bazár, predaj, inzercia, predám

Merač frekvencie

Kategória: Ostatné audio video

Predám merač frekvencie RFT ZAHLER G - 2002.500.Merací rozsah 1Hz až 125 MHz, citlivosť 10mV,7-miestny displej, vstupná ipedancia 1MOhm/25pF.Bez príslušenstva.
Merač frekvencie
Podobné inzeráty
Predám retro rádio OneConcept
Pouzite len ako rekvizita na fotenie. Funkcne. Mozny osobny odber BA. Elegantné rádio v štýle 50-tych rokov s oblým ukazovateľom frekvencie a ergonomickou úchytkou. Možnosť batériovej prevádzky. OneConcept NR-12 je retro rádio, ktoré do Vášho domu prinesie závan 50-tych rokov. Nostalgicky, ale nie staromódne, Vám pripomenie éru Elvisa Presleyho a iných velikánov. Rádio Vám umožní príjem FM, MW, SW a LW frekvencií. Ukazovateľ frekvencie pripomínajúci býčie oko je osadený v pochrómovanom prstenci. Vďaka úchytke a možnosti batériovej prevádzky Vás rádio môže sprevádzať kamkoľvek, kde budete chcieť. Technické parametre: - 4-pásmové rádio v štýle 50-tych rokov Podporované frekvencie: FM, MW, SW, LW Farba: krémová Funkcie a vlastnosti: Oblý ukazovateľ frekvencie osadený v pochrómovanom prstenci Jednoduché prenášanie - ergonomická úchytka Možnosť batériovej prevádzky Regulátor hlasitosti Regulátor tónu Vyťahovacia anténa ON/OFF na zariadení Napájanie: 230 V, 50 Hz (adaptér) alebo 6 x 1,5 V batéria Rozmery 33 x 25,5 x 9 cm (ŠxVxH) Hmotnosť: cca. 1,6 kg Obsah balenia 1 x zariadenie 1 x adaptér
Predám nový satelitný prijímač DI-WAY IRD-7111HD, záruka
Predám nový satelitný FullHD prijímač DI-WAY IRD-7111HD PVR s IRDETO čítačkou kariet, multimediálnym prehrávačom na prehrávanie videosúborov z pripojeného disku, PVR funkciami ako nahrávanie, prehrávanie, zastavenie obrazu s pripojeným USB HDD, alebo USB flash diskom a množstvom iných zaujímavých funkcií spĺňa aj tie najnáročnejšie podmienky pre satelitný príjem televízie. Irdeto certifikácia - vhodné pre SKYLINK, CSLINK, UPC, freesat, orange TV, magio, antiksat apod. Spolupráca s kartami Irdeto, ICE, Cryptowork ai.. 6000 predvolieb 4miestny display zobrazujúci číslo kanálov v standby zobrazuje čas-hodiny: minúty dynamická aktualizácia kanálov plná lokalizácia české + slovenské menu EPG, TXT + ďalšie jazyky vhodné aj pre použiť pri kempingu, v kamiónoch, .. aktalizace firmware cez OTA, USB záloha a aktualizácia setingu cez USB plne kompatibilný s MPEG2, MPEG4 AVC HD / H 264 štandardom plne kompatibilný s DVB-S/S2 (MPEG-2, MPEG-4) výstupné rozlíšenie obrazu: 576i, 576p, 720p, 1080i, max 1920x1080p pomocou HDMI podpora MP3 hudby a JPEG fotografií pomocou USB prehrávanie video súborov (Xvid, Divx, AVI, MKV, WMA, MPEG4, TS .. a iné) nízka spotreba v pohotovostnom stave mozaikový náhľad na viac staníc 7 denný programový sprievodca EPG ergonomický diaľkový ovládač základom je výkonný procesor STi 7111 s excelentným obrazovým výstupom možnosť sledovania jedného programu počas nahrávania iného z rovnakej vysielacej frekvencie (TP) funkcia HDMI link pre automatické zapnutie a vypnutie TV súbežne s prijímačom (s podporou CEC u TV) USB vstup 2.0 na prednom paneli pre jednoduché nahrávanie cez EPG (5V, max 1A) digitálny optický výstup pre dokonalý zvuk Komplet balenie v originál krabici: satelit, dialkové, zdroj, HDMI kábel, manuál, záručný list. Nový, iba mesiac používaný. Záruka 23mesiacov. Cena 30eur osobne, alebo pošta, packeta pre dobierku najprv platba 4eurá vopred na účet za zaručenie prepravy.
TRANSMITTER s Bluetooth
predám transmitter BT201 s usb ,vstupom na pamäťové karty, bluetooth pre autorádia ktoré nemajú vstup na usb a pamäťové karty stačí naladiť rovnaké frekvencie a môžte prehrávať hudbu s usb alebo karty.Transmitter má aj bluetooth čiže môžte prehrávať hudbu z mobilu ale bo môžte telefonovať cez vaše autorádio.Taktiež slúži aj ako nabíjačka do auta pre mobilné telefóny.
predam efektor Pioneer EFX-500
Predam effector Pioneer EFX-500. 100% stav, vsetko funkcne. Wet/Dry nastavenie, vhodne aj pre zapojenie send/return do mixpultov bez efektovej jednotky (napr. Allen & Heath XONE 92, 96, ...). Popis Rytmické (BPM) efekty: Delay echo, Auto Pan, Flager a Auto tranformer Nastavenie frekvencie efektov: Vysoká, Stred, Nízka Automatické počítadlo BPM Tlačidlá automatickej synchronizácie rytmu: 1/2, 3/4, 1, 2, 4 Režimy nastavenia času: Auto, Tap, Msec, BPM a Midi Nastavenie hĺbky efektu Nastavenie pomeru hudby k efektu Skreslujúce efekty Efekty ovládané cez Jog Dial: Jet, Zip, Wah, Ring a Fuzz Nastavenie hĺbky efektu Prepínač Hold pre fixovanie efektu Pamäť Jog Dial
PREDAM Novy Belkin TuneCast Auto Univerzalny
Novy Belkin TuneCast Auto Univerzalny, Model: F8M066, Vysiela na FM kanaloch 88,1 MHz - 107,9 MHz, Napajany a nabijany cez cigaretovy zapalovac v aute, 2 programovatelne predvolby frekvencie; Pre vsetky elektronicke zariadenia s vystupom pre 3,5 mm Mini Jack; kontakt emailom; (Vyzdvihnutie Bratislava - (Stare mesto)
Vintage
Predám tieto kúsky vhodné pre zberateľa,merač funkčný...