bazár, predaj, inzercia, predám

Maxi denko

Kategória: Ostatné

Predám robené servírovacie dosky/denká/servírovacie tacky o dĺžke až 1m a viac. Širka až do 60cm. Stačí napísať rozmer, ktorý potrebujete a obratom Vám poviem cenu.
Vygravírujem Vaše logo, názov firmy, ázov reštaurácie, alebo hotela, slogan resp. ľubovoľný text. Vyrobím servírovaciu dosku/denko/servírovaciu tacku na mieru.
Ideálne do reštaurácií, barov, pre hotely a hlavne na grilovanie pre väčši počet ľudí.
Zasielam kuriérom po celom Slovensku.
Maxi denko
Podobné inzeráty
MAXI DENKO - nadstandardny servirovaci podnos
Predam rucne vyrobne servirovacie denko/podnos. Dlzka 100cm Sirka 23cm Hrubka 3cm Poslem postou + postovne podla aktualneho cennika posty. Ak chcete vyrobit denko s rozmermi, ktore potrebujete, staci napisat. Vyrabame aj denka/servirovacie podnosy z masivu na prasiatka.
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár 12/.
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár /.Denko vyrobené z dubového dreva . Strom mal viac ako 100 rokov , sadil ho manželkin dedko, bohužiaľ bol už chorý tak sme ho museli zrezať , hrozilo zrútenie na rodinný dom. Bolo mi ľúto všetko spáliť v kotly, tak som vyrobil dosky na krájanie, aspoň takto bude ešte niekomu slúžiť. Kazy a trhliny sú zaliate epoxidom. Drevo ošetrené olejom s voskom značky Osmo - bezpečný pri styku s potravinami. Veľkosť 44x15x2cm.
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár 15 /.
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár /.Denko vyrobené z dubového dreva . Strom mal viac ako 100 rokov , sadil ho manželkin dedko, bohužiaľ bol už chorý tak sme ho museli zrezať , hrozilo zrútenie na rodinný dom. Bolo mi ľúto všetko spáliť v kotly, tak som vyrobil dosky na krájanie, aspoň takto bude ešte niekomu slúžiť. Kazy a trhliny sú zaliate epoxidom. Drevo ošetrené olejom s voskom značky Osmo - bezpečný pri styku s potravinami. Veľkosť 46x27x2cm.
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár 5 /.
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár /.Denko vyrobené z dubového dreva . Strom mal viac ako 100 rokov , sadil ho manželkin dedko, bohužiaľ bol už chorý tak sme ho museli zrezať , hrozilo zrútenie na rodinný dom. Bolo mi ľúto všetko spáliť v kotly, tak som vyrobil dosky na krájanie, aspoň takto bude ešte niekomu slúžiť. Kazy a trhliny sú zaliate epoxidom. Drevo ošetrené olejom s voskom značky Osmo - bezpečný pri styku s potravinami. Veľkosť 70x14-27x2cm.
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár 9 /.
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár /.Denko vyrobené z dubového dreva . Strom mal viac ako 100 rokov , sadil ho manželkin dedko, bohužiaľ bol už chorý tak sme ho museli zrezať , hrozilo zrútenie na rodinný dom. Bolo mi ľúto všetko spáliť v kotly, tak som vyrobil dosky na krájanie, aspoň takto bude ešte niekomu slúžiť. Kazy a trhliny sú zaliate epoxidom. Drevo ošetrené olejom s voskom značky Osmo - bezpečný pri styku s potravinami. Veľkosť 44x25x2cm.
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár 2 /.
Predám dosku na krájanie / Denko, Lopár /.Denko vyrobené z dubového dreva . Strom mal viac ako 100 rokov , sadil ho manželkin dedko, bohužiaľ bol už chorý tak sme ho museli zrezať , hrozilo zrútenie na rodinný dom. Bolo mi ľúto všetko spáliť v kotly, tak som vyrobil dosky na krájanie, aspoň takto bude ešte niekomu slúžiť. Kazy a trhliny sú zaliate epoxidom. Drevo ošetrené olejom s voskom značky Osmo - bezpečný pri styku s potravinami. Veľkosť 37x18x2cm.