bazár, predaj, inzercia, predám

Meike LCD hľadáčik viewfinder 3” inch 4:3

Kategória: Ostatné

Meike LCD hľadáčik viewfinder 3” inch 4:3 -

Miesto: Velká Čalomija (Okres Veľký Krtíš)

LCD DSLR viewfinder
Meike LCD hladacik 3” 4:3

Tel.:
E-mail: cserigabor.foto@
Meike LCD hľadáčik viewfinder 3” inch 4:3
Podobné inzeráty
Nová nabíjačka na Macbook (Magsafe 1 / 2 / USB-C) - ZÁRUKA
Predám úplne novú nabíjačku / adaptér na Apple Macbook (Macbook, Macbook Air, Macbook Pro). Možný aj odber viac kusov. Inzerát platný do zmazania. Možnosť osobného prevzatia v Bratislave. Možnosť expresného dodania kuriérom vrámci Bratislavy do 2 hod. od objednania (cena za službu je 7e). Záruka 1 rok * Druhy nabíjačiek (Power Adapters) ihneď k odberu + cena + typ modelu ku ktorému sú určené: MagSafe 1 (45W) - 29e - pre Macbook Air (2009-2011) dlhodobo nedostupná! Môžte bez problémov používať aj MagSafe 1 (60W) MagSafe 2 (45W) - 32e - pre Macbook Air (2012-2017) MagSafe 1 (60W) - 29e - pre Macbook a Macbook Pro - 13-inch (2009-2012) MagSafe 2 (60W) - 32e - pre Macbook a Macbook Pro Retina - 13-inch (2012-2015) MagSafe 1 (85W) - 34e - pre Macbook Pro - 15-inch / 17-inch (2009-2012) MagSafe 2 (85W) - 35e - pre Macbook Pro Retina - 15-inch (2012-2015) USB-C (30W) - 37e - pre Macbook Air (2018-2021) alebo Macbook 12-inch (2015-2017) - dlhodobo nedostupná! Môžte bez problémov používať aj USB-C (61W) USB-C (61W) - 39e - pre Macbook Pro - 13-inch (2016-2021) USB-C (87W) - 41e - pre Macbook Pro - 15-inch (2016-2021) V prípade, že si nie ste istí, ktorý typ nabíjačky potrebujete, kludne mi zavolajte. K USB-C nabíjačke je v cene už aj USB-C kábel, ktorý musíte bežne k nabíjačke kupovať. Pre bližší popis jednotlivých druhov prosím pozrite moje ďalšie inzeráty. * záruka sa nevzťahuje na bežné opotrebenie materiálu / zlomený kábel pri adaptéry alebo pri koncovke napájania
Uhlovy hladacik Seagull univerzalny pre Pentax Canon Nikon
Na predaj tento uhlovy hladacik od japonskej firmy Seagull. Je to univerzalny uhlovy hladacik s nasadkami pre Pentax Olympus Nikon a Canon Hladacik ponuka moznost prepinania zvacsenia obrazu 1x a 3.3x Konstrukcia: 9 sosoviek v 5 skupinach Moznost otocenia o 360 stupnov. Vstavana korekcia +-4 dioptrie Hladacik je v bezchybnom stave, zakupeny novy na jeden foto projekt. Originalne balenie a puzdro su sucastou balenia. Pevna cena 59 euro. Inzerat je platny do zmazania. Možnosť otestovania objektívu + osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave a v Banskej Štiavnici), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto po zakúpení cez náš e-shop: V ponuke máme viac fotoaparátov a fototechniky, klik na meno alebo navstiv nas eshop * * * Film labák je profesionálne fotografické laboratórium, ktoré spracováva klasické čiernobiele filmy, farebné negatívne filmy procesom C-41 a ECN-2, farebné pozitívne filmy procesom E-6. Všetky filmy sú vyvolávané u nás strojovo, žiadnu službu neoutsourcujeme inde. Spracované filmy skenujeme na profesionálnych skeneroch Fujifilm Frontier SP-3000 a Noritsu LS-600. Máme klientov z celého Slovenska a Českej republiky, ale aj viacerých krajín EÚ. Medzi našich klientov patria študenti (aj viacerí pedagógovia) z VŠVU, FAMU, Opavy, Zlína, ŠUPiek, profesionálni fotografi, ale aj amatéri a analógoví entuziasti, ktorí s filmom začínajú. Predaj filmovej techniky a filmového materiálu cez náš e-shop je podpornou aktivitou, ktorá pramení v záľube skúšať rôznu techniku a optiku. Každý jeden kúsok v našej ponuke je starostlivo testovaný.
Predám elektronický hľadáčik Olympus VF-4
Predám elektronický hľadáčik Olympu VF-4 Výkonný elektronický hľadáčik Olympus VF-4 s výklopným telom, extrémne vysokým rozlišením 2,36 Mpx a očným senzorom navrhnutým špeciálne pre fotoaparáty Olympus rady PEN, OM-D a kompakt XZ-2. Vďaka vstavanej zväčšovacej optike ponúka väčšie obrazové pole, jako akákoľvek iná súčasná zrkadlovka. Elektronický hľadáčik na rozdiel od optického hľadáčiku zobrazuje aj všetky korekcie a úpravy, ako je vyváženie bielej, zmeny pomerov strán, korekcie expozíce, a to ešte pčervená samotným stisknutím spúšte. Elegantní externí elektronický hledáček Eextrémně vysoké rozlišení 2,36 Mpx pro pohodlné fotografování i za nepříznivého světla Jasný displej a vysoký kontrast od středu po okraje Úhel náklonu až 90° pro maximální flexibilitu a pohodlí při fotografování Přibližně 1,48x zvětšení, díky kterému získáte větší obraz, než v kterékoli současné profesionální zrcadlovce 100% pokrytí záběru Oční senzor, který automaticky přepíná obraz z hledáčku do obrazovky a naopak Velká 21mm očnice pro pohodlné přiložení k oku Rozsah dioptrické korekce od -4 do +2 pro nositele brýlí Aretační tlačítko pro pevné a bezpečné uchycení k fotoaparátu Nízká hmotnost - pouhých 42g Měkký textilní obal v balení Při použití s fotoaparáty OM-D E-M5, PEN E-PL5, E-PM2, E-PL3, E-PM1, E-P3, E-PL2, E-Pl1, E-PL1, E-P2 a XZ-2 je zapotřebí aktualizovat firmware.
Profi LCD hľadáčik pre Canon EOS 5D MKIV / 5DS / 5DSR / 1DX
Predám Profi LCD hľadáčik vhodný pre všetky Canony rady 5D (MKIII / MKIV / 5DS / 5DSR) ale aj 1DX a podobné. Hľadáčik bol použitý len raz, je ako nový. Predávam kompletné balenie. Možnosť poslať aj dobierkou.
Nikon Coolpix A DX - príslušenstvo
Predám príslušenstvo k Nikon Coolpix A: puzdro (20€), baterky Pattona Nikon EN-EL20 (10€), káblová spúšť Nikon (15€), hľadáčik viewfinder 28mm (20€), Nikon WiFi adaptér WU-1a (predaný). Ceny pevné, na SMS, výmeny nereagujem. Dobierka pri platbe poštovného predom +3€
Batoh na notebook Lenovo Thinkpad Essential 16-inch Backpack
Predám nový, nepoužívaný batoh na notebook. Lenovo Thinkpad Essential 16-inch Backpack (eco). Zabalený, nepoužitý. V prípade dobierky minimálne cena poštovného je splatná vopred. Poprosím kontaktovať ma emailom. Popis od výrobcu: Batoh ThinkPad Essential 16-Inch Backpack (Eco) je osviežením nášho obľúbeného základného batohu - s dôrazom na ekológiu. Navrhnutý tak, aby poskytoval čo najlepší výkon za nízku cenu. Ideálne na prácu, hranie a každodenné presuny. S 16 palcovou polstrovanou priehradkou na notebook, dostatkom vnútorného úložného priestoru a dvoma ďalšími prednými vreckami na zips budete mať vždy veľa miesta pre všetko, čo potrebujete. Dve hlavné priehradky, vrátane špeciálneho polstrovaného vrecka pre počítač, navrhnuté tak, aby sa do nich zmestili notebooky Lenovo ThinkPad až do 16 palcov Dve ďalšie predné vrecká na zips pre rýchly prístup k príslušenstvu Jeden sieťovaný bočný držiak na fľašu, aby ste boli hydratovaní Pohodlný popruh na batožinu na zadnom paneli pri cestovaní a dochádzaní Ľahko uchopiteľné zipsy pre ľahké zabalenie a vybalenie Klasický čierny nylonový exteriér, sivá podšívka interiéru, s postriekaním klasickými červenými akcentmi Každá taška obsahuje ekvivalent najmenej dvoch recyklovaných plastových fliaš Odolný, ľahký materiál Samostatná, polstrovaná priehradka na ochranu vášho ThinkPad notebooku Pohodlné predné vrecko ppre napájací zdroj a ďalšie osobné veci Ergonomické ramenné popruhy a polstrovaná rukoväť Popruh pre pripevnie ku kufru na kolieskach pre ľahké cestovanie Odkladacie vrecká organizoanie osobných predmeto ako perá, dokumenty a ďalšie príslušenstvo Rozmery batohu 380.6 x 262 x 33.9 mm.