bazár, predaj, inzercia, predám

Masový mlýnek

Kategória: Potravinárske stroje

Predám masový mlynek č.10, použitý max 2-3x.
Masový mlýnek
Podobné inzeráty
Mlýnek na maso Bizerba ROK 2019
K prodeji Mlýnek na maso Bizerba ROK 2019Profi mlýnek na maso Bizerba FW-N 32s/2Rok výroby: 2019Napětí: 400V/50Hz Uvedená cena je bez daně.
Mlýnek na maso Koneteollisuus OY LM 82 A profi
Výkonný a silný mlýnek nejen na maso KT LM-82 A je vybaven systémem mletí Unger: 2 nože s čepelí na obou stranách, 2 síta (standardní 3 a 13 mm), 1 drtička. Tento systém umožňuje nastavit požadovaný stupeň mletí a požadovanou kvalitu již při prvním řezání / mletí. Výhody KT LM-82/A: vysoký výkon v malém zařízení, max výnos 750 kg / h, duální systém řezání / mletí Unger, puzdro je z nerezové oceli, komponenty mají velmi dlouhou životnost, nádrž z nerezové oceli o objemu až 40 litrů, zařízení se snadno udržují v čistotě, napájení 380V, 50 Hz. Nabízený model má navíc adaptér na dávkovačku a porcovačku rovnou na tácky. Chod při dávkování se ovládá nožním pedálem. Přepínání mezi nonstop mletím a dávkováním pomocí klíčku. K mlýnku dávám komplet nové složení desek (včetně ledvin) a nožů (viz foto). Stav velmi dobrý, plně funkční, připravený k použití. Cena v Kč 95000, přepočet na eura podle středu kurzu v den transakce. Varianta bez míchání a bez dávkovače na tácky 80000. Mlýnek se nachází v ČR, město Miroslav, okres Znojmo.
mlynek na slíže
Predám mlynek na slíže v modrej farbe, ako nový.
Coffee bike - pojízdná kavárna
Prodám zánovní, lehce používanou, plnohodnotnou a nezávisle fungující pojízdnou kavárnu, která může být Vaším úspěšným businessem doslova na každém rohu. Kolo tvoří solidní kostra z tvrzené oceli, 21 palcová kola s hydraulickými brzdami, rozkládací nerezová pracovní deska s dřezem a kohoutkem, nepromokavá střechu na vysouvací konstrukci, dva zásobníky na vodu (čistou a špinavou) a elektroinstalaci. Součástí kavárny je plynový kávovar Astoria Core CC 100 a mlýnek Cunill. Celá technologie umožňuje bezproblémový provoz po celý den bez přívodu energie. Po skončení směny pouze doplníte vodu a dobijete baterii. Kolo má několik praktických úložných prostorů, včetně dávkovače kelímků. Prodávám jako komplet, nejsem plátce DPH. Lze osadit elektromotorem pro snadnou jízdu.Používáno pouze několikrát, původní cena přes 15 tis EUR.
Choco kebab
Stroj na prípravu Čokokebabu je v podstate chladiaca vitrína, ktorá svojim vzhľadom a spôsobom prípravy pripomína klasický mäsový kebab. Táto vitrína udržiava správnu teplotu originálneho čokoládového valca (Cremino). Na rozdiel od klasického mäsového kebabu sa tu nevyžaduje vysoká teplota, ale naopak nižšia - čokoládový valec sa chladí tak, aby nebol ani príliš mäkký, aby netiekol a tiež aby nebol ani príliš stuhnutý. Musí byť tak, akurát. Čokoládový valec sa v tejto vitrínke otáča a postupne orezuje špeciálnym nožom. Tento orezaný, čokoládový material (čokoládové hobliny, kudrlinky a vločky) sa potom vložia do špecialnej, originálnej "palacinky" Choco Pity a dochutia sa podľa vlastnej fantázie cukrára. Napr. Doplní sa to všetko ešte šľahačkou, zmrzlinou, pudingom, ovocím, kávou, kokosom, ..... Náplň môže byť ozdobená aj lupienkami z mandlí, posekanými orieškami, hrozienkami, alebo je jednoducho posypaná práškovým cukrom. Ako sa pripravuje? Veľmi jednoducho.. do 40 sekúnd je na svete voňavá lahodná Chocopita, pripravená na spojenie lahodných chutí.. Recept je výsledkom výskumu spoločnosti Techfood a ich viac, ako dvadsaťročých skúsenosti. ChocoPita sa vyrába - pečie na dvojitej teflónovej varnej platni s priemerom 30 cm. Vonia krásne po citrónoch a vanilke, jej unikátna receptúra ​​je vytvorená priamo k dokonalému zladeniu chutí s čokoládou Cremino. ChocoPita nie je umelo dofarbovaná a neobsahuje konzervačné látky, má krásne žltú farbu vďaka korenia kurkuma. Tá je pripravená na okamžité použitie a to bez akéhokoľvek tuku. Chocopita je ľahká, jemná a výnimočne chutná. Čokoláda, ktorá sa do nej vkladá - Cremino je tradičná talianska čokoláda, ktorá sa skladá z dvoch variantov: lieskovo-orieškovej čokolády a bielej čokolády s pridanými lieskovými orieškami. Orechy pridané do čokolády sú z vyhlásenej oblasti Piemonte "PGI". Piemonte je oblasť v Taliansku, z ktorej lieskové orechy sú odborníkmi považované za najlepšie na svete. Kakao použité na čokoládu je tiež starostlivo vyberané - pochádza zo Strednej Ameriky z najlepšáích odrôd kakaovníka. Čokoláda je ručne vyrobená prísne daným postupom, preto je omnoho kvalitnejšia než akýkoľvek iný čokoládový výrobok vyrábaný priemyselne. V regióne Piemonte obdržal tento produkt ocenenie eco-PAT (typicky remeselnícky produkt). Viac info po telefóne.
chladiaci box - fabricka skladacka
Predám chladiaci box zo zrušenej prevádzky bol používaný na skladovanie mäsa. Rozmer 2 x 2 x 2,1m výška Slova pre vyhľadávanie mäso,mäsový,poľovnícky,skladovanie, chladiarensky sklad, miestnosť, chladenie, box, sendvičový panel, pur panel , potraviny, gastro, chladnička, mäsiarsky, kvety, mraznička,