bazár, predaj, inzercia, predám

masážna pištoľ

Kategória: Fitness, jogging

Profesionálna masážna pištoľ je skvelou pomôckou pre športovcov, masérov aj fyzioterapeutov. Dokáže vyvinúť rýchlosť až 3200 otáčok za minútu a ponúka 30 úrovní intenzity, vďaka čomu účinne znižuje stuhnutosť a napätie svalstva a zároveň zlepšuje prietok krvi.
Medzi ďalšie prednosti patrí dotykový LCD displej, protišmyková rukoväť, nízka hmotnosť aj veľká výdrž nabíjatelnej batérie (4–6 hodín na jedno nabitie). Balenie obsahuje kufrík so 6 výmennými nadstavcami,návodom a nabíjačkou.
Vhodné ako doplnok na relax,rekonvalescenciu,fitness,posilňovanie,masáže…
masážna pištoľ
Podobné inzeráty
Masažná pištoľ
Predám masážnú pištoľ VI Black - GymBeam. (Ešte v záruke) Iba osobný odber v Žiline u mňa. Link na bližšie info:
Masážna pištoľ MISURA MB1 Pro
Predám masážnu pištoľ MISURA MB1Pro. Ručné masážne zariadenie, ktoré aplikuje koncentrované tlakové pulzy hlboko do svalového tkaniva. Obsah kufríka - masážny prístroj, 6x masážna hlavica, napájací adaptér, návod. Výdrž batérie 8 hodín Batéria Li-ion 2500 mAh Hlučnosť Max 35dB Hmotnosť 1,05 kg Frekvencia vibrácií 3200 otáčok za minútu Výkon 70W Použitá asi tak 3x nevhodný darček. Preferujem osobný odber Žilina. Cena 110€
Masážna fitness pištoľ
Masážným prístrojom podporujte lymfatický systém, uvoľňuje svalové napätie, pomáha zväčšovať mobilitu jednotlivých svalov a vplyvom pôsobenia vibrácií na receptory v pokožke pomáha rýchlejšiemu hojeniu mikro-zranenia a tým znižuje bolestivosť. Masážna pištoľ je ideálnym nástrojom pre hĺbkovú masáž svalov celého tela. Tento masážny prístroj nájde uplatnenie ako u športovcov, tak u ľudí so sedavým životným štýlom. Masážny prístroj má 6 rýchlostí masáže, kedy na najvyšší stupeň vykoná hlavica až 3200 kmitov za minútu. Na zadnej strane prístroja sa nachádza panel s tlačidlom pre zmenu rýchlosti a prehľadný LCD displej, ktorý zobrazuje zvolenú rýchlosť a úroveň nabitia akumulátora, ten pri plnom nabití zaistí až 180 minút masáže. Na spodnej strane nájdeme posuvný prepínač pre vypnutie prístroja a konektor pre pripojenie nabíjacieho adaptéra. Dodávané koncovky: – veľká guľa – najčastejšie používaná koncovka pre stredne intenzívnu masáž väčších plôch – malá guľa – najčastejšie používaná koncovka pre stredne intenzívnu masáž celého tela – vidlička – používa sa na uvoľnenie a relexáciu dlhých a úzkych svalov, rovnako ako v oblasti chrbtice a krku – plôška – slúži k hĺbkovej masáži väčších svalov s väčším napätím – hríbik – slúži na uvoľnenie svalov v blízkosťou kostí, pre jemnú masáž – korok – používa sa na masírovanie miest najbližšie kostí vďaka najvyššej elasticite Materiál: ABS, oceľ, silikón Výkon motora: 60 W Výkon na prázdno: 40 W Napätie: 220-240 VAC Frekvencia napätia: 50/60 Hz Napätie akumulátora: 16,8 V Kapacita akumulátora: 2000 mAh Čas nabíjania akumulátora: max. 4 hodiny Doba prevádzky: 180 minút Frekvencia vibrácií: 22 – 53 Hz (1200 – 3200 rpm) Zdvih: 8 mm Hlučnosť: 50 dBi Funkcia: 6 rýchlostí masáže 6 vymeniteľných koncoviek Rozmery: dĺžka: 17 cm šírka: 7 cm výška: 23,5 cm Obsah balenia: HMS PDM3125 nabíjací adaptér 6 koncoviek transportný kufrík Pozri celú moju fitness ponuku
masážna pištoľ
masážna pištoľ
Masazna pistol Misura MB3
Malo pouzivana masazna pistol, 4 nadstavce, 4 rychlosti.
Pacemaker F120 Pro, bežecký pás, masážna stanica
Ponúkam na predaj veľmi málo používaný ako nový Pacemaker F120 Pro, bežecký pás, masážna stanica - viď. foto. Preferujem iba osobný odber v Šamoríne.