bazár, predaj, inzercia, predám

Malé drevené/ bambusové lyžičky

Kategória: Umelecké predmety

Lyžice vhodné ako pozornosť pre svadobných hostí, dekorácia k zavaraciemu poháru. 34 kusov s nápisom ""Ďakujeme"", 45 kusov bez nápisu. Spolu všetkých 79 kusov. Dĺžka je 9 cm, šírka 2 cm. cena za kus 0,25€. Pri odbere všetkých cena 15€.
Malé drevené/ bambusové lyžičky
Podobné inzeráty
Drevené magnetky, podkovy, zvieratká
Ponúkam na predaj po 1€/kus. Magnetky drevené srdiečka, magnetky drevené farebné, drevené podkovičky, drevené húpacie kačičky, koníky, psíky, veverička
Japonské paličky na jedenie
Ponákam luxusné japonské bambusové paličky na jedenie v púzdre. Sú spred 25 rokov, nepoužité, umelecké dielko.
Strieborne dezertne vidličky-ZNIŽENA CENA
Predám strieborne dezertne lyžičky v krásnej koženkovej kazete , opuncovane ridzosť 800/1000 viď foto. ZNIŽENA CENA , info cez kontaktný formulár.
Originálne darčeky na akúkoľvek príležitosť
Ponúkame originálne darčeky: ručne tvarovanú keramiku, kachličky, šálky, poháre, misy, kvetináče... ručne vyrezávané lyžičky, naberačky, poháriky /hlavne zo slivkového dreva ... Všetky predmety sú jedinečné originály, niektoré aj so slovanskou tematikou. Aktuálna ponuka na: Miska z brezy: 22€ Lyžica: 12 € Naberačka v machu: 15€ Pohárik-hrnček: 12€ Drevo je ošetrené olejom na potravinárske účely.
dekoratívne lyžičky
set (6 kusov )= 10€ samostatné kusy = kus /1€ lyžička/vydlička = 10€ poznámka Gotvald-lyžice už niesú
Predám drevené etikety
Predám drevené etikety vhodné ako dekoračné etikety na darčeky, svadby, Vianoce, zasadací poriadok a podobne s rozmerom 52x35mm. Možnosť aj s vygravírovaným popisom/obrázkom. drevé štítky, drevené etikety, dekorácie, drevo, doplnky