bazár, predaj, inzercia, predám

Masazier Comfort Eyes

Kategória: Zdravie a krása

Masaz Comfort Eyes, stara sa o vase oci a aktivuje vas mozog.
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez formular.
Masazier Comfort Eyes
Podobné inzeráty
Beaute pacifique puffy eyes gel
Dôvod predaja : nevhodný dar Gél na opuchnuté oči s kofeínom Puffy Eyes Gel spevňuje a napína opuchy okolo očí. Pozoruhodné je, že účinok je okamžite viditeľný. Spevňujúci efekt zabezpečuje kvet Spilanthes Acmella. Výťažok z tohto kvetu spôsobuje, že fibroblasty napínajú štruktúru vlákien v pokožke – ako pavúk v pavučine. Ostatné výťažky eliminujú tukové zásoby v podkožnom tkanive a stimulujú cievky k napnutiu a redukcii opuchu. Gél na opuchnuté oči Puffy Eyes Gel obsahuje kofeín, ktorý redukuje tukové tkanivo pod pokožkou. viac tu : na webe: 39 eur moja cena: 10 eur
Luxusná paletka Charlotte Tilbury Bigger brighter eyes,Pc 50
Úplne nová, neskusana, veľmi kvalitná. Môžte si ju vyskúšať on line na stránke Charlotte Tilbury. Bigger Brighter Eyes in Exagger-Eyes je ružovo-zlatá paleta očných tieňov, ktorá obsahuje slonovinovo-krémovú, ružovo-zlatú, červeno-hnedú a priehľadný trblietavý odtieň, ktorý vytvára ilúziu širších, jasnejšie vyzerajúcich očí. Inšpirované žiarivými filtrami sociálnych médií, ktoré rozširujú oči! ČO robí VEĽKÉ JASNEJŠIE OČI Kúzlo: Jednoduchá nová aplikácia s odtieňmi Prime, Enlarge, Define a Pop. Farebne upravené na zvýraznenie vašej prirodzenej farby očí a lesku. Štyri dopĺňajúce sa odtiene očných tieňov, ktoré si môžete vziať od stola cez súmrak až po diskotéku. Ideálne, ak chcete najväčšie a najjasnejšie vyzerajúce oči s paletou očných tieňov, ktorá bude vyhovovať každému. Katalógové číslo: Náplň: 5,2g. Osobne Ba, alebo poštou po platbe vopred, t.c.
BLACK FRIDAY  NuSkin Lumispa Accent a Ideal Eyes -70%
Lumispa nadstavec na ocne okolie a ocny krem Ideal Eyes. Táto súprava na rozjasnenie pokožky okolo očí je jedinečne skombinovaná a umožní vám vyzerať sviežo a bdelo. Ocenene zariadenie na starostlivosť o pleť, hlavica LumiSpa Accent so silikónovým hrotom, predstavuje ideálny doplnok zariadenia ageLOC LumiSpa, umožní zamerať sa na ťažko dostupné oblasti a jemne vyživuje a osviežuje jemnú pokožku okolo očí. Ak sa hlavica Accent a krém IdealEyes použijú spoločne, znižujú výskyt tmavých kruhov, vačkov pod očami a opuchov a zároveň spevňujú pokožku a viditeľne zdvíhajú horné viečka. Nové, zabalené. V specialnej Black Friday akcii -79%
GIVENCHY riasenka Phenomen'Eyes a očné tiene Le Prisme
Lacno predám GIVENCHY PHENOMEN'EYES vodeodolnú riasenku hnedej farby. Cena 10 € + poštovné. A raz použité GIVENCHY LE PRISME očné tiene s aplikátorom a zrkadielkom. Cena 10 € + poštovné.
Paletky očných tieňov Milani Everyday Eyes Collection
Predám nové, ešte zabalené Milani Everyday Eyes Collection paletky očných tieňov. Bežná cena 13€/ks, predám za 6€/ks Táto praktická paletka očných tieňov obsahuje 6 bohato pigmentovaných tieňov a tiež návod na profesionálne nalíčenie. Všetky odtiene paletky boli navrhnuté tak, aby ich bolo možné kombinovať. Paletka obsahuje ako matné, tak trblietavé tiene. Súčasťou balenia je obojstranný štetcový aplikátor. +poštovné Osobný odber v Trenčíne alebo po prevode peňazí zašlem poštou.
Očné tiene Milani Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow
Predám nové, ešte zabalené Milani Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow mono očné tiene. Bežná cena 6€/ks, predám za 2,50€/ks. Intenzívne pigmentované mono očné tiene Bella od kvalitnej značky Milani v bohatých a živých farbách rozžiaria Váš pohľad. Štruktúra gélového prášku vznikla z gélu, ktorý sa špeciálnym spôsobom premenil o práškového očného tieňu, pričom si zachoval plné farby a jednoduchosť nanášania. +poštovné Osobný odber v Trenčíne alebo po prevode peňazí zašlem poštou.