bazár, predaj, inzercia, predám

Metronóm vintage SX

Kategória: Ostatné

Vintage metronóm v drevenom boxe vyrobený v Východnom Nemecku (v bývalej Nemeckej demokratickej republike) v roku 1977. Metronóm je v dokonalom stave a plne funguje. Je vhodný pre zberatelov, na dekoráciu alebo na použitie pri tréningu hudobníkov.

Rozmery: Výška - 24 cm, dĺžka - 12,5 cm, Šírka - 12,5 cm.

V prípade záujmu píšte SMS na t.č. uvedené na inzeráte.
Metronóm vintage SX
Podobné inzeráty
Digitálny metronóm - Soundbrenner Pulse
Ako nový. Všetko je v originálnom balení. Predajná cena 110€. "Vibračný metronóm v podobe ručných hodiniek, so 7x silnejšími vibráciami ako tie z bežného smartphonu. Metronóm umožňuje vytváranie vlastných taktov a dôb, subdivízii, ale aj celých sekcii. Rytmus pritom cítite priamo na svojom tele. Zariadenie umožňuje spojenie až 5 takýchto metronómov pomocou technológie Bluetooth a samozrejmosťou je aj možnosť prijímania rytmu z DAW alebo MIDI zariadení. Metronóm je možné používať v tichosti alebo využívať vstavaný reproduktor."
Metronóm Wittner Maelzel 811M
Predám nevyužívaný metronom mahagonový Metronóm Wittner Maelzel 811M. Cena 99€
Elektronicky metronom komplet balenie + záručný
Dobrý deň, ponúkam napredaj starozitny tesko metronom.(1986) Stav vid foto funkčnosť neznáma je komplet balenie aj záručný list cenu ponuknite .. Len vážny a seriózny zaujem !! Pisat kľudne aj email!!! Pre lepšie vyhľadávanie hudba hudobný nástroj starožitnosti starožitnosť predám Kupim
Mechanický metronóm Wittner
Dobrý deň, predávam mechanický metronóm taktell piccolo značky Wittner, ešte s pôvodným obalom. Cena 20 € + poštovné
klasický metronóm  organové topánky
Predám organové topánky, pravá koža, strih unisex, ďalej mechanický metronóm, sú dva kusy. Pošlem aj na dobierku.Cena dohodou.
metronom
Predám úplne ako nový, nepoužívaný metronom značky Wittner. Pôvodná cena 50€ predám za 30€