bazár, predaj, inzercia, predám

Mary Kay regeneračné sérum C+ E

Kategória: Zdravie a krása

Dopredaj. Mary Kay regeneračné sérum C+E. Je nepoužité, jediná vaša je trošku pokrčená krabička. EXP na det. foto. Možnosť osobného odberu v Ba Dúbravka, pošlem aj poštou po prevode na účet, poštovné treba pripočítať k cene.
Mary Kay regeneračné sérum C+ E
Podobné inzeráty
Mary kay -kvalitná kozmetika v super cene
všetko nové originál v záruke, niečo mám ihneď niečo objednám ,o ceny si píšte , plus pridávam aj darčeky Mary kay štetec all over (puder licka kontura) extra jemný 8€ superserum proti vraskam 22€ Mary kay Novinka! TimeWise® Age Minimize 3D™ Denný krém s SPF 30 20€...taktiež aj nočný krém, a tiež aj čistiaci gél 4v1 18€,,,,očný krém 21€ Cela sada 3d time wise 65€ CC krem light to medium 15€ Hydratačné regeneračné tonikum 15€ Maskara lash love 8€ duo stic kremovy rozjasnovac highliter 12€ novin Matný ruz must have muave 11€ mikrodermálna kolekcia(serum,peeling)32€ kolekcia na telo berry vanilla 23,50€ zjemňujúci peeling na ruky telo white tea citrus 6€ nočný extra hydratačný krém na ruky vazelína 14€ dvojkroková hydratačná maska 1 ks 4€ hnedá ceruzka na oči 9€ očný krém na okamžité zmiernenie opuchov 11€ mini pleťové masky 2ks spolu 12€ poprosím píšte emailom odpisujem denne
Biopeptidové sérum na vlasy a pokožku Larens
Originál ✅ Balenie: 50 ml / 100 aplikácií Biopeptide Serum Spray predstavuje kozmeceutikum s jedinečným zložením, ktoré je založené na patentovanom komplexe biopeptidov. Jeho neoceniteľnosť spočíva v multifunkčnosti vyplývajúcej tak z rozmanitosti používania ako aj spektra jeho účinkov. Prípravok určený na starostlivosť o pokožku tváre, celého tela aj vlasov, obsahuje súbor aktívnych látok vybraných tak, aby ich spojenie malo trojnásobný účinok: regeneračný, vyživujúci a ochranný. Sérum má praktické, univerzálne balenie. Biopeptide Complex, ktorý predstavuje základ Biopeptide Serum Spray, je súbor aktívnych oligo- a polypeptidov. Revolučné látky, ktorých objavenie sa stalo základom kozmeceutík značky Larens, boli veľmi rýchlo vyhlásené za budúcnosť kozmetológie a lekárskej vedy v oblasti anti-aging prípravkov. Peptidy účinkujú tromi spôsobmi: signálne – dávajú podnet a stimulujú fibroblasty k tvorbe kolagénu a elastínu, uvoľňujúce – nazývané aj ,,žehlička na vrásky” - uvoľňujú svaly zodpovedné za vznik mimických vrások a transportné – prenášajú aktívne látky obsiahnuté v sérum do hlbokých vrstiev kože, vďaka čomu sa regenerácia, vyživenie a ochrana začína od základov. Pre posilnenie blahodarných účinkov bolo sérum založené na jedinečnom nosiči aktívnych látok – Nutrivi vode. Jedinečnosť vody vyvinutej výhradne pre výrobcu spočíva v jej hexagonálnej štruktúre. Vďaka nej voda nielen posilňuje prenikanie výživných látok do hĺbky buniek, ale aj ich zvlhčuje a zbavuje ťažkých kovov. Základnou myšlienkou pri vzniku sérum bola snaha vyvinúť produkt určený na komplexnú starostlivosť o pleť zodpovedajúci potrebám pokožky 21. storočia. Pridaním koloidného striebra získalo kozmeceutikum antibakteriálne a protizápalové účinky a biotín – nazývaný tiež „vitamín mladosti” prispieva k udržaniu zdravých nechtov, posilňuje vlasy a zabraňuje ich vypadávaniu.
BIOTHERM - life planktón elixír 30ml - NOVÉ
BIOTHERM LIFE PLANKTON ELIXIR - Ochranné a regeneračné sérum Typ výrobku: fľaštička Ocenenie za výrobok: bez amoniaku, bez parabénov, bez parafínu, bez sulfátov, žiadne mikroplasty, žiadne stopy po orechoch Konzistentnosť: sérum Vlastníctvo: konsolidácia, proti starnutiu, proti začervenaniu, regeneračné Rozsah použitia: tvár Vek: všetky vekové skupiny Typ pokožky: všetky typy pleti Obsah: 30 ml INFORMÁCIE O PRODUKTE: Elixír Life Plankton™ je sérum novej generácie, ktoré účinne rieši rôzne problémy s pleťou bez ohľadu na vek a konkrétny typ pleti. Pokožku chráni, zjemňuje a regeneruje vďaka tomu, že podporuje proces bunkovej obnovy. Tento elixír s extra vysokým obsahom látky Life Plankton™ používajte ako prvý krok pri každodennej starostlivosti o pleť. Už za 8 dní bude pleť viditeľne kvalitnejšia, hebkejšia, jednotnejšia, elixír zredukuje prejavy starnutia. Elixír používajte ako prvý krok pri každodennej starostlivosti o pleť. Elixír Life Plankton™ má nelepivú inovatívnu textúru s matujúcim efektom. Ľahučké, svieže sérum s novou revolučnou textúrou sa do pokožky okamžite vstrebe. V rámci záväzku značky Biotherm vzhľadom k udržateľnosti, prešiel tento výrobok renováciou balenia. Nemôžeme ovplyvniť, či Vám dorazí produkt v renovovanom alebo pôvodnom balení. Môžeme ale zaručiť, že radosť z produktu ostane rovnaká. NOVÉ, neotvorené. Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!!
Mary kay timewise repair intenzivne liftingove serum
Nove, neotvorene, spotreba do 9/24 TimeWise Repair™ Volu-Firm™ Intenzívne liftingové sérum zameriava svoje účinky na obnovu trojuholníka mladosti. Tento trojuholník – plné líca, spevnené kontúry brady, vypnutý krk – stelesňuje mladosť. Starnutím pleti môže byť táto oblasť ohrozená. Líčka sa môže zdať prepadnuté. Pokožka na spodnej brade môže ochabovať. Na krku sa môžu objavovať vrásky. Vaša najlepšia obrana je TimeWise Repair™ Volu-Firm™ Intenzívne liftingové sérum. V ponuke mam na predaj aj inu kozmetiku mary kay
Hydratačné regeneračné tonikum Mary Kay
Hydratačné regeneračné tonikum Mary Kay
Pleťové sérum Hello, Good Stuff Pore Minimizing
Nové, nepoužité sérum na rozšírené póry, ošetrujúce zloženie s viditeľným efektom zjemnenia pórov s granátovým jablkom a niacínamidom, obsahuje 95 % prírodných zložiek, rýchlo sa vstrebáva, pôsobí na pokožku bez pocitu zaťaženia. Privítajte hydratovanú a žiarivú pleť! Pleťové sérum Hello, Good Stuff! Pore Minimizing od essence má ošetrujúci účinok s viditeľným efektom zjemnenia pórov. Zloženie s granátovým jablkom a niacínamidom vyživuje pleť pre jemný a pružný vzhľad. Ľahká textúra sa rýchlo sa vstrebáva a pôsobí na pokožku bez pocitu zaťaženia. Vegan formula s obsahom 95 % prírodných ingrediencií. Sérum zaisťuje hladkú pleť a opticky vyhladené póry. Sérum na minimalizáciu pórov essence Hello, Good Stuff! Pore Minimizing Serum – prirodzenosť ktorú môžete nielen vidieť, ale aj cítiť! Prosím o kontaktovanie e-mailom pod ponukou, na SMS-ky neodpovedám.