bazár, predaj, inzercia, predám

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK

Kategória: Klávesnice

Predám veľmi zachovalú (málo používanú) ergonomickú klávesnicu Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK. Balenie obsahuje aj Myš.

Microsoft Sculpt Ergonomic je set klávesnice a myši v jedinečnom modernom dizajne pre neuveriteľne komfortný pocit pri práci. Práve ergonomické prevedenie napomáha správnemu držaniu zápästia pri písaní, posltrovaná opierka poskytne dokonalú oporu. Chytré klávesy umožňujú rýchly prístup k funkciám Windows.

Vlastnosti:
klávesnica umožňuje držať zápästie v prirodzenej, uvoľnenej polohe - zdravšie písanie
čalúnená opierka klávesnice pre ešte väčšie pohodlie pri práci
samostatná numerická klávesnica pre väčšiu flexibilitu
tvar klávesov presne sadne Vašim prstom, vypuklý tvar klávesnice chráni Vaše ruky
myš navrhnutá pre maximálne pohodlie pri práci
myš pomáha udržať zápästia v prirodzenejšej polohe
tlačidlo pre rýchly prístup k funkciám Windows (úvodná obrazovka)
štvorsmerné rolovacie koliesko pre pohyb hore, dole, doľava a doprava

Technické parametre:

Klávesnica
Typ: ergonomická
Rozhranie: bezdrôtová, USB
Lokalizácia: SK/CZ
Multimediálne tlačidlá: áno zdieľané s tlačidlami F1 - F12
Podsvietenie klávesnice: nie

Myš:
Rozhranie: bezdrôtová, USB
Senzor: Blue Track
Citlivosť: 1000 DPI
Farba: čierna

Fotky sú reálne.
Inzerát zmažem keď nebude aktuálny.
Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK
Podobné inzeráty
MICROSOFT SCULPT ERGONOMIC DESKTOP WIRELESS
Predam malo pouzivanu Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK klavesnicu s mysou a externou numerickou castou. Vlastnosti: - klávesnica umožňuje držať zápästie v prirodzenej, uvoľnenej polohe - zdravšie písanie - čalúnená opierka klávesnice pre ešte väčšie pohodlie pri práci - samostatná numerická klávesnica pre väčšiu flexibilitu - tvar klávesov presne sadne Vašim prstom, vypuklý tvar - - klávesnice chráni Vaše ruky - myš navrhnutá pre maximálne pohodlie pri práci - myš pomáha udržať zápästia v prirodzenejšej polohe - tlačidlo pre rýchly prístup k funkciám Windows (úvodná obrazovka) - štvorsmerné rolovacie koliesko pre pohyb hore, dole, doľava a doprava Technické parametre Klávesnica Typ: ergonomická Rozhranie: bezdrôtová, USB Lokalizácia: SK/CZ Multimediálne tlačidlá: áno zdieľané s tlačidlami F1 - F12 Podsvietenie klávesnice: nie Myš: Rozhranie: bezdrôtová, USB Senzor: Blue Track Citlivosť: 1000 DPI Farba: čierna
set bezdrôtová klávesnica + myš Microsoft Sculpt ergonomic
predam velmi malo pouzivany (vid. foto) set klavesnica + myš + numericka klavesnica Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless L5V-00019. sucastou je aj magneticke pripojenie zdvihu klavesnice, kvoli lepsej ergonomii zápästia. pri osobnom odbere mozna dohoda, dobierka + 4€. prosim telefonovat alebo napisat mail, na sms z dovodu pracovnej zaneprazdnenosti neodpovedam. dakujem.
Super ticha Klavesnica s myskou Logitech Combo MK295
Logitech Wireless Combo MK295, biela (US INT) Malo pouzivana, nepotrebujem, pouzivam pracovnu. viac na: Bezdrôtový set klávesnice a myši je určený pre všetkých, ktorí sa potrebujú maximálne sústrediť a pri práci vyžadujú pokoj. Predstavujeme vás bezdrôtovú sadu klávesnice a myši Logitech MK295 Silent Wireless Combo s exkluzívnou technológiou SilentTouch, ktorá eliminuje viac ako 90 % hluku. Aj napriek tomu prináša dokonalú odozvu pri písaní a klikaní, avšak bez rušivých zvukov. Aj preto táto sada patrí medzi najpredávanejšie na celom svete. UŽITE SI MAXIMÁLNE POHODLIE Nielen tichom, ale aj svojím komfortom vás prekvapí sada klávesnice a myši Logitech MK295 Silent Wireless Combo. Klávesnica disponuje klasickou veľkosťou a ponúkne všetko, čo potrebujete na pohodlnú prácu. K dispozícii budete mať 8 praktických klávesových skratiek a plnohodnotnú numerickú časť. Logitech Wireless Combo MK295 KOMPAKTNÁ PROFILOVANÁ MYŠ Optimálne veľká myš s profilovaným tvarom skvele padne do každej ruky. Vďaka precíznemu senzoru je veľmi presná a pohyb kurzora plynulý. Celkom určite oceníte bezproblémové fungovanie myši na akomkoľvek povrchu. Rovnako ako klávesnica vás ohromí neskutočným tichom pri klikaní. Logitech Wireless Combo MK295 MK295 SILENT WIRELESS COMBO PRIPOJÍTE BEZDRÔTOVO Miniatúrny USB prijímač môžete bez obáv ponechať v počítači a ušetriť tak cenné miesto na pracovnom stole. Spoľahlivé bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz s dosahom až 10 metrov je zárukou spoľahlivého spojenia klávesnice s myšou Logitech MK295 Silent Wireless Combo bez výpadkov a oneskorenia. Logitech Wireless Combo MK295 VYSOKÁ ODOLNOSŤ A SPOĽAHLIVOSŤ Klávesnica a myš Logitech MK295 Silent Wireless Combo sa vyznačuje svojím kvalitným vyhotovením. Tak napríklad klávesnica je odolná voči poliatiu tekutinou, a okrem toho je vybavená sklopnými nôžkami na nastavenie optimálnej výšky. Logitech Wireless Combo MK295 VEĽMI SLUŠNÁ VÝDRŽ BATÉRIÍ Napájanie klávesnice Logitech zaisťujú dve AA batérie, ktoré vydržia až 36 mesiacov. V myši sa nachádza jedna AA batéria, a tá má výdrž približne 18 mesiacov. Nechýbajú ani vypínače napájania pre ešte väčšiu úsporu energie sady klávesnice a myši Logitech Wireless Combo MK295. Kuriérom / poštou iba pri uhradení vopred na účet (nie je zahrnute v cene). Preferujem osobny odber (Sidlisko 3, Presov). Aktualne do vymazania.
MICROSOFT SCULPT ERGONOMIC DESKTOP WIRELESS
Bez zaruky 100% funkcna. Skoro nepouzivana.
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 klávesnica
Predám používanú, plne funkčnú legendárnu klávesnicu Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000. Presný model je B2M-00023. Dnes už nezohnateľná. Kto ju používal, vie, že je to dokonalá ergonomická úľava pre ruky pri dlhodobom písaní. Klávesnica je plne funkčná, známky používania sú len vo forme pár "vyhladených" kláves, inak je vo veľmi dobrom stave. Predávam aj s krabicou a podstavcom pre dodatočné zdvihnutie celej klávesnice. Predávam z dôvodu prechodu na bezdrôtovú (tiež ergonomickú tohto typu), ktorú som dostal v práci. Kontakt poprosím mailom alebo telefonicky. Možnosť osobného odberu, prípadne pošlem poštou (záloha za poštovné vopred). Môžem doviezť na trase Považská Bystrica - Nitra. SMS nepísať.
Sculpt Ergonomic Desktop Keyboard & Mouse
Ponúkam na predaj danú klávesnicu v zachovalom stave. Predaj bude prebiehať formou aukcie na tomto linku: