. 2023 - dovtedy treba urobiť aktiváciu. Od aktivácie sledovanie 3 mesiace.

Viem poslať aj fotografiu kódu po prijatí platby na účet.

V prípade záujmu prosím volať na nižšie uvedené číslo, prípadne SMS.
Magio GO tv kupon
Podobné inzeráty
Angličtina
Predám kupón na intenzívny 2 mesačný kurz angličtiny ( konverzácie) v jazykovej škole just talk english s native speakerom. KUPON mam predlzeny do septembra ( mam to potvrdene emailom) so zdravotných dôvodov,no aj napriek tomu nestihnem kupón využiť.. Cena kupónu bola 59 eur. Predám za 50,pri rýchlom jednaní možná ešte dohoda na cene
Zľavový kupón Víno kráľ
Predám zľavový kupón Víno kráľ v hodnote 40€. Kupón je uplatniteľný pri prvej objednávke v hodnote nad 80€.
BabyBalance kupón
Rada posuniem budúcej maminke alebo maminke kupón na BabyBalance DS/Šamorín. Kupón je možné využiť kedykoľvek. Potrebné je len snim dôjsť do strediska BabyBalancu a vybrať si program. Odber možný ihneď v DS. V prípade seriózneho záujmu ma kontaktuje smskou alebo na WhatsAppe.
Antik tv 6 mes.
Dobrý deň. Predám Antik TV kupón na 6 mesiacov v hodnote 71,40€. Výhody: 1.) Živé vysielanie - viac ako 180 TV staníc 2.) 20-dňový TV archív (10 dní pre mobilné aplikácie) 3.) 14-dňový prehľad TV programov 4.) Až 2 TV a 5 mobilných zariadení súčasne 5.) Podpora pre TV Samsung, LG, Hisense, Android TV Kupón je platný do 31. 12. 2023 - dovtedy treba urobiť aktiváciu. Od aktivácie sledovanie 6 mesiacov. Viem poslať aj fotografiu kódu po prijatí platby na účet. V prípade záujmu prosím volať na nižšie uvedené číslo, prípadne SMS.
Darčekový poukaz Dajana Rodriguez
Posuniem ďalej zľavový kupón na produkty Dajana Rodriguez (platí na všetko, v košíku musíte mať min. jednu kabelku), zľava 50€. Môžem poslať ako fotku (kód), príp. ako vidíte na obrázku (obálka, kupón).
Zlavovy kupón
Predám 2x zlavovy kupón na adidas 35% sú nepouzite a platné do 30 tochto mesiaca platba na účet kódy pošlem sms môžem to aj odfotit na George to mam je to aktivované