bazár, predaj, inzercia, predám

Matrac smart bed mini ROUND

Kategória: Nábytok pre deti

Matrac do rastúcej postieľky značky LevinFelin vo veľkosti mini, typ ROUND s kokosovou výplňou, poťah aloe vera, používaný v postielke 2 mesiace veľmi minimálne (malý v nej nechcel byť).
V cene je aj biela plachta originál k matracu značky LevinFelin.
Rozmery: priemer 72cm, výška 7cm
Matrac smart bed mini ROUND
Podobné inzeráty
Detská okrúhla biela postielka
Ahojte, Predám túto krásnu postieľku na koliečkach, ale dá sa prerobiť na kolísku značky Ingvart. Malá v nej spávala do 6 mesiacov, od vtedy je nepoužívaná a iba na ňu padá prach. Má pár škrabancov, resp. otlačkov zubov. V cene je postieľka, 1 matrac a 3 plachty( 2 bavlnené a jedna nepremokavá). Detská rastúca postieľka SMART BED 9v1 biela - Round Detský matrac SMART BED MIDI s kokos-latex výplňou - Round Ak by ste mali záujem viem posunúť aj zavinovacku na foto. Iba osobný odber Prievidza
Ingvart/Levinfelin matrac smart bed mini
Ingvart/Levinfelin matrac SMART BED MINI s kokosovým vláknom, úplne nový, iba vyskúšaný, postieľku sme hneď prerábali na midi verziu. Matrac je určený pre najmenšiu okrúhlu variantu postieľky (foto). Pribalím k tomu aj bielu plachtu, takisto nová, iba vyskúšaná. Rozmer matraca 72 x 72 cm.
Ingvart postielka round
Predám 2ročnú ingvart postieľku v drevenej farbe typ round (okrúhla). Postielka je Smart, môže byt ako kolíska alebo na pevno (bez hojdania). Ku postieľke aj matrac round a potom midi (stredna veľkost). Pri použití malej verzie je stred možné použit ako prebaľovací pultik. Postielka používaná malo, preto tak skoro na predaj. Krásna! Maličký suchanec od dveri vid na foto. Predávam BEZ veci vnútri postieľky (pletenec hračky). Pre blížsie info prosím napíšte najprv email, tak sa dohodneme.
Detský penový matrac brave 140x80cm
Predám detský penový matrac atypické rozmery 140x80cm, výška matraca 15cm. Použivaný cca pol roka, ako nový. Cena 40eur plus poštovné. Kvalitný detský matrac Brave 80x140 s profilovanou masážnou penou. Vďaka otvorenej bunkovej štruktúre má dobrú priedušnosť oboch penových vrstiev a pomáha tak predchádzať rozvoju baktérií, roztočov, či iných mikroorganizmov. Matrac BRAVE tak zostáva dlhodobo svieži. Výhodný detský penový matrac 80x140 BRAVE je zložený z dvoch odlišných pien. Kvalitná PUR pena T25 so zvýšenou hustotou dodáva matracu pohodlnú základnú výšku. Tvorí nosnú vrstvu matraca. Vrchnú časť matraca pokrýva zónovo profilovaná pena, ktorá zabezpečuje lepšie prekrvenie pokožky a uvoľnenie svalstva počas spánku. Matrac má antialergický poťah na zips Aloe Vera, ktorý je prateľný v práčke na 30°C. Detský matrac 140x80 BRAVE: ✓ odolný penový matrac za výhodnú cenu ✓ ideálna voľba aj pre občasný spánok na chate, v hosťovskej izbe alebo nenáročných zákazníkov ✓ profilovaná masážna vrstva ✓ 100% antialergický prateľný poťah na zips ✓ vhodné na pružný lamelový rošt Kategória tvrdosti matraca: H3 stredne tvrdý matrac Materiálové zloženie: Masážna profilovaná pena, Poťah, Polyuretánová pena Rozmery: 140 x 80 x 12 cm
Bambino Eco Detsky Matrac 120x60 Kokosovy
Predam matrac, ako novy, po jednom babatku, pouzivany 6 mesiacov BAMBINO ECO matrac zaručí, že sa vášmu drobcovi budú snívať tie najsladšie sny. Matrac do detskej postieľky s výškou 6 cm v prateľnom poťahu. Použité materiály sú atestované a certifikované ako zdravotne nezávadné. Pohodlný matrac do detskej postieľky je v prateľnom poťahu Aloe Vera, ktorý je antibakteriálny, antiroztočový, odzipsovateľný a prateľný do 60°C. Matrac dvojitej tuhosti, obojstranne použiteľný. Jadro matraca tvorí moderná HR pena, ktorá v porovnaní s klasickou PUR penou dokáže rýchlejšie odvetrávať vlhkosť (lepšia hygiena) a dlhodobo udržuje vyššiu pružnosť pre maximálne pohodlie Vášho bábätka. Z jednej strany použitá 1 cm silná vrstva kokosu - pre prevzdušnenie a spevnenie (strana s kokosom je tuhšia). Keďže matrac ponúka na každej strane mierne odlišnú tuhosť, budete mať možnosť vyskúšať, na ktorej strane bude dieťa spávať pokojnejšie. Dieťa nepovie, ale Vy to dokážete odsledovať. Väčšinou je strana bez kokosu vhodnejšia, ale budete mať možnosť vyskúšať oboje.
Postieľka Smart Bed - Ingvart / Levin felin
Predám našu oválnu postieľku, využívaná bola ako 2.postieľka teda minimálne, v balení je matrac MINI, matrac MIDI, poťahy, plachty vo farbe Safari a Eukalyptus, držiak na kolotoč / nebesá, magnetické dekorácie - 2x medvedík, 1x srdce, možnosť využiť kolieska alebo ako kolíska + magnetické stopky na zaistenie kolísky. Hodnota tohto prevedenia je 665€. Chyby: čo sa týka povrchu konštrukcie jedinou chybou je navrchu ošúchaný stredný diel - viď foto. Iné škrabančeky ani iné poškodenia nemá. Pri praní sa trošku scvrkol aloe vera poťah na MINI matrac - neviem ho v istej časti dozipsovať avšak je to prekryté plachtou a absolútne to nebráni vo využívaní, ani funkčne ani esteticky.