bazár, predaj, inzercia, predám

Medzi nebom a zemou

Kategória: Ostatné

Ponúkam nasledovné knihy:

# Biblia, Biblické ilustrácie; Ilustroval: Gustave Doré; 1990; 480 strán; ako nová; Biblia s krásnymi ilustráciami Gustava Dorého v prvom slovenskom vydaní; 29 € PREDANÉ
# Biblia pre deti; Bridget Hadaway, Jean Atcheson; 1990; 306 strán; venovanie, výborný stav; 14 € PREDANÉ
# Cesty do minulých životov ... Život pred životom; Raymond A. Moody; 1992; 224 strán; veľmi dobrý; 2,80 €
# Co stojí za tím; Herbert Vollmann; 1991; 96 strán; ako nová; 2 €
# Čo rozprávali evanjelisti; Zenon Kosidiwski; 1988; 344 strán; ako nová; 4,80 €
# Čo rozprávali proroci; Zenon Kosidiwski; 1985; 328 strán; výborný stav; 4 €
# Nostradamus, tajomné proroctvá; R.C. Russel; 199?; 96 strán; výborný; 3 €
# Jak to, že žijeme po smrti a jaký smysl má život; Richard Steinpach; 1991; 62 strán; ako nová; 1,20 €
# Vanga, slepá jasnovidka; Krasimira Stojanovová; 1990; 135 strán; zachovalá; 2 €
# Fenomén doktora Kašpirovského; kolektív autorov; 1990; 104 strán; veľmi dobrý; 2 €
# Svetové náboženstvá; Paul Balta a kol.; 1993; 261 strán; výborný, začiernenie podpisu; 4 €
# Ve světle pravdy : Poselství Grálu; Abd-ru-shin; 1990; 1.096 strán; ako nová 9€
# O působení grálu na zemi; Herbert Vollmann; 1991; 28 strán; ako nová 0,30€
# Odpovědi na otázky; Abd-ru-shin; 1991; 196 strán; ako nová 2,20€
# Ľudstvo hľadá Boha; Watchover Bible And Tract Society; 1992; 380 strán; ako nová; 2 €

K objednávke nad 10€ môžem ako bonus pridať časopisy z kruhu priateľov Bruna Gröninga (liečenie duchovnou cestou) a zvukové nahrávky na magnetofónovej kazete.

Ceny možno znížiť skoro až na polovicu - pri odbere 4 kníh v cenách od 2€ z mojej ponuky všetkých kníh - poskytnem zľavu 25%, pri odbere 10 kníh - zľavu 40%.

Klikni na meno (Dušan) a nájdeš aj moju ďalšiu ponuku kníh.

Preferujem osobný odber, ale objednávku aspoň za 5€ môžem aj poslať, no len po prevode na účet (na dobierku neposielam).
Medzi nebom a zemou
Podobné inzeráty
Orechové drevo
Predám kmeň orecha - na pni. Výška 2 m. 20 cm nad zemou obvod 240 cm, 1 m nad zemou obvod 212 cm, 1,8 m nad zemou obvod 244 cm a 2 m nad zemou je obvod 256 cm.
Puzzle - Schmidt - Pod hviezdnym nebom
Predám puzzle Schmidt - Pod hviezdnym nebom, 500 dielikov. Cena 4€ + poštovné.
Náboženská literatúra
Dobrý deň ponúkam na predaj Náboženskú literatúru -Ilustrovaná Biblia 15eur_PREDANÉ -Spasený Svetlom_Moody Raymond A., Brinkley Dannion 3eur -90 minút v Nebi Don Piper 3eur -Kozmický Kristus 3eur -Kauza Stvoriteľ Lee Strobel 4eur _PREDANÉ -Denníček Sestry Faustíny 4eur PREDANÉ -Matka Tereza Moje tajomstvo modlím sa 2eur -Soľ zeme, Ratzinger Joseph Kardinál 3eur _PREDANÉ -Posolstvo : Ježiša Krista zhrnuté zo štyroch evanjelií do jednej osnovy Galbiati, Enrico, Botek, Anton, Vrablec, Štefan 3eur -RÓBERT BEZÁK - MEDZI NEBOM A PEKLOM Štefan Hríb 1eur -15 dní so svätou Matkou Teréziou Francesco Follo 1eur -Nová zmluva, Das Neue Testament, The New Testament Jazyk slovenský, nemecký, anglický 3eur -Liturgia v našom živote Janáč Pavol 3eur -Chlapec, ktorý sa hral s bohom Autor: Théodule Rey-Marmet 1eur -František pápež z konca sveta osobnosť myšlienky štýl Gianni Valente 1€ -Dejiny mojej Cirkvi - I. diel Autor: Judák, Viliam 2eur -Sestra Lucia hovorí o Fatime Spomienky sestry Lucie 2eur -Fatima - Mária hovorí k svetu Fonseca, Prof. Dr. L. Gonzaga da 2eur -Matka cirkvi, blahoslavená Panna Mária 1eur -Rozhovor s vizionármi Šego Krešimir 1eur -Svätý hneď (2x) Labo Šebastián 2eur -Náš António - Kázne, rozhovory, fejtóny Anton Strholec 2eur -Veľký spor vekov Ellen Gould Whiteová 3eur -Boh pred súdom Gerhard Padderatz 3eur -Ako si vymodliť splnenie túžob Joseph Murphy 1eur -Záblesky svetla : zo srdca matky Elvíry 1eur -Marcelino chlieb a víno M., Sánchez-Silva José 1eur -Čo rozprávali evanjelisti Zenon Kosidowski 4eur -Triunf Srdca Gaudius Radelli 10eur -Youcat Katechizmus Katolíckej Cirkvi pre mladých 7eur -Kňazi zo Zlatých Moraviec 2eur -Sv.Ľudovít Maria... PREDANÉ -ANJELI PRE ŽIVOT Anselm Grün 1eur -Náš život s Kristom 4 katolícky katechizmus 1eur -Milosrdenstvo Božie prelozil Mikuláš HavriLla 1EUR -Obnova v Duchu Svätom Jozef Vrablec 1eur -Život Konštantína Cyrila a Život Metoda Štefan Vragaš 1eur -Muž s ranami Bohuslav 2eur -Lurd maják atomového veku Bohuslav 2eur a iné Biblia Gustave Doré 10eur Na Petrovom stolci I. Krátke dejiny pápežov Viliam Judák 3eur Na Petrovom stolci II. Krátke dejiny pápežov Viliam Judák 3eur Poklady mojich rán sú vaše 1eur + poštovné Dohoda možná posielam aj ako list PROSÍM VOLAŤ
Predám mix second-hand kníh
Veľký snár (2004) Jonas Jonasson - Analfabetka, ktorá vedela počítať Alexander Loyd & Ben Johnson - Liečebný kód Miloslav Král - Existuje Bůh? Rasťo Piško - Koniec kankánu Róbert Bezák - Medzi nebom a peklom Ben Carson & Cecil Murphey - Zlaté ruky Louise L. Hay - Miluj svoj život II. (pracovná kniha) Joel Fuhrman - Skoncujte s cukrovkou Doreen Virtue - Léčivé karty archanděla Rafaela Louise L. Hay - Miluj svoj život Pamela Espelandová & Rosemary Wallnerová - Využít každý den Maria Diazová - Záhrada a kvety (200 motívov krížikovej výšivky) Raquel Welch - Víc než výstřih Miloslav Král - Civilizace a mravnost Miloslav Král - Kosmická paměť (nová nerozbalená) Miloslav Král - Moje cesta k pravdě (nová nerozbalená) Přemek Podlaha a Jiří Savinec - Receptár príma nápadov Reader's Digest - Chutne a zdravo aj po šesťdesiatke Klaus Oberbeil & Christiane Lentz - Ovocie a zelenina ako liek Sigrid Bodeová, Brigitte Dietzeová & Gundula Steinertová - Základy pletenia Ceny kníh dohodou - ponúknite Preferujem kontakt emailom alebo sms, telefonáty nedvíham
Róbert Bezák
Kniha Róberta Bezáka - Medzi nebom a peklom Cena 1€ + poštovné. Píšte na adresu Pozrite si ostatné moje inzeráty kliknutím na meno. Pri kúpe viacerých vecí je možná cena dohodou.
Mestská časť Bratislava - Petržalka - Ručný kosec trávnikov
S vašou vysnívanou prácou so super kolegami v Petržalke budete spokojný, ak na čo najviac z otázok nižšie odpoviete ÁNO - Preferujete prácu na čerstvom vzduchu pod holým nebom? - Máte skúsenosti s kosením s krovinorezom a dbáte na bezpečnosť seba aj ostatných? - Ste zručný/á a nezľaknete sa ani upratovania, kosenia alebo starostlivosti o zeleň? - Záleží vám na tom, ako Petržalka vyzerá a viete s úsmevom urobiť to, čo je práve treba? Činnosti, ktorými vás budeme u nás v Petržalke zamestnávať - mechanické kosenie a ručné vyhrabávania lístia - starostlivosť o zeleň a verejný poriadok v mestskej časti - ručné a pomocné mechanické práce pri správe verejných priestranstiev a objektov mestskej časti - zber organického a anorganického odpadu podľa potrieb a harmonogramu prevádzky - zimná údržba a iné práce mimo sezóny starostlivosti o trávniky Počas leta budete pracovať od 06:00 do 14:00 a cez zimu zase od 07:00 do 15:00. Keďže prác súvisiacich s údržbou má naša Petržalka, našťastie, požehnane, nudiť sa naozaj nebudete a zaslúžená vďaka obyvateľov alebo návštevníkov najväčšej slovenskej mestskej časti tak bude viac než pohladením pre dušu. Ponúkané výhody: Ubytovanie Mesačný plat od 800-960€ /v závislosti od skúseností, kvalifikácie, výsledkov a výšky kvartálnych odmien - 5 dní dovolenky navyše - možnosť ubytovania na zamestnaneckej ubytovni v Petržalke - kvalitné technické vybavenie - príspevok do 3. piliera dôchodkového sporenia (po 1 roku) - výkonnostné odmeny do výšky 20% z platu - stabilná práca v prívetivom kolektíve - potrebné školenia a kurzy - teambuildingy s občerstvením - samozrejme príspevok na stravovanie a ďalšie benefity vyplývajúce z práce vo verejnej správe či kolektívnej zmluvy Náš nový kolega by mal mať základné vzdelanie, prax a skúsenosť s prácami v rámci odborného zamerania. Zároveň odborné vedomosti, ktoré s týmito prácami priamo súvisí. Samozrejmosťou je zdravotná spôsobilosť na výkon práce. K vašej novej práci pre Petržalku budete určite potrebovať - minimálne základné vzdelanie - príslušné pracovné skúsenosti - záujem o rozširovanie vedomostí a zručností Vašu žiadosť o prácu pre Petržalku spolu s uvedenými dokumentmi môžete posielať na e-mail V prípade záujmu môžete kontaktovať aj pána Petra Slováka na tel. čísle alebo e-maile peter.slovak@ Účelom spracovania osobných údajov je zabezpečenie priebehu výberového konania vyhláseného Prevádzkovateľom. Informácie o spracúvaní osobných údajov prevádzkovateľom sú vám plne k dispozícii na webovom sídle ako aj vo fyzickej podobe v sídle a na všetkých kontaktných miestach prevádzkovateľa.