bazár, predaj, inzercia, predám

Mesa Boogie® Pot., A1M LOG, Solder lugs, Push-Pull

Kategória: Zvuková technika

Kupim Mesa Boogie® Pot., A1M LOG, Solder lugs, Push-Pull Kontakt mail.
Mesa Boogie® Pot., A1M LOG, Solder lugs, Push-Pull
Podobné inzeráty
Profi Basgit.aparatura Mesa Boogie 800W
Pozostava :z hlavy Mesa Boogie Subway D-800 Box Mesa Boogie Subway Ultra Lite 4x10” 800w V case na mieru , Predaj len komplet ,stála 3266€
Predám Mesa Boogie mark V
USA verzia , top stav , originál obal Mesa
Predám kombo Mesa Boogie Nomad 100
Top stav , US norma s prevodníkom , 3-kanál + jump , EQ , reverb .
Gerhat 60
Predám lampový zosilňovač Gerhat Tube Power 60 v bezchybnom stave. Vstup je na jack/XLR konektor. Amp má vymenené koncové elektronky Mesa Boogie 6L6. Predávam len z dôvodu nevyužitia. Možnosť zaslať aj na dobierku. ( engl, peavey, soldano, marshall, vht )
Predám Mesa Boogie mark III head
Predám mark III , 3-kanál , dlhá verzia , EU norma , red stripe , simul class . Top stav .
Mesa Boogie F-50
Kytarové kombo, ktore spojuje tradicny zvuk oblubeneho Mark I-II s higainovymi moznostami radu Dual Rectifier. Hutnostou zvuku pripomina skor closed back cabinet ako open-back kombo. Predstavuje celolampovy dvojkanalovy zosilovac triedy A/B s koncovymi lampami 6L6. 1x12 repro Black Shadow. Kazdy kanal obsahuje Gain a Master, takze sa da lahko nastavit pomer hlasitosti. Pre vyraznejsie vysky obsahuje prvy kanal este prepinac Bright. Ku kombu je footswitch pre prepinanie kanalov (da sa aj rucne), reverb a funkciou Contour, ktora pride viac gainu kanalu cislo 2. Vzadu je vystup pre sluchatka pouzitelny aj ako line out a vypinac reproduktoru (silent recording switch). Paradna kopa zvuku v kompaktnej forme! Viac foto a info na vyziadanie. Priserioznom jednani mozna dohoda.