bazár, predaj, inzercia, predám

Mechanik - Carspach (Francúzsko)

Kategória: Priemysel a výroba

Spoločnosť INTERWORK ponúka prácu pre zručných mechanikov

Montáž, skladanie a kompletizácia mechanických, hydraulických a elektronických komponentov podľa výkresovej dokumentácie a montážnych návodov (práca na dielni)

Carspach - Francúzsko (cca 950 km od Bratislavy)

Začiatok prác : začiatok júna 2023 (6-7 týždňov) možnosť predĺženia
Pracovná doba : 42 h/týždeň
Potreba : vedieť čítať plány a montážne návody, zručnosť, precíznosť
Vlastné auto výhodou
Práca na slovenskú pracovnú zmluvu
Plat : od 15 eur/ netto (podľa profilu a skúseností)
Možnosť zálohy po odpracovanom prvom týždni
Ubytovanie: zabezpečené a hradené (typ Airbnb)

V prípade záujmu prosím nám pošlite životopis na uvedenú mailovú adresu martin.rach@ prípadne telefonicky nás kontaktujte na 4 alebo
Mechanik - Carspach (Francúzsko)
Podobné inzeráty
NEMECKO-Vodič/parkovanie vozidiel + Mechanik/Retušer
Hľadáme do Nemecka pracovníkov na ŽIVNOSŤ do závodu VW v Emdene - Vodičov na parkovanie hotových vozidiel a prepravu spolupracovníkov na dodávke v rámci závodu - Mechanik/Retušer Mechanik/Retušer náplň práce: Výmena komponentov v interiéri automobilov + nárazníky Pracuje sa na 8-hodinove zmeny (pondelok-sobota), 3-zmenná prevádzka, možnosť nadčasov, potrebná nemčina alebo angličtina Vodič: Parkovanie hotových vozidie a preprava spolupracovníkov v rámci závodu na dodávke, 8-hodinové zmeny (pondelok-sobota), možnosť nadčasov, potrebná nemčina na úrovni dohovorenia sa Požiadavky na pracovníka: skúsenosti s prácou vo výrobe, samostatnosť a zodpovednosť, fyzická zdatnosť, vodič musí byť zodpovedný, viacročná prax nutná Odmena: Mechanik/Retuser -od 17€/ hod. Vodič - od 15€/ hod. Ubytovanie: ubytovanie zadarmo Príspevok na dochádzku z SK do DE 639€/mesiac na jedno auto Nástup: januar 2023 Ide o dlhodobú a celoročnú prácu
Hľadám prácu ako elektrikár,pomocník,mechanik.
Hľadám si prácu ako elektrikár-pomocník,mechanik. Som vyučení v obore mechanik-elektronik.Doposiaľ moja práx bola 3 roky prevažne v oblasti mechaniky hlavne v zahraničí. Mám prax aj ako elektrikár bytová inštalácia ,ťahanie káblov zapájanie zásuviek,vypínačov,svietidiel.Môžem pracovať aj ako pomocník-elektrikára a zdokonaliť sa v tomto smere. Neovládam NJ-AJ,Vodičské oprávnenie-nevlastním.Hľadám prácu na TPP alebo SZČO. -vlastním preukaz na zdvíhacie zariadenia-plošiny -aktívna živnosť - paragraf §21 -čítanie výkresov Nástup dohodou,číslo je vymyslené prosím ponuky len na e-mail.
MZDA do 1529€ELEKTRIKÁR/MECHANIK.BONUS do 150€
Strojárska Firma hľadá skúseného ELEKTRIKÁRA alebo MECHANIKA. Elektrikár - PODMINEKOU sú skúsenosti s údržbou strojov ( § 21;§22 - výhodou). Mechanik - znalosť v oblasti mechaniky PODMINEKOU! Firma sa zaoberá automobilovou výrobou. Miesto výkonu práce Trenčín. Prax podmienkou! Prevádzka je 3 - zmenná. Náplň práce - elektrikár/mechanik: - zabezpečiť údržbu elektrických zariadení a strojov, - zabezpečiť opravy elektrických zariadení a strojov, - vykonávať pravidelnú kontrolu zariadení, - vykonávať údržbu jednotlivých zariadení podľa plánov výroby, - vykonávať údržbu strojov (mechanických, pneumatických a hydraulických). - odstraňovať závady. Platové podmienky? mesačná mzda až do výšky 1529 €/mesačne Zamestnanecké výhody, benefity: - individuálne správanie ku každému zamestnancovi, - zabezpečenie pracovného odevu a obuvi, - BONUS ku mzde do výšky 150€! Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Ak Vás naša ponuka zaujala, svoj životopis posielajte na e - mail: zivotopis.tradejob@ alebo nás kontaktujte na tel.č.
ELEKTRIKÁR-MECHANIK.MZDA do 1529€ + BONUS do 150€
Spoločnosť zameraná na strojársku oblasť hľadá skúseného ELEKTRIKÁRA alebo MECHANIKA. Elektrikár - PODMINEKOU sú skúsenosti s údržbou strojov ( § 21;§22 - výhodou). Mechanik - znalosť v oblasti mechaniky PODMINEKOU! Firma sa zaoberá automobilovou výrobou. Miesto výkonu práce Trenčín. Prax podmienkou! Prevádzka je 3 - zmenná. Náplň práce - elektrikár/mechanik: - zabezpečiť údržbu elektrických zariadení a strojov, - zabezpečiť opravy elektrických zariadení a strojov, - vykonávať pravidelnú kontrolu zariadení, - vykonávať údržbu jednotlivých zariadení podľa plánov výroby, - vykonávať údržbu strojov (mechanických, pneumatických a hydraulických). - odstraňovať závady. Platové podmienky? mesačná mzda až do výšky 1529 €/mesačne Zamestnanecké výhody, benefity: - individuálne správanie ku každému zamestnancovi, - zabezpečenie pracovného odevu a obuvi, - BONUS ku mzde do výšky 150€! Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Ak Vás naša ponuka zaujala, svoj životopis posielajte na e - mail: zivotopis.tradejob@ alebo nás kontaktujte na tel.č.
MECHANIK/ELEKTRIKÁR-Mzda do 1529€BONUS do 150€
Strojárska spoločnosť hľadá šikovného človeka na pozíciu ELEKTRIKÁRA alebo MECHANIKA. Elektrikár - PODMIENKOU sú skúsenosti s údržbou strojov ( § 21;§22 - výhodou). Mechanik - znalosť v oblasti mechaniky PODMINEKOU! Firma sa zaoberá automobilovou výrobou. Miesto výkonu práce Trenčín. Prax podmienkou! Prevádzka je 3 - zmenná. Náplň práce - elektrikár/mechanik: - zabezpečiť údržbu elektrických zariadení a strojov, - zabezpečiť opravy elektrických zariadení a strojov, - vykonávať pravidelnú kontrolu zariadení, - vykonávať údržbu jednotlivých zariadení podľa plánov výroby, - vykonávať údržbu strojov (mechanických, pneumatických a hydraulických). - odstraňovať závady. Platové podmienky? mesačná mzda až do výšky 1529 €/mesačne Zamestnanecké výhody, benefity: - individuálne správanie ku každému zamestnancovi, - zabezpečenie pracovného odevu a obuvi, - BONUS ku mzde do výšky 150€! Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Ak Vás naša ponuka zaujala, svoj životopis posielajte na e - mail: zivotopis.tradejob@ alebo nás kontaktujte na tel.č.
Elektrikár a mechanik-MZDA do výšky 1529€BONUS do 150€
Hľadáme šikovného človeka na pozíciu ELEKTRIKÁRA alebo MECHANIKA. Elektrikár - PODMINEKOU sú skúsenosti s údržbou strojov ( § 21;§22 - výhodou). Mechanik - znalosť v oblasti mechaniky PODMINEKOU! Firma sa zaoberá automobilovou výrobou. Miesto výkonu práce Trenčín. Prax podmienkou! Prevádzka je 3 - zmenná. Náplň práce - elektrikár/mechanik: - zabezpečiť údržbu elektrických zariadení a strojov, - zabezpečiť opravy elektrických zariadení a strojov, - vykonávať pravidelnú kontrolu zariadení, - vykonávať údržbu jednotlivých zariadení podľa plánov výroby, - vykonávať údržbu strojov (mechanických, pneumatických a hydraulických). - odstraňovať závady. Platové podmienky? mesačná mzda až do výšky 1529 €/mesačne Zamestnanecké výhody, benefity: - individuálne správanie ku každému zamestnancovi, - zabezpečenie pracovného odevu a obuvi, - možnosť týždenných záloh do výšky 150€ Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Ak Vás naša ponuka zaujala, svoj životopis posielajte na e - mail: zivotopis.tradejob@ alebo nás kontaktujte na tel.č.