bazár, predaj, inzercia, predám

Mega Mini 7E modelarsky elektromotor.

Kategória: Modelárstvo

Predám málo používaný, elektromotor Mega Mini 7E.

Levice alebo dobierka

Mega Mini 7E modelarsky  elektromotor.
Podobné inzeráty
RC auto MEGA MAYHEM BRUSHLESS
Predstavujem Mayhem - skvelé auto od značky Himoto. Je jedným zo štyroch zástupcov série Mega - automobilov vyrobených v pôsobivej mierke 1:8, ktoré sú skutočným úspechom výrobcu. Tento prvotriedny model bol vyrobený s dôrazom na čo najvyššie detaily, je svižný, dynamický a rýchly. Čo je však na tomto aute najpôsobivejšie, je jeho veľkosť - je dlhý viac ako pol metra! Originálny Mayhem, rovnako ako všetky automobily Himoto zo série Mega, bol vybavený bezkartáčovým motorom, takže môžete očakávať skutočne vysoký výkon a spoľahlivosť. Výrobca samozrejme nezabudol nasmerovať potenciál motora na všetky štyri kolesá závodného automobilu, čím zabezpečil jeho vynikajúce jazdné parametre a akceleráciu. Napriek veľkým rozmerom zostáva model čo najdynamickejší, pretože inžinieri spoločnosti Himoto ho vybavili servami do 9 kilogramov! Výsledkom je, že operátor môže počítať s okamžitou a expresívnou reakciou automobilu bez ohľadu na terénne podmienky alebo rýchlosť. Na zaistenie kvality používa odolné hliníkové tlmiče, nylonové odpruženie a oceľové guľkové ložiská, ktoré znižujú odolnosť na minimum. Ovládanie sa vykonáva pomocou zariadení pracujúcich v štandarde 2,4 GHz, vďaka čomu môžeme počítať s dobrým dosahom, okamžitou odozvou a bez rušenia. Model je vo verzii RTR, teda pripravený na jazdu ihneď po vybalení z krabice. Technické dáta Batéria: LiPo Dĺžka: 553 mm Šírka: 325 mm Výška: 210 mm Vhodný vek: 14+ Verzia: RTR Mierka: 1:8 Motor: elektrický bezkartáčový Rádio: 2,4 GHz Podvozok: Krátky kurz Pohon: 4WD Je tam batéria originál 3s 2700vka aj s nabíjačkou a ešte k nemu pridám 2x3s 4500vky aj s nabíjačkou v hodnote cca 150eur. Je ako nové len má menšiu chybičku krásny je kúsok poškodená karoséria ale jazde to neprekáža. Viac info správa alebo volať na t.č.: Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
detonačný motor
Predám modelársky detonačný motor MVVS 2,5 D7 za 30,- eur + poštovné. Motor je zabehnutý 30 minút, plne funkčný. Reagujte telefonicky, alebo sms. Prešov-okolie.
model rc auto vrtulnik motorek letecký modelar loď čln klzak
Koupím do sbírky starý RC modelářský model závodní auto, formule, bugina buggy - autokros na spalovací motor 4x4 dvoukolka, doma dělané či fabrické nejlépe 1:8 či i elektro, Graupner Tamiya Kyosho dále starý vrtulník, Helix či jiný starý dělaný, nebo starý od výrobce Graupner aj., stará loď na spalovák kluzák člun či parní stroj, rychlostí závodní letadlo, F2A, upoutaný rychlostní model, jakýkoliv model s pulsním motorem, RC motocykl moto motokára motokáru opět dlaná či fabrická aj. vozidlo, starý motůrek detonační, žhavící, spalovák s jiskřivou svíčkou apod., motor upravený do auta, lodě, se spojkou, s převodovkou, startérem, reduktor, parní stroj, pulzační motor Letmo apod., staré plánky modelář - vozidla Škoda Tudor aj. a technické plánky - Mladý technik na vozidla, upoutaný závodní model: kluzák, loď, člun, rekordní modely, monopost, automobil aj., něco jako na foto. Díky za jakoukoliv případnou nabídku, tel. č. je .
RC Mini Dron
Predam tento Rc mini Dron s mini kamerou . novy nepouzity pre mna nevhodny dar.
Fpv set za dji mini 3 pro s rc
Ponúkam na predaj dji fpv custom set komplet ako na foto na výmenu za dji mini 3 pro s rc remote fly more combo. Set je komplet nachystany plne funkčný, s GPS a crossfire, pridám takisto par batérií na poriadne polietanie, výmena len osobne s odskusanim. Dron je Iflight cidora 1800kv, okuliare dji fpv v2 s Iflight crystal antenami, ovládač Taranis x9d plus s hall a crossfire micro tx v2 - nie veľký ale menší modul, Dôvod na fpv nemám čas tak si chcem len sem tam na výlete spraviť dáke foto
Kúpim dron DJi
Kúpim dron rozbity poskodeny na nahradne diely, napíste spravu alebo email najlepsie foto, co sa stalo nez sa poskodil, a Vasu cenu. Vyhladavanie: Dji, dron, fpv, mini, mavic 2 air, pro, gimbal, platinum, zoom, avata, air2s, air2, mini 3, mavic 3, oprava dronov, utopeny dron