bazár, predaj, inzercia, predám

Manmat obojky

Kategória: Psy

Nové nepoužité manmat obojky.
Predávam 1ks za 7eur
Manmat obojky
Podobné inzeráty
Kožené obojky pre psy a mačky
Ponúkam na predaj kožené obojky pre domácich miláčikov. Obojky sú mäkké a príjemné na dotyk, vrchná vrstva je z pravej kože spodná časť je mäkká koženka. ROZMERY : Malý - 1,5 x 35 cm Stredný - 2 x 40 cm Veľký - 2,5 x 50 cm Cena je 5 euro za kus pri odbere 3 a viac je cena 4 euro za kus. Poštovné 2,20 plus 1,50 v prípade dobierky. V prípade záujmu ma kontaktujte na email prípadne SMS.
Elektrický obojok
Elektronický obojok Nový elektronický obojok Nový nepoužitý Elektronický obojok Dosah 800 m Vodeodolný- pes môže plávať. Nabíjateľný: nabíjateľný diaľkový ovládač a nabíjateľný prijímač. Silikónové elektródy, ktoré chránia před zranením krku. Max. počet cvičených psov - 3 cvičené psy. Diaľkové ovládanie možné spárovať na 3 obojky. Úrovne pípania - štandartné Úrovne vibrácie - 0-99 úrovní Úrovne statickej stimulácie –0-99 úrovní Funkcie: - zvukový signál – pípanie - vibrácia (volitelných 0-99 stupňov intenzity) - elektrický výboj (volitelných 0- 99 stupňov intenzity) - svetlo - diaľkovým ovládaním je možné zapnúť svetlo na obojku Veľkosť obojku: 72cm na dĺžku, 2cm na šírku, vhodný pre rôzne druhy psov. Vodeodolný vysielač a golierový prijímač s nylonovým remienkom. Vstavaná Li-ion batéria, dlhá výdrž na jedno nabitie (cca. 2 týždne). Dvojitý nabíjací kábel - možnosť nabíjaťvysielač a prijímač súčasne. LCD displej pre zobrazujúci stav úrovne intenzity a stav batérie, ľahko nájdete správne úrovne korekcie. Automatické šetrenie energie: diaľkový ovládač a prijímač prejdú do pohotovostného režimu, ak do 5 minút nevykonáte žiadnu činnosť. Možnosť kúpiť dva obojky pre dvoch psov s jednou vysielačkou. Balenie obsahuje: 1 x Vysielač, 1 x Prijímač, 1x TPU remienok, 1x Nabíjačkovy kabel,1 x Testovacie svetlo , 1 x SK Návod na použitie, Kontaktné elektródy.
Obojky a voditko
Nové kvalitne obojky a vodítka zo zrušenej predajne.Cena za obojky15€ vodítka 10€na fotkách pôvodná cena.Uz len pre vätsich žiadna Čína,vyrobené v SR ČR
Svietiace obojky NOVÉ
Ponukám na predaj svietiace obojky (2ks). Cena za kus: 8€.
Patpet F300 ohradník a výcvikový obojok
Predam ani raz nepouzity, sice rozbaleny. Je plne funkcny. Nakoniec som spravil koterec. Je kupeny v 3/2023...este v zaruke. Aj s dokupenym dalsim obojkom, je to stanica a 2 obojky. Teraz je v predaji za 156€(1pes) + 43€(2obojok). Ja som kupil vtedy za 240€ ????
Labrador šteniatka
Predám čistokrvné šteniatka labradora narodené 4.6.2023. Odber je možný koncom júla. Šteniatka budú odčervenie, očkované, cipovane. Možnosť prísť si skôr vybrať svoje šteniatko nakoľko majú rozlišovaciu obojky. Na foto aj obaja rodičia