bazár, predaj, inzercia, predám

Marimex Spa Oxi Prášok 0,5 kg

Kategória: Bazény

Predám Marimex Spa Oxi Prášok 0,5 kg
Kúpený bol v máji tohto roku. Kelímok je otvorený, z obsahu chýba cca 80 g.

Jedná sa o kyslíkový prípravok, určený na pravidelné oxidačné ošetrenie vody vo vírivých bazénoch v kombinácii s prípravkom Aktivátor. Pri rozpustení prípravku vo vode sa uvoľňuje účinná zložka, ktorá oxiduje nečistoty prítomné vo vode. Bezchlórová chémia je vhodná pre deti a osoby s citlivou pokožkou.
Marimex Spa Oxi Prášok 0,5 kg
Podobné inzeráty
Marimex Tampa 3,66x0,91m - RATAN - NOVY + prislusenstvo
predam: - bazen Marimex Tampa 3,66x0,91 m - motiv RATAN - NOVY NEPOUZITY (neotvorena krabica) - solarnu plachnu 3,66 - pouzivana - kartusovu filtracia 2m3/h + hadice (potrebne dokupit novu filtracnu vlozku 7€ - pouzivana cena spolu: 80€ preferujem osobny odber
MARIMEX Florida 3.05 x 0.91m RATAN + prislusenstvo
Predám: -Bazen MARIMEX Florida 3.05 x 0.91m RATAN (70e) -Piesková filtrácia ProStar 2000 (60e) -MARIMEX Solárna plachta 3,66 m (20e) -Marimex Krycia plachta pre Florida 3,66 m (15e)
Filter pre bazény a vírivky INTEX/MARIMEX a LAY-Z-SPA
Penová filtrácia do víriviek a bazénov Marimex/Intex, ako náhrada pre kartušovú filtráciu S1, ako aj Bestway LAY-Z-SPA kartušu VI. Hlavnými výhodami sú dlhá životnosť, žiadne problémy s prietokom, žiadne zobrazovanie chýb (chyba E90 napríklad), lepšia filtrácia a jednoduchá umývatelnosť. Cena za kus 5 €.
Super OXI chemia do bazenov
Predma 2ks omylom zakupenej chemie do bazenu. Cena 2x10€
Bestway vírivka Lay-Z-Spa Zurich 2-4os 180cm, DOPRAVA ZDARMA
Bestway Lay-Z-Spa Zurich™ je nafukovacia vírivka, ideálna pre tých, ktorí si cenia luxusný relax pri zachovaní súkromia. Vďaka modelu Lay-Z-Spa Zurich ™ sa môžete cítiť ako v tých najlepších kúpeľoch a vo svojej domácej záhrade. Jacuzzi bez problémov pojme 2-4 osoby, takže bude vhodná pre rodiny s deťmi a páry. Ideálne na stretnutia s priateľmi a rodinou, ako aj na romantický večer len pre dvoch. Masážny systém so 120 dýzami AirJet™ Oddýchnite si v upokojujúcom masážnom systéme AirJet™; omladzujúci masážny systém pozostávajúci zo 120 trysiek, ktoré uvoľňujú bublinky z dna bazéna. Úspora energie o 40 %. Špeciálne navrhnutý izolovaný kryt EnergySense ™ je o 40 % energeticky účinnejší ako podobná nafukovacia vírivka. Táto masážna vaňa udržuje teplo oveľa efektívnejšie, udržuje vodu teplejšiu a znižuje účty za energiu. Okrem toho má vírivka energeticky úsporný, časovo riadený vykurovací systém. Multifunkčné čerpadlo Lay-Z-Spa Zurich™ je vybavená moderným čerpadlom, ktoré má na starosti ako rýchle načerpanie bazéna, tak aj filtráciu vody a ovládanie masážneho systému. Čerpadlo je ľahko prístupné z vnútra vírivky a je vybavené držiakmi na nápoje a občerstvenie. Súčasťou čerpadla je systém rýchleho ohrevu, ktorý ohrieva vodu na 40 °C. Vďaka najnovšej integrovanej technológii môžete pomocou toho istého čerpadla súčasne vyhrievať vírivku, aktivovať masážny systém a filtrovať vodu. Zahrnutá funkcia automatického ohrevu Freeze Shield™ zabraňuje zamrznutiu vnútorných komponentov pri nižších teplotách. Dávkovač ChemConnect Priložený dávkovač ChemConnect™ udržuje čistú a zdravú vodu rovnomerným rozptýlením chlóru. V zostave: nafukovacia vírivka, multifunkčné čerpadlo, zosilnený kryt so zaisťovacími sponami, dávkovač chémie ChemConnect, filter čerpadla typu VI, opravná záplata. Technické dáta: steny vyrobené z DuraPlus odolný, trojvrstvový materiál, odolný voči poškodeniu, kapacita (80% náplň) - 669 L, rozmer nafukovacieho bazéna: 180 cm x 66 cm, vnútorný priemer: 132 cm, hmotnosť prázdnej vírivky: 43,63 kg, hmotnosť po naplnení: 713 kg, úchyt na prenášanie prázdnej vírivky, 220-240V ~ 50Hz, 2050W pri 20 ℃, skutočný prietok vody: 1,325 l / h (350 gal / h), vykurovací systém: 1,8-2,4 ℃ / h Funkcia automatického ohrevu Freeze Shield™, zosilnené veko s bezpečnostnými západkami, digitálne ovládaná pumpa s dotykovým ovládacím panelom a miestom na nápoj šedá farba
Chlorove tablety Marimex Chlor Triplex 3v1 / Stop rasiam
Predam 2ks velke (1,6kg) balenie Marimex Chlor Triplex 3v1 chlorovych tabliet do bazena. Cena za 1 balenie 8 eur. Predam 2ks Marimex Stop Riasam 1l. Cena za 1 balenie 4 eur. Osobny odber v Bratislave. Na dobierku posielam po uhradeny postovneho vopred. Na SMS neodpovedam.