bazár, predaj, inzercia, predám

Mary Kay kozmetika telový peeling

Kategória: Zdravie a krása

Predám Mary Kay revitalizačný peeling s bambuckým maslom Fresh Waterlily 185 g. Nový, nepoužitý. Exp 01/25.

Len osobný odber BA-Ružinov.
Na SMS neodpovedám. Kontaktovať prosím telefonicky po 15. hod.
Mary Kay kozmetika telový peeling
Podobné inzeráty
Mary kay -kvalitná kozmetika v super cene
všetko nové originál v záruke, niečo mám ihneď niečo objednám ,o ceny si píšte , plus pridávam aj darčeky Mary kay štetec all over (puder licka kontura) extra jemný 8€ superserum proti vraskam 22€ Mary kay Novinka! TimeWise® Age Minimize 3D™ Denný krém s SPF 30 20€...taktiež aj nočný krém, a tiež aj čistiaci gél 4v1 18€,,,,očný krém 21€ Cela sada 3d time wise 65€ CC krem light to medium 15€ Hydratačné regeneračné tonikum 15€ Maskara lash love 8€ duo stic kremovy rozjasnovac highliter 12€ novin Matný ruz must have muave 11€ mikrodermálna kolekcia(serum,peeling)32€ kolekcia na telo berry vanilla 23,50€ zjemňujúci peeling na ruky telo white tea citrus 6€ nočný extra hydratačný krém na ruky vazelína 14€ dvojkroková hydratačná maska 1 ks 4€ hnedá ceruzka na oči 9€ očný krém na okamžité zmiernenie opuchov 11€ mini pleťové masky 2ks spolu 12€ poprosím píšte emailom odpisujem denne
Kávový peeling na tvár a celé telo
NOVINKA ???????? ????DOMÁCI PEELING NA TVÁR AJ CELÉ TELO ???? - na výber zo 6 druhov Čo je vlastne peeling? - je odstraňovanie mŕtvych buniek kože za účelom odstránenia odumretých častí pokožky. Peeling by mal obsahovať hrubé čiastočky. V peelingu nie sú žiadne použité chémie, dráždivé látky, nič také,..len prírodné suroviny ktoré poznáte všetci, ktoré máme aj doma a robia s našou POKOŽKOU fakt zázraky, o ktorých ste možno doteraz ani nevedeli. Sú cenovo dostupné a vydržia fakt dlho. Peeling si môžte aj namixovať aj podľa seba (♥️káva, ovsené vločky, morská soľ, rôzne bylinky, med, trstinový cukor, pemza, kokosový olej, šľahané maslo, olivový olej, rôzne vone♥️) ???? 100g- 3,50€ ???? 200g- 7€ !!! Rozpísané je všetko vo fotkách, pre viac info mi neváhajte napísať ???? info o bylinkách v správe !!!
Naturally pudrovy peeling Mary Kay
Predám nový naturally pudrovy peeling Mary Kay, spotreba do 07/23
Peeling repair Mary Kay
Predám nový repair peeling Mary Kay, vhodný aj ako darček, spotreba do 11 /23
Repair peeling Mary Kay
Predám nový repair peeling Mary Kay, vhodný aj ako darček
Yves Rocher Karité šampón a peeling
Predám nový, nepoužitý Regeneračný šampón na poškodené vlasy (150 ml.) a Telový peeling s karité (75 ml.) od Yves Rocher. Regeneračný šampón na poškodené vlasy: Regeneračný šampón čistí, obnovuje a zlepšuje odolnosť vlasov. Jojobový olej napravuje škody spôsobené nesprávnou starostlivosťou a predchádza ich ďalšiemu poškodzovaniu. EXP.: 07/25 Cena: 4€ (predajná cena 7,49€). Telový peeling s karité: Ultra krémová, výživná textúra. Zrnká 100% rastlinného pôvodu, vďaka ktorým bude vaša pokožka ako nová. EXP.: 10/24 Cena: 2,50€. V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.