bazár, predaj, inzercia, predám

magneticky držiak na mobil do autá

Kategória: Nabíjačky

predám magneticky držiak na mobil do autá značky sbs.
magneticky držiak  na mobil do autá
Podobné inzeráty
magneticky držiak na mobil do auta WG
predám magneticky držiak na mobil do auta . znacka WG
Drziak mobilu do auta s bezdrotovym nabijanim
Ponukam na predaj novy nepouzivany drziak pre mobilny telefon - s bezdrotovym nabijanim. Montaz do mriezky vetrania. Univerzalny. Drziak predavam s usb kablom, bez autoadaptera (nutne dokupit samostatne, alebo za pripatok dolozim). Uprednostnujem emailovu komunikaciu, resp volat vo vecernych hodinach (cca medzi 18:00 - 21:00). Na sms neodpovedam, ak chcete pisat, tak vyuzite email (alebo whatsapp). Drziak sa nachadza v Presove, po dohode doveziem (aj na trase Presov-Kosice-Roznava).
LED rýchlonabíjací magnetický kábel + koncovky
Predám LED rýchlonabíjací magnetický kábel + koncovky -NOVÝ Cena: Kábel + 1x koncovka - 4,60€ Iba Koncovka: Typ C, Micro USB - 1,60€/ks Okrúhla koncovka bez kábla: Typ C - 1,60€/ks Farba: čierna Pozri aj moje ďalšie inzeráty !
Magnetický powebank 10000 mAh
Magnetický powebank 10000 mAh, použitý cca 4x, takže fakticky úplne nový s plnou kapacitou + pozri ďalšie moje inzeráty, odošlem aj na dobierku
Magneticky Usb nabijaci kabel
Novy nepouzivany magneticky kabel Koncovka usb-c aj microusb Velmi vyhodne aj pre starsich ludi, aj micro usb koncovka je obojstranna, netreba davat pozor na polohu
Predám USB príslušenstvo.
trafo nie je, "C" magnetický kábel dľ.2m- 6€,kábel dľ.1m- 5€ (micro USB +iPhone+ C ), samotný magnetický adaptér (micro USB +iPhone+C- okrúhly) - 2,0€ + 3€ dobierka. Na SMS neodpovedam.