bazár, predaj, inzercia, predám

Malolisty fikus

Kategória: Rastliny

Výška 70cm,je tak na jednu stranu, donesiem na žel.stanicu po trase Košice ,Bratislava po pripisani fín.pros.na účet cena 30e len volať
Malolisty fikus
Podobné inzeráty
predám fikus malolistý benjamín
Predám fikus malolistý, benjamín z priestorových dôvodov. Výška 90 cm aj s kvetináčom, šírka 90 cm. Presadený na jar v novej hline, v novom kvetináči vo výbornej kondícii. Nenáročný na pestovanie.
Umelý fikus malolistý
Predám umelý fikus malolistý v bezchybnom stave s výškou 1,5m.Len osobný odber
Predám Fikus - Benjamin
Z priestorových dôvodov ponúkam na predaj Fikus malolistý (benjamin), výška rastliny s kvetináčom je 220 cm.
Madagas.palma,30ročný strom fikus,čínska ruža,,klívia,,vinič
Predám : Prekrásnu madagaskarskú palmu,168 cm vysokú.Má zdravé tmavozelené listy - predajná cena 130 € Jeden kus strom fikus -30 ročný - 3 metre vysoký. - Cena 200 € Jeden kus kvitnúcej klívie -Cena s kontajnerom 80,-€ Päť kusov bohato kvitnúce čínske ruže - výška ,Ide o mimoriadne odolné a bohato rodiace jedince,ktoré majú 40 ročný rodokmeň... Výška 60 - 220 cm,cena s kontajnerom: 40 - 80 €. Šesť kusov bohato kvitnúce oleandre odolné voči mrazu do -6 stupňov Celsia.Majú rozsiahlu koreňovú sústavu.Rozmer 150 - 220 cm.Cena s kontajnerom: 110,-€/ ks Jeden kus bohato rodiaci vinič - Jubileum novočerkaska -strapce sú 2-3 kilogramové Cena s kontajnerom : 80 € Jeden kus vavrínovec lekársky - Novita Výška 100 cm,Cena s kontajnerom 50,-€. Rastliny sa nachádzajú v rodinnom dome v Bratislave - Jarovciach.Vopred sa treba telefonicky dohodnúť.
Kvet fikus zelený
Predám prenadherny stále zelený neopadavy fikus výška 1 meter aj 40cm. Vysoký.
Zelkova Nire, Fikus Kimmen
Ponúkam na predaj časť svojích stromčekov Zelkova Nire (shohin) 60€/ a Fikus Kimmen 45€