bazár, predaj, inzercia, predám

mal by niekto nefunkčnú mikrovlnku Beko?

Kategória: Mikrovlnné rúry

Mal by niekto nefunkčnú mikrovlnku Beko - konkrétne model MOC 20100 S (môže byť aj iná farba)? Musí mať ale funkčné otváranie. Osobne viem prevziať v N.Zámkoch, Nitre, Topoľčanoch, Z.Moravciach a okolí, prípadne v ďalších lokalitách.
mal by niekto nefunkčnú mikrovlnku Beko?
Podobné inzeráty
Mikrovlnka
Kto lacno predá pokazenú mikrovlnku, ktorá neohrieva jedlo, alebo má inú závadu? Jedinou podmienkou je, aby bola mikrovlnka kompletná a mala aj sklenený tanier. - za mechanickú mikrovlnku ponúkam maximálne 5 eur - za digitálnu mikrovlnku ponúkam maximálne 10 eur Pri ponúkaní mikrovlnky mi do sms napíšte značku a typ mikrovlnky (je to napísané na štítku). Možný je iba osobný odber v Košiciach. Moje telefónne číslo:
Mikrovlnná rúra Beko
Predám túto mikrovlnku zn. Beko vo veľmi zachovalom stave. Plne funkčná. Iba osobný odber Humenné a okolie. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo sms. Prikladám foto pôvodnej ceny.
Predám úplne novú vstavanú mikrovlnnu ruru Beko
Predám vstavanu mikrovlnku možné použiť aj na nozickach ako obyčajnú je k nej aj ramik na vstavanie Beko BMOB20231BG model 2023 týždeň od kupi Nesadol rozmer do kuchynskej linky Pôvodná cena 200e teraz 130e Ramik nebýva súčasťou balenia ten stojí 20 v tomto prípade je zdarma 38,4x59,5 rozmer vonkajšieho rámika Montážny otvor je standard Dohoda zavadzia mi to Záruka dva roky
Gorenje BM 2120 AX
Predám za symbolickú cenu (dohodou) nefunkčnú vstavanú mikrovlnku Gorenje BM 2120 AX. Má vadnú základovú dosku, cena výmeny cca. 120 EUR. Ostatné súčiastky sú funkčné, stav ako na obrázkoch, dvierka funkčné. Tanier tiež nepoškodený. Pošlem aj poštou alebo kuriérom v krabici. Hmotnosť 18 kg.
Predám mikrovlnku
Ponúkam na predaj mikrovlnku plne funkčnú...v prípade záujmu volajte...
Predám mikrovlnku
Predám plne funkčnú a zachovalú mikrovlnku zn. Tesco s výkonom 700 W. Rozmery: Vyska:26 cm Sirka:45.4 cm Hlbka:31.5 cm. Iba osobný odber v ZA.