bazár, predaj, inzercia, predám

MIELE vákuové zásuvka

Kategória: Ostatné - biela

Predám MIELE vákuovú zásuvku EVS 7010 , nová nepoužitá, zabalená. Platí záruka 24 mesiacov.
MIELE vákuové zásuvka
Podobné inzeráty
Miele KMDA 7774 FL
Samostatná indukčná varná doska s integrovaným odsávačom pár - inteligentné a jednoduché varenie vďaka TempControl nepoužitý výstavny exponát
Pomalovarný hrniec -Sous Vide, pomalé varenie. Nový. Záruka
Pomalovarný - Sous Vide 5,5l pomalý elektrický varný hrniec. Nové, nepoužité, nerozbalené balenie s návodom a zárukou. Kompaktný ale výkonný:550W. Sous-Vide - nízkoteplotné pečenie, varenie, ohrievanie so zachovaním všetkých nutričných vlastností potravín. Profi-varenie vo vákuovom vrecku vo vodnom kúpeli, nerezové telo prístroja, časovač a presná elektronická regulácia teploty umožňuje šetrné varenia pričom prevarenie je prakticky nemožné, potraviny zostanú šťavnaté, ich farba a aróma sa prípravou ešte zintenzívni. Nedochádza k vysúšaniu, k oxidácii ani k vylúhovaniu potravín. Vďaka šetrnej tepelnej úprave zostanú zachované dôležité živiny. Vyčarujete s ním šťavnaté steaky, chrumkavú zeleninu alebo aromatické pokrmy z rýb bez pripálenia. Sous-vide alebo vákuové varenie je šetrná metóda používaná od 70. rokov profesionálnymi kuchármi, ktorá bola doteraz pre domácnosti nedostupná pre vysokú cenu zariadení. Stačí zabaliť požadovaný produkt na varenie - mäso, ryby, zeleninu, ovocie, vajíčka, jogurt... spolu s korením alebo marinádou do vákuového vrecúška bez nutnosti pridania tuku a nastaviť čas varenia a teploty na zariadení- viac ako 20 odporúčaní nájdete v priloženom návode. Potraviny sa šetrne varia vo vlastnej šťave, čím sa zachová chuť, aróma či vitamíny a nedochádza k nezdravému pripáleniu. Vďaka tejto úprave bude chuť pridaných byliniek a korenín výraznejšia a mäso jemnejšie. Varné sáčky je možné pohodlne zamraziť prípadne dosmažiť na grile či panvici. Výkonných 550 W prináša odnímateľný, nepriľnavý vnútorný hrniec zariadenia rovnomerne na teploty 40 až 99 °C +/-2°C a zaisťuje šetrné a zdravé varenie potravín. Časovač je možné nastaviť v krokoch po 10 minútach od 1 do 24 hodín - čo je perfektné pre dosiahnutie požadovaného uvarenia jedla. Všetky nastavenia sa vykonávajú pomocou jednoduchého ovládacieho panela na prednej strane zariadenia a zobrazujú sa na LCD displeji. 6 v 1, Zariadenie je použiteľné pre vákuové varenie, nízkoteplotné varenie, pasterizáciu, ohrievanie alebo udržiavanie teplého jedla a aj na výrobu jogurtu. Jednoduché čistenie: vyberateľná nádoba na varenie ako aj veko zariadenia je možné umývať pohodlne ručne, ale aj v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom (telo hrnca:š36xh28xv23cm) sa hodí aj do tých najmenších kuchýň, kde svojou moderne-elegantnou striebornou nerezovou nepriľnavou konštrukciou a čiernym vekom s extra veľkým priehľadným okienkom a LCD displejom, urobí aj vizuálne veľmi dobrý dojem. Tepelne odizolované držadlá. Kapacita 5,5l, 550W. Hrnce podobných parametrov sú predávané v cene aj cez 150€. Moja cena na nový kus so zárukou je 79€ Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo darčekový balík.
ZEPTER® VACSY® súprava
ponúkam na predaj automatickú, plne funkčnú, nepoškodenú, len niekoľkokrát použitú túto skvelú sadu na vákuové uchovávanie, uskladnenie potravín (chladenie aj mrazenie) ale aj na prípravu pokrmov souse vide metódou. Vákuovacia pumpa je ešte 20 mesiacov v záruke. Vákuové balenie značne predlžuje dobu uskladnenia potravín, čerstvých ale aj sušených alebo tepelne upravených. Originálne balenie a návody (vrátane slovenčiny) sú samozrejmosťou. - ZEPTER® VACSY® zváračka s vakuovou pumpou (VOM-017, VOM-017-P) vrátane stojanu na pumpu a samostatného adaptéra: cena 199,-€ ZEPTER® VACSY® NÁDOBA – HRANATÁ 1,5L - VO-011-20 - Sklenená nádoba 20 × 13 × 8,5cm: cena 42,-€ v prípade rýchleho jednania pridám sklenenú nádobu ZDARMA. Uprednostňujem osobný odber. na dobierku posielam len v prípade úhrady zálohy predom minimálne vo výške poštovného.
BOSCH výhrevná zásuvka
ohrievacia zásuvka • vstavaná • otváranie stlačením push&pull • objem 23 l • 4 možnosti využitia • naplnenie max 15 kg • nerezový vnútrajšok • otočný volič • rozmery 14 cm × 59,4 cm × 54 cm Praktická ohrievacia zásuvka v čiernom vyhotovení Bosch slúži na uloženie menšieho riadu a iného drobného kuchynského príslušenstva. S objemom 23 l pojme až 15 kg riadu. Maximálny počet tanierov je 14. Ovládanie s otočným voličom je veľmi jednoduché. Zásuvka má 4 možnosti využitia: udržuje teplotu nápojov a pokrmov, predhrieva riad, pomáha kysnutiu cesta a rozmrazovaniu jedál. Do zásuvky sa jednoducho dostanete vďaka mechanizmu push&pull – ľahkému zatlačeniu na prednú stranu. Na zásuvke môžete plynule nastaviť požadovanú teplotu. Vlastnosti: Ideálne predohrev pre riady Udržuje teplotu pokrmu Praktické a jednoduché otváranie push&pull Plynulé nastavenie teploty
Predám profi vákuovačku zn.Ardes
Predám vákuovačku zn.Ardes ako novú,zachovalú a veľmi málo používanú,plus nejaké vákuové vrecká.Cena novej bola 236€.
Vacsy Pumpa Zepter Nova
Nova Vacsy Pumpa Zepter, bola iba odskusana je plne funkčná, funguje aj bez napajania na elektricky prud. Na predaj aj 3,8L sklenena nadoba 65€ 1,25L plastova doza 35€ Vakuove Odsavanie vzduchu pre dhlodobejsie uskladnenie potravin, mam k tomu aj nadobky Zepter v Zelenej Farbe Nepouzivane Kontaktovat na: