bazár, predaj, inzercia, predám

Met in jeans športová súprava

Kategória: Športové oblečenie

Predám Met in jeans súpravu napríklad do fitness slaboružovej farby vo veľkosti XS/S. Je nová s visačkou. Pozrite si ďalšie moje inzeráty.
Met in jeans športová súprava
Podobné inzeráty
MET IN JEANS luxusný overal posledný kus
Dobrý deň, ponúkame na predaj posledný kus luxusnej značky MET IN JEANS ! Predajná cena 250€. Veľkosť S-ko (EU 36). Overaly boli kupované v Prahe, v Met In jeans store. Nikdy neboli nosené. Cena 50€ plus pošta.
Suprava MET
Predam krasnu supravu zn. MET, rozmery su na fotkach. Predavam za 25 eur. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte mailom. Dakujem :-)
Detská športová súprava zn. Adidas
Detská športová súprava zn. Adidas, čierno-bielej farby, veľkosť 128. Bunda je vyteplená flísom, má zapínanie na zips prekrytý príklopom so suchým zipsom, 2 vonkajšie vrecká so zapínaním na zips. Nohavice majú vnútornú sieťku, 2 vrecká so zapínaním na zips a zips je aj na spodnej časti nohavíc. Rozmery: bunda - dĺžka vpredu 49 cm, dĺžka vzadu 53 cm, šírka pod pazuchami 44 cm, rukáv od krku 55 cm, rukáv od ramena 38 cm. Nohavice - dĺžka 74 cm, obvod pása 54-64 cm, je na gumu - dá sa natiahnuť. Súprava je nosená, ale v dobrom stave. Na ľavom rukáve bundy zo zadnej strane je trošku zatrhnutá /viď foto/, ale nič vážne. Kontakt mailom alebo volajte. Nie SMS, ďakujem. Pozrite aj moje ostatné inzeráty - kliknutím na meno.
Vesta od Met zaujímavý maskac pink kusok
Vesta Met maskac pink s/M image mikinka sivá k tomu grátis
Bielo čierna čierno biela súprava set komplet na športová
Bielo čierna čierno biela súprava set komplet na športová veľkosť XS-S-M mikina na zips elastický materiál - nepresvitá legíny - mikina
Športová súprava legíny
Krásna športová súprava XS iba 1ks ! podobne ako nebbia,gymbeam ak je záujem kontaktujte ma mailom