bazár, predaj, inzercia, predám

Materiál na výrobu dvierok na skrinku

Kategória: Dvere, brány

Predám skoro hotové dvierka - stačí pripevniť pánty a rúčku. Časť som využil a zvyšná časť, ktorú predávam má výšku 134 cm. Ostatné rozmery na foto. Zabalené v originál fólií.

Mám na predaj aj mnoho iných vecí. Ak Vás moja ponuka zaujíma, pozrite si prosím všetky moje inzeráty.
Materiál na výrobu dvierok na skrinku
Podobné inzeráty
Dvierka pre elektrickú / plynovú skrinku
Dobrý deň, Predám dvierka na elektrickú , plynovú skrinku. Rozmery sú na foto. Sú tmavo hnedej barvy.(8017) . Stála ma 90 e ja predávam za 25.
Predám záhradnú bránku
Predám záhradnú bránku: - farba čierna - výška cca 140cm - šírka dvierok cca 60cm - šírka komplet cca 180cm
Železné oplotenie
Predám pevné pozvárané železné oplotenie v celkovej dĺžke 11 m, vrátane vstupných dvierok ako aj brány pre bezproblémový vstup aj pre nákladné autá. Celková cena 250 EUR.
Plotove dielce, brana, branka
Predam 5 plotovych dielcov, 3ks 2850x1600 (š x v), jeden je so schrankou, jeden s otvorom pre plynovu skrinku. Branu 2000x1600, Branku 1000x1600, Brana a branka sa daju otvorit spolocne. Celkova dlzka 11,55m. Skladba pasovina 20x5mm. Rurky 50 priemer. Material nie je prehrdzaveny.
Kovova výpln
Predám kovovú výplň vhodnú na výrobu posuvnej alebo dvojkridlovej brány..Materiál je čierny plech 1,5 mm. V ponuke je viac rozmerov. Neponúkam bránu ktorá je na fotografii. Pre viac info volať.
Nerezove výrobky
Ponúkam výrobu nerezových zábradlí vonkajšie vnútorne brány,plotové dielce V cene je zahrnuté zameranie nacenenie výroba a montáž Výroba podľa predstaví zákazníka