bazár, predaj, inzercia, predám

Mam na predaj veľku krištaľovu vázu,iba osobný odber.

Kategória: Umelecké predmety

Mam na predaj veľku krištaľovú vázu,iba osobne Trebišov,Košice a k 50 narodeninám,pozrite foto je tam v strede ozdobne číslom 50.Jej váha 6kg,výška 35cm a šírka 22cm,bez poškodení samozrejme. Cena 65 eur. Menšia váza vedľa nej už neni.
Mam na predaj veľku krištaľovu vázu,iba osobný odber.
Podobné inzeráty
Predám keramickú mysu a vazu
Predám,veľkú pozdisevsku vázu s podpisom majstra J. Parikrupu,podpis majstra na spodku vazu výška váze je 48 cm 90eur, mysu v20cm, s26cm, 50eur, r. v. 1980bezchybny stav, zberateľských kúsok.
Predám vázu z hutného skla za 25€.
Predám starožitnú vázu z hutného skla. Najradšej osobný odber alebo pošlem na dobierku cez zásielkovňu. Prvý kontakt cez sms, prosím. Cena 25 € plus poštovné.
Predám vazu v drevenom stojane
Predám vazu v drevenom stojane, výška 24 cm, Nove, v pôvodnom balení., Rucna praca
predám vázu
Predám zdobenú vázu ...
Kupim drotenu sperkovnicu, drotenu vazu
Kupim drotenu sperkovnicu, drotenu vazu podobnu ako na obrazku Drotena vaza Drotena sperkovnica Droteny svietnik Telefon:
Obraz dievčatko, rámik kuchyňa, rámik Domov
Mám na predaj Vintage rámik dievčatko. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Cena je 10 eur. Mám na predaj aj rámik Vidiecka kuchyňa. Veľkosť rámika je 21,5 cm x 16 cm. Rámik má nožičku na opretie. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám - drevo. Cena je 16 eur a poštovné a balné 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Píšte prosím na e - mail. Mám na predaj rámik - Domov. Rámik má nožičku na opretie. Rám - drevo. Obrázok s rámom má pekné jemné pastelové farby. Veľkosť je 20 cm x 14,5 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Cena je 16 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Rámik - Love, srdce. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Cena je 8 eur.