bazár, predaj, inzercia, predám

Maxi saty52

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám letné čierne maxi saty nové!
Veľkosť 52
Maxi saty52
Podobné inzeráty
Maxi šaty s potlačou Bonprix nové veľkosť 36, nizka
Bonprix maxi šaty s potlačou, Dĺžka K - nízka postava, veľkosť 36 Nápadné maxi šaty s potlačou. Pranie v práčke. Číslo výrobku 92493695 Značka bpc selection Materiál Vrchný materiál: 100% viskóza Dĺžka rukávov krídelkové rukávy Dĺžka dlhé/maxi Výstrih V-výstrih Strih pohodlný strih Farba čierna/matná oranžová grafická potlač Dĺžka K - veľkosť - vhodná pre postavu nižšiu ako 165cm Dĺžka šiat 126 cm Šaty sú úplne nové, len odskúšané, ostali nevyužité. Nahliadnite všetky fotky pre detail. Cena €20 už s poštovným! (Pôvodná cena €29,90) Platba na účet vopred, dobierka alebo osobný odber. Kontakt prosím na mail vyplnením formulára pod inzerátom. Ďakujem Nech sa páči, v ponuke aj ďalšie inzeráty.
Maxi šaty s potlačou, veľkosť UNI
Nové, nenosené maxi šaty s potlačou. Nádherné luxusné maxi šaty oversize strihu. Veľkosť UNI (sedí na S, M, L). 3 farby na výber: béžová, fuchsiová a čierna. Cena 36€ vrátane poštovného. Posielam len expres kuriérom na poštu. Len platba vopred na účet.
Krasná dlhé maxi šaty
Predám krásne dlhé maxi šaty. Velkosť S. Príjemný lahučký material. Tieto vzdušné maxi šaty sú ideálnou voľbou na leto! Skvele ukážu na postave. Vhodne aj na spoločensku udalosť (svadba, oslava, promocie, večierok). Pozrite si celú moju ponuku stačí kliknuť dole pod obrázkom na Oblečko a zobrazi sa vám celá moja ponuka...
Maxi šaty Esmara
Maxi letné šaty esmara, veľkosť 36, nenosené Pošlem poštou v prípade prevodu na účet (+ poštovné). Prosím píšte E-MAIL alebo SMS, nevolať.
Maxi šaty
Predám pekné,málo nosené maxi šaty.Veľkosť L.Cena 9€+ poštovné.
Maxi šaty veľ 44 nove
Ponúkam maxi šaty veľ 44 ba, ľahučké, nekrcivy, mat.obvod hrudníka 104cm,dlz.120cm voľne trošku do áčka kúpené 35eur,predám 25eur z post.