bazár, predaj, inzercia, predám

Midland Alan 78E

Kategória: Vysielačky

Predám funkčnú mini mobilnú CB staničku Midland Alan 78E. Scan, dual watch, PA, prepínanie kanálov na mikrofóne, konektor na externé repro, PA repro a externý S-meter. Telo mikrofónu je v trocha horšom kozmetickom stave, stanička ide 6W.

Platné do zmazania. Možnosť osobného odberu v KE, po dohode SNV, PO... Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Midland Alan 78E
Podobné inzeráty
✔ nova Vysielacka
Predám novú nepouživanú vysialačku Midland GB1-R Mobil-PMR446 rádiostanica / vysielačka napájanie 12 V, funkcia skenovania, pripojenia pre mikrofón, pripojenie pre reproduktory / slúchadlá, regulácia Squelch prenos analógový Vysielací výkon0.5 W Frekvencia446 MHz Kanály16 PMR Rozmer.(š x v x h) 100 x 85 x 22 mm Malé a kompaktné zariadenie má robustné puzdro s hliníkovým tlakovo odlievaným rámom Magnetická nožná anténa pevne pripojená (kábel 3,8 m) Držiak na mikrofón Montážna konzola Pripojovací kábel 12V so zástrčkou a poistkou do auta Zdroj na 220V s prevodom na 12V pre použitie aj mimo auta Osobny odber Zakamenne, Bratislava, pripadne dobierka. Vacsie/drahsie veci mozem v okoli zdarma / zadarmo doviest. Mozem opravit, spojazdnit, vycistit alebo vylepsit PC, preinstalovat windows (30 rocne skusenosti). Pozri aj moje dalsie inzeraty. Inzerat plati do zmazania, tak sa netreba pytat, ci je aktualny.
✔️nova Vysielacka
Predám novú nepouživanú vysialačku Midland GB1-R Mobil-PMR446 rádiostanica/vysielačka napájanie 12 V, funkcia skenovania, pripojenia pre mikrofón, pripojenie pre reproduktory / slúchadlá, regulácia Squelch prenos analógový Vysielací výkon0.5 W Frekvencia446 MHz Kanály16 PMR Rozmer.(š x v x h) 100 x 85 x 22 mm Malé a kompaktné zariadenie má robustné puzdro s hliníkovým tlakovo odlievaným rámom Magnetická nožná anténa pevne pripojená (kábel 3,8 m) Držiak na mikrofón Montážna konzola Pripojovací kábel 12V so zástrčkou a poistkou do auta Zdroj na 220V s prevodom na 12V pre použitie aj mimo auta Osobny odber Ruzinov Strkovec, pripadne dobierka. Mozem aj odovzdat niekde po ceste autom z BA na Oravu Zakamenne. Vacsie/drahsie veci mozem v okoli zdarma / zadarmo doviest. Mozem opravit, spojazdnit, vycistit alebo vylepsit PC, preinstalovat windows (30 rocne skusenosti). Pozri aj moje dalsie inzeraty. Inzerat plati do zmazania, tak sa netreba pytat, ci je aktualny.
Vysielacku
Predám starú vysielásku Midland. Cena dohodou, ponúknite. Kontakt sms alebo email, ozvem sa. Volať po 15tej.. inzerát platí do zmazanie.
Predam vysielačky
MIDLAND CT210 VHF , ALLAMAT 27 - 200 kanalova + nabijaci medzikus a pridavny akumulator originalne puzdro je na boku prasknute ale funkčne . KONTAKTUJTE MA mailom. NEVOLAT. + osobne prevzatie .
Predám vysielačky
Predám funkčné vysielačky Motorola Radius P110 slabá bateria (20€) a Midland - batéria ešte niečo vydrží (30€). Pri kúpe oboch naraz je cena 40€. Cena je uvedená pri osobnom prevzatí. Inzerát je aktuálny.