bazár, predaj, inzercia, predám

Magnetický držiak na LED svetelnú rampu

Kategória: Príslušenstvo

SET / pár (2 kusy) magnetický držiak B, LED svetelná rampa, LED svetlá (svetlá nie sú súčasťou balenia)

Univerzálny silný magnetický držiak, jednoduchá inštalácia. Možnosť namontovať na akékoľvek terénne 4×4 auto, pracovný stroj, vlečku, UNC, vysokozdvižný vozík a podobne. Tvoria ho 2 magnetické základne o priemere 88mm. Zadná časť je vyrobená so silným magnetom a povrch je vybavený mäkkým gumovým poťahom, ktorý chráni vaše auto.

Farba: čierna prášková
Materiál: Nerezová oceľ
Hrúbka materiálu: 2mm
Pôdorys po zmontovaní: 190 x 88mm
Priemer magnetu: 88mm

Dobierka + 6 €
Magnetický držiak na LED svetelnú rampu
Podobné inzeráty
predam OFF ROAD LED svetelnu rampu 405 W 80 cm
predam uplne novu OFF ROAD LED svetelnu rampu 405 W , dlzka 80 cm cm , najnovsia technologia 3 rady LED , 7D luc ohnuta LED svetelna rampa 405W na predaj , dlzka 80 cm +drziaky po bokoch cca 5 cm !!! - uplne nova , zabalena , len vyskusana - po bokoch rampy rozptyl svetla 60 stupnov , stred je dialkove svetlo 30 stupnov - off road rampa vhodna na jeep , suzuki , samurai, jimny, pajero , galloper , vitara , navara , stvorkolky , traktor, kombajn , 4x4, tdi, daf, scania, man, mercedes,hummer, iseki, kubota, zetor , jcb , dacia, tgb, mercedes, tahac, toyota, naves,ratrak, duster, niva, kingquad, tdi, grizzly a mnoho dalsieho vyuzitia -mega svietivost - kovove telo , drziaky , komplet balenie , ziadna hracka !!! IP67 odolne voci otrasom a nárazom ... - napajanie 10-30V - prosim len vazny a seriozny zaujem, - v pripade potreby mam aj el. instalacny set spolu s relátkom, poistkou a vypínačom za doplatok 15 eur. V pripade zaujmu o lacnejsiu variantu mam aj taku istu rampu ale ROVNU, cena 70 eur Osobny odber alebo posta + 5 euro.
Záznamová autokamera Lamax T10 4K GPS (s hlásením radarov)
Predám vyššie uvedenú záznamovú autokameru Lamax T10 4K GPS (s hlásením radarov). Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! *NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Kamera do auta – duálna rozlíšenie senzora 16 Mpx, uhol záberu 170°, 2,45" displej, magnetický držiak, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie GPS a rozhranie Micro USB, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 200 mAh + Detailné 4K pri 30 sn./s extraplynulé Full HD pri 60 sn./s + Ochrana pred radarmi a parkovací režim + Širokouhlý 170° záber a moderný kodek H.265 + Intuitívne ovládanie cez 2,45" displej či mobilnú aplikáciu + Vylepšený magnetický držiak a podpora až 128GB karty + Adaptér s extra USB a prídavná zadná kamera Obsah balenia : + Autokamera LAMAX T10 4K GPS + Magnetický 3M držiak s GPS + Adaptér do autozapaľovača s extra USB portom + Čítačka microSD kariet k prenosu súborov do PC + Úchyty na káble (3×) + Nástroj na káble + Náhradná 3M nálepka na držiak + Návod Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Magnetický držiak na lyže
Uplne novy magnetický držiak na 2páry lyži. Využitie viď foto. nikdy sme ho nepoužili takze nema ani škrabanec. viem ho viac info:
LED Rampa 180W - ZAKRIVENA - 80 cm
Viac otazok mobil alebo email : motomato12345@ LED LIGHT BAR 180W - 180CM Cena s poštovným pri doručení kuriérom na adresu za rampu bez kabeláže je 55 € v prípade potreby mam aj kabeláž ktorá je na poslednej fotke inzerátu cena je +15€ Predam led rampu 180W LED svetelná pracovná rampa dlzka : 80 cm Lumenov: 17600Lm Zdroj svetla: LED Materiál: Hliník zliatina Príkon: 180W (60 cree LED s cipom, 3W) Napätie: 12V / 24V Teplota farby: Studená biela (6000K) Vodotesnosť: IP67 Rozptyl svetla: 60º sirokouhly rozptyl a 30º dialkovy rozptyl zivotnost: 50000 hodin balenie obsahuje : svetelna rampa, bocne drziaky, skrutky na upevnenie SUV, Toyota, JEEP, Nissan, Pracovné stroje.... Aktuálne do zmazania. Kliknutím na meno sa vám zobrazia všetky inzeráty. Viac otazok mobil alebo email : motomato12345@
Led rampa 240W - 105cm - Rovna
Cena s poštovným pri doručení kuriérom na adresu za rampu bez kabeláže je 55 € . ORIGINAL KABELAŽ + 15€ (s poistkou, relé, vypínačom a káblom 3m) Predam led rampu 42" 240W LED svetelná pracovná rampa dlzka : 105 cm Lumenov: 17600Lm Zdroj svetla: LED Materiál: Hliník zliatina Príkon: 240W (80 cree LED s cipom, 3W) Napätie: 12V / 24V Teplota farby: Studená biela (6000K) Vodotesnosť: IP67 Rozptyl svetla: 60º sirokouhly rozptyl a 30º dialkovy rozptyl zivotnost: 50000 hodin balenie obsahuje : svetelna rampa, bocne drziaky, skrutky na upevnenie vhodná napr na Nissan Patrol, Toyota Landcruiser, Mitsubishi Pajero a kopec inych SUV či pracovných strojov, Aktuálne do zmazania. Kliknutím na meno sa vám zobrazia všetky inzeráty. Viac otazok mobil alebo email : motomato12345@ V prípade, že nedvíham ozvem sa vám neskôr.
Nájazdová rampa na prezentáciu automobilu 2 ks
Predám túto najazdovú rampu na prezentáciu automobilu, vhodná na reklamné účely do showroomu, do predajne automobilov alebo autobazáru a podobne.. Cena za ležiaciu rampu 1200 euro. Rozmery cca 5,2 m x 1,7 m Ďalej rampu v tváre obráteného písmená "U" vhodná na svetlá, benery, na plagáty alebo reklamu, pripadne iné.. Cena 650 euro. Rozmery: vonkajší zozmer v:3m x š:3m / stĺp: 0,5m x 0,5m Spolu alebo osobitne. Rozmery na fotkách. # nájazdy rampy konštrukcia