bazár, predaj, inzercia, predám

Mäsiarska zástera

Kategória: Ostatné

Ponúkam mäsiarske zástery nie len pre mäsiarov, červeno biele, šírka pri krku 21cm, dolu 830cm a dĺžka 880cm, čisto nové, cena novej cca 10 eur, moja cena 5 eur, obmedzené množstvo 50 kusov, možnosť poslat na dobierku
Mäsiarska zástera
Podobné inzeráty
Masiarska zástera Oceľová Protiporezová
Predám Oceľové Mäsiarske zástery , stav ako na foto Protiporezová Zástera bez popruhov 35EUR , Protiporezová Zástera s použitými popruhmi 45EUR , Protiporezová Zástera s novými popruhmi 55EUR Zástěra je vyrobená z vysoce odolné pružné oceli, která zajišťuje jak bezpečnost tak i pohyblivost při práci. Díky nastavitelným popruhům se přizpůsobí tvaru těla. Široké popruhy poskytují pohodlné nošení. (05302018).
Kuchárska Zástera cez krk
Kuchárska zástera cez krk ,na sťahovačku ,tou si môžete regulovať dĺžku .V predu má jedno veľké vrecko ,ktoré je predelené na polovicu ,materiál je 65% bavlna a 35 % polyester. Zástera je vhodná pre kuchárov ,čašníkov a všade tam kde je potrebná zástera .Aj na domáce použitie . Rozmery : -dlžka cez stred bez stahovačky 90 cm -šírka je 70 cm
Čierna bavlnená zástera
Nenosená štýlová a funkčná Čierno ružová zástera so srdiečkami pre ženy si nájde využitie v kuchyni aj na záhrade. Je odolná a nenáročná na údržbu. Navrhnutá je tak, aby mala elegantný vzhľad a strih. PODROBNOSTI • Veľkosť okolo krku možno ľahko regulovať pomocou kovovej pracky a veľkosť okolo pása sa dá upraviť pomocou dlhéhých mašlí. Zástera sa preto prispôsobí rôznej postave. Rozmery: Pás: 70 cm a Celková dĺžka: 75 cm Veľkosť S M L XL • Čierno ružová zástera so srdiečkami má dve vrecká ozdobené širokým ružovým lemom. Tieto dve praktické vrecká zaistia, že môžete mať svoje potrebné drobnosti vždy pri sebe. • Ušitá je zo 100% bavlnenej látky. Bavlna je dokonalá látka na ochranu vášho oblečenia pred poškodením. • Je ideálna na každodenné použitie. Nielen že ochráni vaše oblečenie pri varení, pečení, grilovaní či upratovaní, ale vnesie do vášho domova aj trochu romantiky a elegancie. Preto je aj výborným darčekom pre každú ženu. • Môžete ju jednoducho prať v práčke na 40°C a v prípade potreby aj žehliť.
kožená remeselná zástera + gravírovanie loga,mena
Zástera vyrobená z brúsenej hovädzej hladenice, ktorá je odolná proti oderu. Vhodná ako ochranný prvok pri práci s drevom, kameňom železom a iných remeslách. Vzhľadom na svoju odolnosť a celkový vzhľad, má nielen ochrannú ale aj dizajnovú funkciu. Ideálna voľba pre domácich kutilov a remeselníkov. Kožená zástera je veľmi trvácna. Je vybavená masívnymi mosadznými prackami a skobou na rýchloupínanie okolo pása. Kožená zástera je univerzálna, s nastaviteľným remeňom okolo krku a bedier. Rozmery zástery (bez remienka okolo krku) 80×63 cm Na zásteru realizujeme personalizované gravírovanie loga alebo mena. Cena 15 €.
Zástera - Dánske pivo Carlsberg
Nová, nepoužívaná čierna zástera s vreckami a s uväzovaním okolo pása. Carsberg je dánska pivovarná spoločnosť, zástera teda poteší najmä milovníka či milovníčku piva, ktorí sa radi obracajú v kuchyni či pri grile. Reagujem iba na emaily.
Zástery / Zástera / Dámska zástera / Pánska zástera
Mám na predaj rôzne zástery. Používane boli len pár dní v kaviarni. Sú nepoškodené, čisté a opraté. Rôzne farby. Ružové sú dostupné 3 ks a sivá 1ks. Možné poslať aj poštou. V tom prípade cena + poštovné. Osobný odber - Bardejov. 1ks - 3€ Klikni na moje meno a pozri ďalšie inzeráty.