bazár, predaj, inzercia, predám

Medaily a odznaky

Kategória: Zberateľstvo

Predám retro medaily a odznaky. Cena dohodou. Preferujem osobný odber.
Medaily a odznaky
Podobné inzeráty
Vyznamenania, odznaky, medaile
Vzorný, zasluzily pracovník, najlepší pracovník, za zásluhy, za rozvoj, športové odznaky, futbalové odznaky, lyžiarske odznaky, cyklistické odznaky, ralley Tatry, požiarnické odznaky, turistické odznaky, pochody a rôzne iné odznaky. Možnosť dovozu alebo výmeny za niečo. Klikni na moje meno a uvidíš ďalšie inzeráty.
Predám socialistické odznaky a medaily MARTIN
Predám sadu odznakov a medailí mesta Martin, Turč. Strojární (ZŤS), Martimexu, ČSM, BSP, z čias socializmu a z 90tych rokov. Ide o pamätné medaily, odznaky najlepšieho pracovníka, čestné odznaky a pod.
ODZNAKY-ORIGINÁLNE: SVETOVÉ-DOMÁCE-ŠPORTOVÉ, A INÉ -
PREDÁM: ORIGINÁLNE ŠPORTOVÉ ODZNAKY z VÝZNAMNÝCH SVETOVÝCH aj DOMÁCICH PRETEKOV a PODUJATÍ-FOTO. ALPSKÉ-TIROLSKÉ odznaky, BRONZOVÝ odznak najznámejšieho TATRANSKÉHO-HORSKÉHO, ALPSKÉHO KVIETKU: PLESNIVCA, priemer cca 2cm- cena: 6.-EUR, doteraz jediné Mistrovství světa ve vzpíraní-OSTRAVA-Czechoslovakia-1987"-FOTO, odznak ZNÁMEJ TALIANSKEJ LYŽIARSKEJ ŠKOLY, OLYMPIJSKÝ ODZNAK JAPONSKÝCH SANKÁROV-NA ZOH SARAJEVO 1984-uložený v depozite-za CENU: 15.-EUR-FOTO, účastnícky odznak ČESKOSLOVENSKEJ reprezentácie na PRVEJ UNIVERZIÁDE-ešte v bývalom ČESKOSLOVENSKU-Štrbské Pleso 1987-FOTO, Medzinárodné preteky na saniach-na prírodnej dráhe EURÓPSKY POHÁR-rok 1975-FOTO, odznaky: ORIGINÁLNY ODZNAK-VYZNAMENANIE: POĽSKÉHO NÁMORNÍCTVA ZA UDATNOSŤ-ROK 1944-FOTO: CENA 10.-EUR, A ĎAĽŠIE. UVEDENÉ ODZNAKY v INZERÁTE: sú za CENU: 10.-EUR, ODZNAK: Filmový Festival Pracujúcich ODZNAK 87-FOTO, ODZNAK v tvare ČERVENEJ hviezdy s TVÁROU V.I. LENINA-v MLADOSTI-FOTO, ODZNAK: DOROST BPOV-FOTO, ODZNAKY telesnej a fyzickej zdatnosti 1.2.3., pionierske, vojenské, svetového rockového speváka STINGA-FOTO a pod. MINIMÁLNA KÚPA: je ODZNAK-Y za 10.-EUR. Tel.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail-CELÝ deň. Posielam Poštou na DOBIERKU, alebo na Účet.
Odznaky "1.  M Á J A"  a iné.
Predám rôzne odznaky: 1. Odznaky - 3 x Alexander Dubček, Ludvík Svoboda a Alexander Dubček. Cena za kus je 5.-€ ....Odznak z nápisom je predaný. 2. Tri letecké odznaky. "ČSA" - cena 2.-€, Veľký odznak "Slovak Air Force" - cena 5.-€, malý zlatý Slovak Air - 5.-€.....PREDANÉ............................. . 3. Starý odznak - "ZOOPARK Bojnice". Cena je 4.-€ 4. Zbierka 17-tich odznakov - "1.MÁJ". 8 Vzácnych starých odznakov "1.MÁJ" - 1951, 1952, 1953, 1954, 1955. Cena je po 7.-€ za kus..............PREDANÉ............... 4 Vzácne staré odznaky "1.MÁJ". Tri kusy ľahké odznaky - cena je 5.-€ za kus, jeden so zapínacím špendlíkom - ťažký je cena 6.-€ 5 odznakov "1.Máj". Cena je 2.-€ za kus 5. Vzácny starý odznak "SČSP" z roku 1951. Cena je 4.-€. Komunikácia iba cez mail. Pozrite si moje inzeráty.
Športové odznaky - Odznaky malých futbalových klubov
Predám nasledovné novovyrobené kvalitné smaltové odznaky malých futbalových klubov: Odznaky mužstiev ObFZ Levice: TJ Mladosť Čata - strieborná farba s uchytením pin SC Hronské Kľačany - strieborná aj zlatá farba s uchytením pin TJ Družstevník Hontianska Vrbica - strieborná aj zlatá farba s uchytením pin TJ Družstevník Horné Semerovce - strieborná aj zlatá farba s uchytením pin TJ AB Hronské Kosihy - strieborná farba s uchytením pin TJ Družstevník Lok - strieborná farba s uchytením pin FK Sokol Plavé Vozokany - strieborná aj zlatá farba s uchytením pin TJ Pohronie Sikenica - zlatá farba s uchytením pin TJ Družstevník Vyškovce nad Ipľom - strieborná farba s uchytením pin OFK Družstevník Žemberovce - strieborná farba s uchytením pin Odznaky mužstiev ObFZ Galanta: TJ Čierna Voda - strieborná farba s uchytením pin TJ Družstevník Jánovce - zlatá farba s uchytením pin FK Slavoj Sládkovičovo - strieborná farba s uchytením pin V prípade záujmu o odznaky alebo ich časť ma kontaktujte.
Ponúkam na predaj odznaky, vyznamenania, medaily
Ponúkam na predaj odznaky, vyznamenania, medaily. Označená medaila označená X je predaná.