bazár, predaj, inzercia, predám

Maroccanoil ošetrujúci arganový olej 125ml ORIGINÁL

Kategória: Zdravie a krása

Moroccanoil Treatment Treatment pre všetky typy vlasov 125ml
Moroccanoil Treatment Original je univerzálna kúra pre starostlivosť o vlasy a ich styling. Produkty Moroccanoil sú založené na priaznivých účinkoch arganového oleja.
Navracia vlasom zdravý vzhľad
Dodáva im lesk
Uľahčuje rozpletanie
Urýchľuje sušenie
Zvyšuje náchylnosť na styling
Má antioxidačný účinok
Obsahuje arganový olej známy ako „Marocké zlato“, ktorý vlasy intenzívne regeneruje. Vyživuje vonkajšiu a vnútornú štruktúru vlasu a stimuluje bunky k obnove, vďaka čomu sú vlasy ľahké a hladké. Získajú tiež zdravý, žiarivý a lesklý vzhľad.
Spôsob použitia: Naneste 1-2 pumpičky kúry na umyté, uterákom vysušené vlasy od stredu dĺžky ku končekom. Neoplachujte. Vysušte alebo nechajte prirodzene uschnúť. Kúru je možné použiť aj na suché vlasy na uhladenie alebo výživu suchých končekov.
Kapacita: 125 ml

40,00 €
Maroccanoil ošetrujúci arganový olej 125ml ORIGINÁL
Podobné inzeráty
100% arganový prírodný olej z Maroka 50ml NOVY.
Mám na predaj 100% arganový plej 50ml. Arganový olej je vhodný na pleť, pokožku, dekolt, vlasy a celé telo. Účinky na pleť a pokožku regeneruje, hydratuje a vyživuje pleť a kožu, má silný antioxidačný efekt, je ideálny pre staršiu pleť, minimalizuje opuchy a tvorbu vrások, zjemňuje pokožku a zvlhčuje pery, znižuje tvorby kožného mazu, lieči ekzémy, akné a spálenú pokožku od slnka Účinky na vlasy a nechty dodáva vlasom lesk, navracia im vitalitu a pružnosť, vyživuje a regeneruje vlasy od korienkov až po končeky, zabraňuje vypadávaniu vlasov, hydratuje vlasy a vyživuje vlasové končeky znižuje lámavosť nechtov a zlepšuje ich kvalitu
Krém na tvár s ťavím tukom 50ml
Výživný ošetrujúci krém pre suchú a citlivú pokožku. Je veľmi bohatý na mastné kyseliny, antioxidanty, zmäkčovadla a Vitamíny, ktoré: -Pomáhajú udržiavať pokožku hydratovanú. -Pôsobí proti starnutiu: Pomáha bojovať proti voľným radikálom a znižujú výskyt vrások a jemných liniek. -Obnovuje suchú a poškodenú pokožku. -Vyrovnáva tón pleti a redukovať tmavé škvrny a fľaky. -Znižuje znížiť začervenanie a zápaly spôsobené kožnými ochoreniami, ako sú ekzémy a psoriáza. -Znižuje výskyt akné a iných kožných škvŕn. Hlavne zložky: Olej z ťavieho hrbu Arganový olej Kokosový olej Pozrite aj ostatne zaujímavé produkty našeho eshopu na webovej stránke:
Jimmy Choo I Want Choo edp 125ml.
Original z parfumerie velke az 125ml balenie. Krasna dlhotrvacna vona. K dispozicii aj novsia orientalnejsia verzia I Want Choo Forever edp 125ml za 88€
Arganový olej
Predám bio arganový olej priamo z Maroka na kozmetické účely.
Olej z ťavieho tuku pre telo 50ml
Ponúkame Vám Saharský prírodný olej z ťavieho hrbupre telo. Výhody: -Veľmi výživný telový olej. -Hlboko hydratuje, hojí pokožku. -Vyživuje a zabraňuje vysušovaniu pokožky. -Možno použiť ako masážny olej. -Pomáha proti bolesti kĺbov. -Vhodný pre všetky typy pokožky. Hlavne zložky: -Olej z ťavieho hrbu -Arganový olej -Kokosový olej -Mandľový olej Neobsahuje žiadne chemické prísady ani konzervanti. Pozrite aj ostatne zaujímavé produkty našeho eshopu na webovej stránke:
Eucerin olej proti striám
Predám ošetrujúci olej proti striám značky Eucerin. Neotvorené balenie, 125ml, exp:5/2024