bazár, predaj, inzercia, predám

Miele Fiberteq hubica na vysávač - nepoužitá

Kategória: Vysávače

Predám novú nikdy nepoužitú hubicu Miele Fiberteq na vysávač.
Miele Fiberteq hubica na vysávač - nepoužitá
Podobné inzeráty
Sencor SVC 8505TI
Vreckový vysávač. Nový, vystavenka,odskúšané Complete Care s príslušenstvom na dosiahnutie najlepších výsledkov pri akomkoľvek upratovaní v domácnosti, domácich maznáčikov alebo auta Clean Air HEPA H13 Filtr zaisťuje špičkovú filtráciu vhodnú pre alergikov 4AAAA ECO Power na dokonalé vysatie akéhokoľvek povrchu Extreme Silence Technology 70 dB(A) na extra tiché vysávanie Trieda energetickej účinnosti: A Trieda účinnosti vysávania pre koberce: A Trieda účinnosti vysávania pre tvrdé podlahy: A Trieda emisií prachu z vysávača: A Kovová teleskopická trubica XXL s predĺženou dĺžkou s jednoduchým nastavením ergonomickej pracovnej výšky Omývateľný vstupný mikrofilter Termostat (tepelná poistka) zabraňujúca prehriatiu motora Mäkké kolieska na ochranu podlahovej plochy a tichý pohyb vysávača Vodorovná aj zvislá parkovacia poloha pre podlahovú hubicu na jednoduché uloženie alebo prestávky počas vysávania Pokrytie 380 m2 pre menší počet zmien elektrickej zásuvky Akčný rádius 11 m (dĺžka prívodného kábla 8 m) Automatické navíjanie kábla Elektronická regulácia sacieho výkonu Indikátor naplnenia vrecka na prach Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou Príslušenstvo integrované v tele vysávača: štrbinová hubica, hubica s kefou Dodávané príslušenstvo: kombinovaná podlahová hubica, turbo kefa, mini turbo kefa, hubica na tvrdé podlahy, dlhá ohybná štrbinová hubica, kefová hubica, štrbinová hubica 3 l syntetické vrecko na prach pre lepšiu filtráciu a hygienickú likvidáciu prachu Rozmery (dĺžka x šírka x výška): 460 × 306 × 255 mm Hmotnosť: 6,2 kg 700 W ECO motor
Zelmer VODNÍK MULTI 619.5 E W
max. prietok vzudchu 30 l/s určený pre mokré a suché vysávanie ide kombinovať vysávanie do sáčka a pomocou vodného filtra naviják prívodného káblu sacia hadica s hadičkou pre prívod čistiaceho roztoku k čistiacej hubici sacie trubky s integrovaným kanálikom pre čistiaci roztok malá hubica pre vysávanie mäkkých materiálov štrbinová hubica k vysávaniu zle prístupných miest malá kefová hubica k údržbe nerovných povrchov zhrnovacia hubica pre mokré vysávanie univerzálna sacia hubica šampónovacia hubica pracia hubica pre mokré vysávanie vody z tvrdých povrchov alebo pre šampónovanie kobercov a čalúnenia
Cyklónový podlahový vysávač BOSCH
Predám BOSCH cyklónový podlahový vysávač BGS05BL1H, komplet v krabici, ktorá je mierne poškodená, ale vysávač je OK (odskúšaný - funkčný). Popis: - Výkonný, čistý, rýchly, bez vrecka a akýchkoľvek dodatočných nákladov - Technológia AirCycle: silná odstredivá sila pre tie najlepšie výsledky čistenia - Nový, inovatívny motor HiSpin s aerodynamickými lopatkami a perfektne kalibrovaným prietokom vzduchu pre veľký zber prachu pri nízkej spotrebe energie - Vysoko účinný systém odlučovania prachu - Hygienický filter PureAir je umývateľný a postará sa o čistejší vzduch vyfukovaný z vysávača - Kompaktná veľkosť - Jednoduché vyprázdňovanie: bezproblémové vyberanie a vyprázdnenie prachovej nádoby - Ergonomická rukoväť - Veľký objem prachovej nádoby - Teleskopická tyč - Obojstranná valčeková hubica - Hubica na tvrdé podlahy z prírodných štetín zabezpečuje šetrnú starostlivosť o tvrdé podlahy, napr. parkety - Automatický návin kábla - Akčný rádius: 9 m - 2 veľké zadné kolesá/1 otočné koliesko - Dodané príslušenstvo: 1 kombinovaná hubica, 1 obojstranná valčeková hubica, 1 hubica na tvrdé podlahy Cenu navrhnite, určite sa dohodneme. Treba písať alebo volať. Prípadne pozrite ďalšie moje inzeráty.
VYSÁVAČ S VODNÝM FILTROM DS 6 PREMIUM Kärcher
Predám VYSÁVAČ S VODNÝM FILTROM DS 6 PREMIUM + FILTER NA OCHRANU MOTORA PRE VYSÁVAČ S VODNÝM FILTROM DS (nové) Vysávač je vo výbornom stave. Kupovaný pred rokom. Môžete písať na WhatsApp. Môžem poslať viac fotiek/videí. Celý popis tu: Vysávač s vodným filtrom DS 6 Premium neznamená iba dôkladne povysávané podlahy, ale navyše sa postará o odpadový vzduch na 99,95% očistený od prachu a najjemnejších čiastočiek alergénov, spórov húb, baktérií, či výlučkov roztočov. To vedie k citeľne príjemnejšej klíme v miestnosti. Na rozdiel od bežného vysávača s filtračným vreckom stavia vysávač s vodným filtrom DS 6 Premium na prirodzenú silu vody, ktorá sa vo filtri rozvíri vysokou rýchlosťou. Nasaté nečistoty musia prejsť touto rozvírenou vodou, a tým sa veľmi efektívne odfiltrujú zo vzduchu a naviažu na vodu. Výsledkom je čerstvý, mimoriadne čistý odpadový vzduch vhodný aj pre alergikov. V štandardnej výbave je štrbinová hubica, hubica na čalúnenie a odpeňovač FoamStop (30 ml). Osobný odber Bratislava.
Lux Intelligence
Predám domáci vysávač z 5_stupňovým filtračným systémom. Vynikajúci aj na hĺbkové čistenie kobercov,čaluneného nábytku a matracov. Swiss Mediclean filtračný systém obsahuje exkluzívny Swiss Hepa filter (zachytáva 99,97% mikročastíc - jemný prach, pele aj spóry plesní), viacvrstvový prachový sáčok, uhlikovỳ filter a Hepa filter za motorom s antibakteriálnym účinkom (antibakteriàlna vrstva redukuje baktérie a choroboplodnè zárodky) skvelo upratuje a tiež prečisťuje okolitỳ vzduch. Vysaje z kobercov,matracov a čalunenia,prach,baktérie,alergény a vírusy. Ma prehľadný displej, nastaviteľnú teleskopickú trubicu,vertikálnu skladovaciu pozíciu,nízku hlučnost,univerzálne prislušenstvo,je vhodný pre alergikov a astmatikov. Vysávač zahŕňa: teleskopická trubica, automatická podlahovà hubica, textilná hubica, radiatorová hubica, hubica š trbinová, klepáč na čalunenie a klepáč kobercov. Vysávač predávam z dôvodu sa sťahovania do cudziny,vysávač je málo používaný a vo vynikajúcom stave. Pôvodná cena: 1700 eur Terajšia cena: 700 eur Dohoda možná.
Na predaj tyčový vysávač Miele Swing H1 Excellence EcoLine
Predám tyčový vysávač Miele Swing H1 Excellence EcoLine SACP3 vo veľmi dobrom stave, veľmi málo používaný. Prevedenie v červenej farbe, max. výkon 550W, hmotnosť 5kg. Efektívne čistenie vďaka hubici EcoTeQ, zachytáva aj tie najmenšie čiastočky - filter AirClean+, prispôsobenie pracov. výške - nerezová teleskopická trubica, 9m akčný rádius. Zakúpené v orig. predajni Miele Bratislava. V uvedenej cene sú aj 4ks nové orig. vrecká (Miele HyClean KK) + 1ks filter. Dôvod predaja: nevhodný darček, používam radšej akumulátorový tyčový vysávač. Možný je osobný odber (LEVICE) alebo aj poslanie poštou na dobierku. Kontaktujte ma prosím najprv na e-mail. Inzerát platí do vymazania.