bazár, predaj, inzercia, predám

Mechanik nákladných motorových vozidiel

Kategória: Servis a služby

Prijmeme mechanika na opravu nákladných vozidiel do servisu v LV na TPP s praxou, príp.absolventa so znalosťami mechaniky, diagnostiky vozidiel, príp.autoelektriky. Prac.doba po-pia 7,00-16,00 príležitostne v sobotu. Vyžadujeme zodpovednosť, lojalitu voči firme a kolegom. Mzda 1000-1500 eur.
Mechanik nákladných motorových vozidiel
Podobné inzeráty
Automechanik nákladných vozidiel a autobusov
Hľadáme automechanikov v Košiciach a v Spišskej Novej Vsi s nadšením v oprave nákladných motorových vozidiel IVECO, TATRA a autobusov Ak máte aspoň 1 rok skúsenosti so servisom a opravou vozidiel a láka Vás pracovať v stabilnej, zdravo a zodpovedne podnikajúcej obchodnej spoločnosti využite túto jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou jednej z TOP stredne veľkých firiem na Slovensku a spoločne s nami rásť. Pracovné podmienky Pracovný čas: od 7:00 do 15:30 od Pondelka do Piatka Plat : 816 Eur - 1 500 EUR/mesiac Konečná výška mzdy závisí od schopností kandidáta a jeho výkonu. Automechanici si mesačne po úplnom zaškolení v priemere vyrobia od 1100Eur, najlepší majú 1500 Eur Nástup možný ihneď. Ďalšie požiadavky: V prípade, ak spĺňate podmienky na obsadenie voľnej pracovnej pozície, neváhajte nás kontaktovať telefonicky , kariera@ alebo osobne na Rastislavovej 110 v Košiciach.
Mechanik nákladných vozidiel MAN, IVECO v Belgicku
Veľká spoločnosť zaoberajúca sa priemyselným čistením v Belgicku, neďaleko Antverp, hľadá mechanikov nákladných vozidiel MAN a IVECO. Práca zvyčajne zahŕňa kompletný servis, menšie a väčšie opravy vrátane motorov atď. Na pracovisku je k dispozícii jedáleň, sprchy, šatňa, kávovar atď. Ubytovanie je zabezpečené. Môžete jazdiť vlastným autom, za to sa platí príplatok. Potrebujeme trojčlenný tím, aspoň jedna osoba musí ovládať angličtinu/holandštinu Plat na začiatok je 12 eur na hodinu na živnosť, 200-230 hodín mesačne. To znamená, že dostanete od 2400 eur.
Mechanik nákladných a osobných vozidiel
Do našej prevádzky hľadáme skúseného a samostatného mechanika nákladných a osobných vozidiel. Práca je na TPP. Pracovná doba: 8:00 - 16:00 Firemné benefity: - obedy hradené v plnej výške - zabezpečený pitný režim - pracovný odev Viac info osobne alebo telefonicky.
Informátor - údržbár
Informácie pre uchádzača pracovnú pozíciu: INFORMÁTOR - ÚDRŽBÁR Základná zložka mzdy (v čistom): 700,00€/mesiac + stravné lístky (100,00€) Dátum nástupu: dohodou. Pracovný pomer: na dobu neurčitú. Skúšobná doba: 3 mesiace. Náplň (druh) práce: - denná údržba čistoty v priemyselnom areáli, drobné opravy, - nahlasovanie a oznamovanie výpadkov energií, požiarov, krádeží, porúch a pod. - kontrola a evidencia vstupu a výstupu osôb a motorových vozidiel z/do objektu spoločnosti (areál), - kontrola a evidencia parkovania motorových vozidiel v areáli, - zabraňovanie vstupu nepovolaným osobám a nepovolenému prejazdu a parkovaniu vozidiel, - kontrola dodržiavanie poriadku nájomcami v areáli, - obchôdzky areálu a vnútorných priestorov, - kosenie trávy (leto), odhŕňanie snehu (zima). Pracovné podmienky: dvojzmenný pracovný režim. Nočná práca: áno Pracovný čas: od 7:00h., do 19:00h.; od 19:00h. do 7:00h. Požadované vzdelanie: • Nižšie stredné odborné vzdelanie Ďalšie požiadavky (podmienka): bez zdravotných obmedzení !!! Vodičské oprávnenie (podmienka): skupina B !!! Dĺžka praxe: bez požiadavky na odbornú prax Osobnostné a fyzické predpoklady: •fyzická zdatnosť – BEZ ZDRAVOTNÝCH OBMEDZENÍ !!! •komunikatívnosť, •iniciatívnosť, •pozornosť, •precíznosť (presnosť) •spoľahlivosť. Zamestnávateľ: SIS – spoločnosť s ručením obmedzením Rožňava, Jazerná 1, 04012 Košice E-MAIL: leg.sissro@ V životopise, alebo v odpovedi na tento inzerát prosím uveďte nasledovný súhlas: Súhlasím, aby spoločnosť SIS – spoločnosť s ručením obmedzeným Rožňava, Jazerná 1, 04012 Košice (ďalej aj ako „Zamestnávateľ“) spracoval moje osobné údaje uvedené v životopise, ako reakcii na pracovnú ponuku: informátor – údržbár, a v jej prílohách. Účelom spracovania je výberové konanie u Zamestnávateľa na výber vhodného pracovníka na zverejnenú pracovnú ponuku ako aj na iné pracovné pozície obsadzované Zamestnávateľom počas 1 roka. Tento súhlas udeľujem na dobu 1 roka. Osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám ani nebudú prenášané do tretích krajín. Právnym základom spracovania údajov je súhlas. Tento súhlas je možné kedykoľvek odvolať na adrese Zamestnávateľa.
Mechanik nákladných aut alebo stavebných strojov
Belgická firma príjme na živnosť alebo trvalý pracovný pomer mechanika. Podmienky : prax oprava nákladných vozidiel alebo stavebný strojov znalosť jazyka Aj alebo Nj , vodičák min. Skupina B ochota pracovať v tíme dochvíľnosť zodpovednosť ubytovanie je zabezpečené plat 4000-5000€ viac info po telefóne
Pracovník prípravy a starostlivosti vozidiel
Aktuálne hľadáme, pre náš tím kolegu, ktorého hlavnou úlohou bude: - Príprava vozidiel na STK - Prevoz vozidiel medzi prevádzkami spoločnosti - Drobné údržbárske, zámočnícke, karosárske práce - Vykonávanie mechanických opráv a výmeny opotrebovaných súčiastok a častí motorových vozidiel Pracovné podmienky Pracovný čas: od 7:00 do 15:30 od Pondelka do Piatka Plat : od 816 Eur/mesiac + variabilná zložka Konečná výška mzdy závisí od schopností kandidáta a jeho výkonu. Vodičský preukaz sk. C, E - podmienkou Nástup možný ihneď. Ďalšie požiadavky: V prípade, ak spĺňate podmienky na obsadenie voľnej pracovnej pozície, neváhajte nás kontaktovať telefonicky , kariera@ alebo osobne na Rastislavovej 110 v Košiciach.