bazár, predaj, inzercia, predám

manipulácný vozík DTP-200, ( DTD, MDF), veľkoplošný materiál

Kategória: Drevoobrábacie stroje

Vozík na manipuláciu veľkoplošných materiálov DTP-200

Umožňuje zdvihnúť panel zo zvislej polohy, nakloniť do vodorovnej polohy a jednoducho naložiť na vozíky formátovacích píl, stoly pre frézovacie plotre a pracovné stoly. Vozík umožňuje aj nakladanie dosiek na vertikálne panelové píly.
Charakteristika a vlastnosti zariadenia:
- Vďaka použitej šnekovej prevodovke dokáže vozík zdvihnúť dosky nábytku s hmotnosťou až 200 kg.
- Možnosť odoberania dosiek v rozmedzí 35 - 330 mm nad podlahou
- dosku je možné odoberať priamo z podlahy a z na to určených vozíkov na prepravu a skladovanie nábytkových dosiek. To chráni dosky pred poškodením.
- Nohy šikmého rámu, o ktorý sa doska opiera, sú potiahnuté gumou, chráni plochu dosky pred poškodením a zaručuje stabilitu dosky na vozíku pri otáčaní s pri preklápaní
- Možnosť aretácie šikmý rám vo vodorovnej polohe
- vozík je možné použiť ako stôl na spracovanie veľkorozmerných dosiek
- Výška polohy rámu pri vodorovnej polohe je nastaviteľná
- výškový rozsah od podlahy je v rozmedzí
850 - 950 mm
- Všetky mechanické časti vystavené oderu sú pozinkované • Ostatné prvky konštrukcie sú práškovo lakované vo farbách našej značky
- Vysoká estetika jednotlivých prvkov a celej konštrukcie

- Cena 1070 eur bez DPH / 1316 s DPH

Cena vozíka DTP 200 s viacsmernými valčekmi v ráme
- 1177 Eur bez DPH/1448 Eur s DPH

Viac info rád poskytnem emailom alebo telefonicky.


Imrich Horňák
Obchodný zástupca firmy Craftdrew pre Českú a Slovenskú republiku

imrich.hornak@


Pozrite všetky moje inzeráty,kliknutím na meno Craftdrew.
manipulácný vozík DTP-200, ( DTD, MDF), veľkoplošný materiál
Podobné inzeráty
Vákuový zdvihák, transportný, manipulačný vozík na DTD, MDF,
Ponúkam na predaj, vákuový zdvihák PP-150 Výklopné a otočné rameno umožňuje prepravu veľkoplošných materiálov aj v stiesnených priestoroch. Na jedno nabitie funguje až 8 hodín. Technické špecifikácie : - Maximálna vzdialenosť medzi prísavkami 1250x1050 mm - Maximálna výška zdvihu 1600 mm - Maximálne zaťaženie ako štandardná možnosť pre laminované dosky 150 kg - Maximálne zaťaženie ako voliteľné so silnejšou prísavkou pre surové mdf dosky 200 kg V prípade záujmu ma kontaktujte : Imrich Horňák Obchodný zástupca firmy Craftdrew pre Českú a Slovenskú republiku imrich.hornak@ Pozrite všetky moje inzeráty, kliknutím na meno Craftdrew.
Transportný vozík na dielce, veľkoplošný materiál
Ponúkam na predaj transportný vozík, slúži na prepravu nábytkových dielcov a veľkoplošný materiál. Na výber sú dva typy vozíkov: -WT - 1000 (571 Eur bez DPH/702 Eur s DPH) -WT - 1500 (915 Eur bez DPH/1126 Eur s DPH) Všetky produkty majú masívnu konštrukciu, sú vyrábané na CNC, čím je zaručená presnosť vsetkých prvkov konštrukcie. Nakoľko máme viac typov vozíkov, viac info rád poskytnem emailom alebo telefonicky. Všetky naše produkty posielame k zákazníkom priamo z výroby v Poľsku. Imrich Horňák Obchodný zástupca firmy Craftdrew pre Českú a Slovenskú republiku imrich.hornak@ Pozrite všetky moje inzeráty,kliknutím na meno Craftdrew.
stojany na lakovanie, stojany na dielce a veľkoplošný materi
Ponúkam stojany na lakovanie s nosnými ramenami a transport materiálov, preprava nabytkových dielcov, veľkoplošný materiál. Na výber máte z viacerých typov: - jednostranné, obojstranné - nožnicové rozťahovacie - pevné s rúrou ..... Všetky produkty majú masívnu konštrukciu, sú vyrábané na CNC, čím je zaručená presnosť vsetkých prvkov konštrukcie. Každé koliesko má nosnosť 200 kg, ľahká manipulácia.... Nakoľko máme viac typov stojanov, viac info rád poskytnem emailom alebo telefonicky. Všetky naše produkty posielame k zákazníkom priamo z výroby v Poľsku. Imrich Horňák Obchodný zástupca firmy Craftdrew pre Českú a Slovenskú republiku imrich.hornak@ Pozrite všetky moje inzeráty,kliknutím na meno Craftdrew.
manipulačný vozík, nožnicový stôl, pracovný stôl
Nožnicové stôly s nožným a elektrickým ovládaním, nosnosťou 300 kg. Vďaka použitiu profilov s hrúbkou steny 3 mm je stôl veľmi stabilný a bezpečný pri používaní. - Maximálna výška stola 1050 mm - minimálna výška 400 mm - Veľkosť rámu v rozmere SNC 1 - 620 x 1100mm - Veľkosť rámu v rozmere SNC 2 - 1005 x 1600 mm - Možnosť predĺženia pracovnej dosky na dĺžku aj na šírku - možnosť domontovať rôzne doplnky na lepenie dreva, frézovanie .... - možnosť namontovať stolovú dosku z akéhokoľvek materiálu vhodného pre vaše aktivity - Vysoká presnosť a kvalita spracovania je zachovaná vďaka použitiu technológie rezania laserom pri výrobe. - cena nožnicového stola SNC1 bez dosky 1094 Eur bez DPH / 1345 s DPH - Cena MDF dosky 107 Eur bez DPH / 132 Eur s DPH - Cena SNC 2 bez dosky - 1641 Eur Bez DPH - Cena SNC2e 1997 Eur bez DPH - Cena doplnkov na vyžiadanie V prípade záujmu pošlem technický list s rozmermi. Ceny sú bez dopravy. Všetky naše produkty posielame k zákazníkom priamo z výroby ktorá sa nachádza v Poľsku. Imrich Horňák Obchodný zástupca firmy Craftdrew pre Českú a Slovenskú republiku imrich.hornak@ Pozrite všetky moje inzeráty,kliknutím na meno Craftdrew.
CMT - pílový kotúč 350mm
Predám nový pílový kotúč značky CMT. Špeciálna konštrukcia s extra šikmými zubami pre docielenie jemnejšieho rezu obojstranne povrchovo upravených materiálov, akými je lamino, či dyha, na kotúčových pílach alebo veľkých skracovacích pílach. Perfektný povrch spodnej hrany pri použití tohto kotúča. Vysoká životnosť tvrdokovových zubov. Vhodné pre vertikálne píly. Pre lamino, DTD, MDF, preglejku a priečne rezy dreva. Pre viac info ma kontaktujte . Osobný odber priamo v Košiciach alebo kuriérom na dobierku. formatka, formatovacia pila
CNC Router Fréza Kompas H3000BIG
Profesionálny 3D CNC Router - Fréza Kompas H3000BIG Model 2022 Slovenský výrobca a dodávateľ CNC strojov CauCau s.r.o. - CNC1 Stroj je v základnej zostave osadený 3500W vretenom s maximálnymi otáčkami 24000 ot/min. Všetky osi zabezpečené indukčnými koncovými snímačmi, ktoré slúžia zároveň aj na zameranie strojnej nuly. Stroj je Riadený pomocou Rich Auto pre jednoduchú obsluhu, ktorú zvládne úplne každý. Zároveň obsahuje aj vlastnú pamäť - zabudovaný mini počítač, vďaka ktorému je systém stabilnejší. CNC fréza vhodná na spracovanie veľkých formátov materiálov, frézovanie, gravírovanie, značenie, vyrezávanie.. rôznych materiálov ako plast, plexisklo, laminát, preglejka, drevo, MDF a mnoho ďalších. Celý stroj je navrhnutý pre náročný chod vo výrobe. Kvalitné HGR20 prizmatické lineárne vedenia na všetkých osiach doplnené Hrebeňovým pohonom, ktorý umožňuje rýchle pohyby . . Vďaka použitým motorom Nema34 má stroj dostatočný výkon aj na opracovávanie tvrdých materiálov. Stroj je vhodný na opracovanie: • Drevo, Preglejka, MDF • Plast, Plexisklo, PVC • Kompozitné materiály, PCB, Laminát • Penové materiály, Fólia, Koža • Guma, Kartón • Dural, Hliník, Mosadz, Meď • Zlato, Striebro, Bronz • Kameň, Mramor Stroj Vám radi predvedieme počas práce ! Zaškolenie obsluhy a poradenstvo je v cene stroja. Na stroj platí 2 mesačná záruka na vrátenie tovaru a platby. Parametre stroja: Pracovná plocha: 1500 x 3000 x 200 mm Maximálna rýchlosť: 15000 mm/min Presnosť: 0.03 mm Vreteno: Vysokofrekvenčné asynchrónne 3500W Otáčky vretena: 24000 ot./min. Sklučovadlo vretena: ER20 Riadiaci softvér: Rich Auto CNC Controller Elektronika: Profi 6 Indukčné koncové snímače: Áno Snímač dĺžky nástroja: Áno Vedenie X/Y/Z: Prizmatické HGR20 Prenos sily X/Y: Šikmé ozubené hrebene a guličková skrutka Pohon: Krokové motory Nema34 12Nm Konštrukcia: Zváraná kovová Celkové rozmery: 2300x3500x1700mm Hmotnosť: cca 1000 kg Štartovacia sada nástrojov: 10ks Základné školenie: Áno Záruka: Áno Videá: Stroj si je možné prísť osobne pozrieť a vyskúšať v Bratislave. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať - | info@