bazár, predaj, inzercia, predám

Marks Spencer - Komplet: sako + púzdrové šaty

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám krásny komplet: sako + púzdrové šaty. Farba antracitová šedá, efektné štepovanie, kvalitný materiál, sako aj šaty podšité.
Málo nosené, veľmi elegantné.

Zn.Marks Spencer
Veľ.12
Cena:55 € + poštovné 2.trieda doporučene.

Triedim skrine a šatník, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Marks Spencer - Komplet: sako + púzdrové šaty
Podobné inzeráty
Predam Numoco – Dámske červené puzdrové mini šaty 103-2
Predam Numoco – Dámske červené puzdrové mini šaty 103-2 Klasické puzdrové mini šaty bez rukávov sú v páse strihnuté, majú vložené dva záhyby vpredu a zapínanie vzadu na zips. Súčasťou je krátky rázporok na zadnej časti šiat. LIMITOVANÁ EDÍCIA Dodanie cca 5-10 pracovných dní VEĽKOSŤ XS + postovne Biznis, Dnes objednaj, zajtra obliekaj, Koktejlové, Letné, Puzdrové, Šaty, sukne Značiek: Anjelsky krásne, Biznis, Diabolsky originálne, Jar/Leto, Jar/Leto 2016, Mini, Numoco, Párty, sexy, Soft Office, street, Trendy
Rôzne šaty 3x  - puzdrové, kvietkované, na telo
Čierne puzdrové 5 e spoločenské/kokteil puzdrové šatičky - niekoľkokrát oblečené, ale stále v super stave. Origiálne - ručne našité flitre na vreckách. Veľkosť 38. Šaty s kvetinovou potlačou PREDANÉ Obtiahnuté puzdrové béžovo-čierne 4 e Úplne nové, veľkosť XS/S. Čierne bolerko s trblietkami prihodím zdarma. + poštovné, alebo osobný odber RK - platba vopred na účet, na dobierku posielam len pri vyšších sumách. Píšte prosím, číslo je vymyslené.
Krásne šaty Marks & Spencer
Predám kvalitné, prepracované šaty s nádherným vzorom vo vynikajúcom stave, 1 x oblečené. Značka Marks & Spencer, kolekcia Autograph. Veľkosť je uvedená 14, ale sú skôr velkosť M/L. Majú 3/4 rukávy. Mali podšívku, ale dala som si ju odstrániť. Cena 25€+poštovné.
Šaty Marks and Spencer
Predám vzorované šaty, Marks & Spencer, veľ. UK 6, vo vynikajúcom stave,cena 9€+poštovné. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Luxusné talianske šaty a sako, zn. Mangano
Nádherné, celebritné, nadčasové black & white šaty a čierne čipkové sako, v ktorých budete neprehliadnuteľná. 1x oblečené na príležitosť. PC bola cez 500 eur (sako 249 eur a šaty 279 eur). Teraz spolu 160 eur, jednotlivo šaty 90 eur a sako 90 eur. Šaty so zlatým medajlónom Mangano sú veľkosť 38 - talianska veľkosť, čo je naše XS-S, sako je talianska veľkosť 40, čo je naše S. Rozmery: šaty dĺžka 96 cm, cez prsia 42 x 2 cm, no chrbát je holý, takže sa prispôsobia aj väčším prsiam, pás v kľude 30 x 2 cm sako dĺžka 42 cm, cez prsia 44 x 2 cm, rukáv je trištvrťový Na dobierku po zlých skúsenostiach neposielam, osobný odber, resp. platba vopred na účet.
5-7e/ks dámske L-XXL slávnostné spoločenské šaty, kostým
5€ zamatové slávnostné šaty - veľk.XXL, farba kráľovsky modrá (konkrétne Ľadová chaber), celé sú v jednej farbe, na postave vyzerajú lepšie než na tejto fotke :) dĺžka cca 105, šírka pod pažami cca 55 5€ nádherné zamatové smaragdové slávnostné 3/4 šaty - veľk.XL, celé mierne elastické, krásne sa prispôsobia a obopínajú postavu, jemne menia farbu v odlesku - ale nie sú lesklé, sú matné, u krku ozdobené zlatou retiazkou, z prednej aj zo zadnej strany majú výstrih - prvá foto je z predu, druhá foto je zo zadu, zapínanie je na zips, dĺžka cca 140, šírka pod pažami cca 47 7€ puzdrové šaty s dlhým sakom - veľk.XXL, ideálny slávnostný komplet, celé mierne elastické aj sako aj šaty, celé aj sako aj šaty sú všade rovnako lesklé, obidvoje z rovnakej látky (závisí ako sa natočí foťák a blesk) sako s dlhým rukávom - dĺžka cca 110, šírka pod pažami cca 55, šaty bez rukávov - dĺžka cca 107, šírka pod pažami cca 54 VIAC NEMERIAM ANI NEFOTÍM ďakujem za pochopenie všetky veci sú doma v skrini, žiadna krabica v sklepe (nesmrdia!) +poštovné alebo viem priviesť aj do BA (dobierkou pri takto nízkej sume neposielam) INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA kontakt mailom alebo telefonicky (na sms nereagujem)