bazár, predaj, inzercia, predám

Mechanics laboratory bulldozer

Kategória: Hračky

Predam Mechanics laboratory bulldozer.
Stavebnica je uplne nova nerozbalena.
dovod predaja dieta dostalo dve rovnake na narodeniny.

Cena je vratane postovneho. packeta/slov posta
Mechanics laboratory bulldozer
Podobné inzeráty
2 skladačky - Clementoni, mechanics laboratory
Predám 2 skladačky zn. Clementoni, mechanics laboratory: bulldozer a lietadlá. Podľa návodu sa dajú poskladať viac modelov 10+10, ale podľa fantázii aj viac. Upozorňujem na vadu od kúpy! z jedného setu od kúpy chýbajú 4 súčiastky, z druhého 8 : sú označené na fotkách!! Niektoré súčiastky sú navyše: viď na fotke zvlásť. Sady sa dajú použiť hlavne na rozvíjanie motoriky, na stavbu podľa fantázie a na doplnenie materiálu ak už takéto skladačky máte a môžete postaviť väčšie modely. Cena spolu: 20 eu + poštovné Možný osobný odber v BA + Štúrovo Mám aj iné inzeráty, stačí kliknúť na moje meno v tomto inzeráte
Mechanics Laboratory Triple-Engined Helicopter and Airboat
Predám stavebnicu Mechanics Laboratory od Clenentoli. Raz poskladané, potom uložené do krabice. Stavebica je kompletná v perfektnom stave. Posielam poštou alebo zásielkovňou a platbu vopred na účet alebo na dobierku. Prosím nekontaktovať telefonicky!
Mechanická stavebnica Mechanics Laboratory
Predám stavebnicu Mechanics Laboratory od 8rokov. Nepoškodená. Druh Transport Trucks. Podľa návodu sa dá postaviť 10druhov vozidiel. Pôvodná cena 25eur, nová cena 12eur. Osobný odber Trnava alebo Bratislava. Prípadne viem poslať kuriérom za poplatok 4 eurá.
▶️ Stavebnice mechanics laboratory
Predám Stavebnice mechanics laboratory: Inzerát je aktuálny až do zmazania. Uplne nové nerozbalene! Preferuje vsetko spolu za lepšiu cenu. 1x - Mechanické laboratórium – Lietadlá a vrtuľníky 1x - Mechanické laboratórium – Monster truck 1x - Mechanické laboratórium – Roadster + Draster posielam aj poštou (Poštové +5 € vopred , mam zlú skúsenosť ) Viac foto:
Predám novú nerozbalenú stavebnicu mechanics laboratory
Predám stavebnicu od Clementoni: Mechanics laboratory - Safari park. Určená pre deti od 8 rokov. Nová, ešte nerozbalená, zabalená vo fólii. Osobný odber je možný v Trnave. Poštou zasielam len v prípade prevedenia peňazí vopred na účet. Na dobieku nezasielam. V rámci Trnavy viem doviezť. Poštovné nie je v cene. Kontakt emailom.
Motorka Mechanics
Predám mechanics laboratory