bazár, predaj, inzercia, predám

MagniumGear NEO Cube 2 Infinity Mirror White

Kategória: Skrine, zdroje

Predam PC skrinku MagniumGear NEO Cube 2 Infinity Mirror White (Ako Nova, Bez Poskodenia, Vycistena, Zaruka)

Skrinka pouzivana cca 3 mesiace, vratena do povodneho stavu a original krabice. V tejto skrinke najdes miesto asi fakt na vsetko :)


Info link: dohode viem poslat aj na dobierku (Posta, Packeta alebo Kurier) + Zaloha za dopravu, pripadne platba vopred na ucet.

Ak hladas zaujimave veci zo sveta Smart&ITech...skus pozriet moje dalsie inzeraty :)
MagniumGear NEO Cube 2 Infinity Mirror White
Podobné inzeráty
Skrinka Zalman Z1 Neo + 500W zdroj EVGA
Predám skrinku Zalman Z1 Neo, s prehľadnou bočnicou. predám spolu aj so zdrojom 500W - EVGA 500B pridam k tomu aj 3 vetráky Zalman, z toho 2x RGB -------------------------------------------------- !!! V prípade záujmu ma kontaktujte najlepšie cez nižšie uvedený kontaktný formulár emailom. !! Ak neodpovedám na email, znamená, že neprešiel. Volať alebo SMS na tel: ___________________________________________ Kliknite na moje meno nižšie a pozrite ďalšie inzeráty!
PC skrinka Fractal Design Pop Silent White TG Clear Tint
Predávam asi mesiac používanú veľmi tichú skrinku od Fractalu. Teraz ju už nepoužívam. Je odhlučnená tlmiacimi materiálmi v paneloch a v na spodku. Pôvodná cena v Alze je momentálne 82,90 €. Viac info - Na cene sa dá trochu dohodnúť. Je bez poškodenia. Môžnete si ju skontrolovať osobne. Kupovaná v Alze v aríli 2023, faktúru mám. Dôvod predaja- kúpil som skrinku s RGB.
Phanteks Eclipse P360A Tempered Glass - D-RGB White
Predam CASE : Phanteks Eclipse P360A Tempered Glass - D-RGB White - Minimalne znamky pouzivania -ako nova, bez skarabancov - este ochranna folia na skle. - bez povodneho balenia popis: 200 mm x 465 mm x 455 mm (W x H x D) 7.8 in x 18.5 in x 17.7 in Form Factor Midtower Materials Steel Chassis, Tempered Glass Motherboard Support ATX, Micro ATX, Mini ITX, E-ATX *(up to 280mm wide) Front I/O 2x USB 3.0, Mic, Headphone, D-RGB LED control Side Window Tempered Glass len osobny odber cena: 60e KONTAKT: ☎ ✉ amt.pckomp@ CELA PONUKA: klik na Andrej
Baseus GaN 120W USB-C
Predám nabíjačku Baseus GaN 120W, USB-C porty, nepoužitá, v záruke (bloček priložený), v balení je aj USB-C kábel.
NZXT H7 Matte White zdroj v cene - Seasonic 550W
Predám skrinku a zdroj všetko ide ako má skrinka ako nová. predávam z dôvodu že sme sa rozhodli s kamarátmi pre UPGRATE takže na profile nájdete komponenty z 3 PC. Cena spolu 100€ NZXT H7 Seasonic S12III 550 SSR Iba osobne.