bazár, predaj, inzercia, predám

Magyar nemzeti bank obálka

Kategória: Známky, pohľadnice

Magyar nemzeti bank obálka
Magyar nemzeti bank obálka
Podobné inzeráty
Obálka 31 rokov nezávislosti Ukrajiny. Vzácna a cenná obálka
Obálka 31 rokov nezávislosti Ukrajiny. Vzácna a cenná obálka. Mimoriadne vzácny a hodnotný predmet do zbierky a histórie. Súkromné ​​vydanie. Limitovaná edícia 31 ks. s podpisom autora obálky, ako aj zrazenou známkou (verná, neprelomená, neporaziteľná), vydaná na počesť 31. výročia nezávislosti Ukrajiny.(oficiálne z Ukrposhta) Na obálke sú vyobrazené aj rady na známky „ruskej vojnovej lode“. autor tak ukázal, ako prežili zberatelia a obyčajní Ukrajinci predajom týchto známok počas vojny a nezamestnanosti. A pokračujú v tom. Sláva Ukrajine a veľká vďaka krajinám, ktoré ju podporujú!!
Magyar Bélyegek Árjegyzéke 1977.
Magyar Bélyegek Árjegyzéke 1977. Magyar Filatélia Vállalat. Budapest 1976. Brožované bez prebalu. Cena 10 EUR + poštovné.
Známky Ukrajina Banksy + Kerčský most +pohľadnica+ obálka
Predám najnovší arch známok Ukrajiny Ptn PNCH ( Putler pojechal na ch...j) dielo je od Banksyho Známky+ pohľadnica + obálka spolu za 25€ Arch výbuch na Kerčskom moste + obálka+ pohľadnica 20€ 2 ks magnetky motív podľa známok série W a F + pohľadnicu Ukrajina ruSSká Vojnová loď idi na ch...j Všetko v Top zberateľskom stave Cena spolu 12€ Platba na účet+ pošta 3,50€ doporučene
...MAGYAR POST...
MAGYAR POST...stare znamky vid scan
Magyar post
Známky Magyar post staré známky viď scan
Numizmaticka obalka - Alexander Dubček
Ponukam na predaj numizmaticku obalku s vyobrazenim osobnosti: Alexandra Dubčeka. Motiv: 100. výročie narodenia Alexandra Dubčeka (*27.11.1921, †7.11.1992) Obalka obsahuje 2€ mincu + postovu znamku. Naklad: 2000 ks Cena: 12€ Kontakt: