bazár, predaj, inzercia, predám

Marc Jacobs damske hodinky

Kategória: Hodinky

Nosene cca 2 roky, co je trochu vidno na remienku. Su plne funkcne, iba s beznymi znamkami pouzivania. Baterka bola nedavno menena, vid doklad. Povodna cena cca 180eur. Plus postovne alebo osobny odber v Bernolakove.
Marc Jacobs damske hodinky
Podobné inzeráty
Hodinky Marc by Marc Jacobs
Ponukam na predaj pouzivane hodinky MARC JACOBS vykladane kamienkami. Kupovane v Kosiciach v klenotach Aurum. Pouzivane, znamky nosenia viditelne zblizka, hodinky maju mensie skrabacne a dva kamienky na cifernuku su trosku tmavsej farby. Povodna cena 180 EUR. Je potrebne vymenit baterku.
Marc Jacobs MBM3392 | Dámske hodinky
Predám hodinky Marc Jacobs MBM3392 z ružovozlatej nerezovej ocele, v skvelom stave, plne funkčné. Cena je pevná - predávam iba osobne v Prešove alebo Košiciach.
Hodinky Marc Jacobs
Predám strieborné hodinky Marc Jacobs ,nosene minimálne ,ako nové
Nádherné hodinky Marc Jacobs
Predám nádherné hodinky značky Marc Jacobs,drahšia kolekcia.Použité par krát,ako nove.Nastavitelny naramok.V skutočnosti ovela krajšie,fotak nadokazal zachytit.Cena 100E+ poštovné.PC 300E
Originalne pouzivane hodinky Marc Jarobs
K predaju su pouzivane originalne hodinky Marc Jacobs. Hodinky su predavane spolu s povodnym pokladnicnym blokom z obchodu, v ktorom boli kupene. Hodinky nesu znamky pouzivania (skrabance) - viditelne na fotografii. Nutna je taktiez vymena baterie. Presne modelove oznacenie hodiniek je MBM3266. Cena za hodinky je 25 EUR. Idealny je osobny odber v Bratislave, po dohode je mozne zaslanie aj prostrednictvom slovenskej posty. V ramci Bratislavy rad doveziem na Vami pozadovanu adresu zdarma. Inzerat je platny do zmazania. Dalsie pripadne otazky samozrejme rad zodpoviem.
Pánske, dámske náramkové hodinky
Predám: 1.Úplne nové funkčné značkové pánske náramkové to limitovaná edícia F1 Williams team. Na SMS nereagujem, volajte, resp.píšte na email. Ideálny je osobný odber, resp.pri platbe vopred na účet zašlem poštou, t.j. + poštovné podĺa platného cenníka slovenskej pošty. Cena 35€. 2.Quartz hodinky, prasknute sklíčko,nutná vymena, cena 4€ 3.Quartz hodinky s ciferníkom, použivané,remienok funkčny, ale náročnejší užívateĺ si ho može vymeniť,cena 9€ 4.Quartz hodinky s čiastočným ciferníkom,velmi málo používané, prasknuté sklíčko,sú na ňom také bodky cena 9€ 5.Quartz Telstar,čierny remienok,pár krát použité,cena 6€ 6.Úplne nové,ešte ani nevybalené, zn.Eger TypA226,cena 9€ 7.Úplne nové hodinky zn.RICHARDS ZEGER FRANCE,značkový kožený náramok zn.GENUINE LIZARD, Italy (vid.detailne foto),cena 25€ 8.Dámske náramkové hodinky zn.ACQUA Quartz,pár krát nosené,cena 13€ 9.Dámske naramkové hodinkz z AVONu,nenosené vobec,povodná cena 21€,teraz cena 9€ 10.Dánske náramkové hodinky zn.SEIKO,nosené,cena 13€ 11.Dámske náramkové hodinky s hnedým ciferníkom, biely umelý remienok, úplne nové, nenosené, cena 7€ 12.Dámske digitálky Magnum,nenosené (nevhodný darček), cena 5€ Podrobnejšie info,resp.ďalsie foto iba cez email.Na SMS nereagujem, volajte,resp.píšte na email.