bazár, predaj, inzercia, predám

Mikrofón Soundking

Kategória: Zvuková technika

Predám štúdiový velkomembranovy kondenzátorový mikrofón Soundking EC 010 W aj s originál koženým púzdrom.
Pozlátená kapsula s priemerom 24 mm, kardioidná charakteristika, 20Hz - 20kHz, citlivosť -38dB+-2dB (0 dB=1V/Pa, 1kHz) max.SPL 145 dB (1%THD,1kHz), S/N Ratio 78 dB, Napájanie Phantom +48V.
Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Mikrofón Soundking
Podobné inzeráty
Soundking J 212 A  Aktívny reprobox
Predám takmer nevyužitý Soundking J 212 A Aktívny reprobox. Dvojpásmová aktívna reprobedňa pre stredne náročné pódiové využitie. Vhodná pre malé hudobné zoskupenia na ozvučenie barov, klubov, stredne veľkých sál s kapacitou do 150 osôb. Výkon 200W /8 ohm. V drevenom boxe je osadené 12" reproduktor a 30 mm výšková tlaková horna. Frekvenčný rozsah 40Hz - 20kHz, citlivosť 96dB, max.SPL 121dB+/-3dB, crossover 2.5kHz, smerovosť 90°x60° (HxV), Konektory XLR IN/OUT a RCA. Rozmery 390x290x570mm, Hmotnosť 20 kg. Nechal mi ho moj ujo aby som ho predal, ale kábel už od repráku nemá. Nový stojí 221 eur, viac info tu: Inzerát je platný do zmazania. Kedykoľvek mi môžete zavolať, alebo mail Len vážny záujem!
mix Soundking AS 602 A
na predaj mix Soundking AS 602 A Technické údaje: Osobný odber v Bratislave, Svetlá 1
Predam zachovalý mixážny pult Soundking AS602A
Predam zachovalý mixážny pult Soundking AS602A - 5.4. - 04:43 Ponúkam zachovalý plne funkčný mixážny pult Soundking AS602A. Na mixe všetko funguje. Má vlastný zdroj na štandardný kábel (ako do PC). XLR (canon) aj Jack 6.3mm vstupy, 3pásmové korekcie, výstup na nahrávanie, vstup na MP3, AUX, a iné. Dôvodom predaja je, že potrebujem viac vstupový mix a tento mi je teda nanič.
Mikrofón Soundking SKEH204
▪️Predám vokálny mikrofón Soundking ✅ ▪️V dobrom stave ✅ ▪️Bez kábla
MOZOS MKIT-900PRO
V top stave, pár krát použitý(nevhodný darček). Stolový mikrofón MOZOS MKIT-900PRO pre domáce nahrávacie štúdio. Vlogujte, nahrávajte podcasty a hudobné produkcie, alebo sprevádzajte kvalitným zvukom online hry. Súprava obsahuje robustný teleskopický mikrofónový stojan z kvalitných materiálov, odpružený držiak na mikrofón a USB kondenzátorový mikrofón s funkciou Plug & Play. Vo výbave nájdete Pop filter absorbujúci okluzívne spoluhlásky. Kľúčové vlastnosti mikrofónu MOZOS MKIT-900PRO Univerzálny kondenzátorový mikrofón MOZOS MKIT-900PRO Perfektný na vlogy, podcasty, akustické produkcie a online hranie Robustný teleskopický stojan, odpružený držiak na mikrofón pop filter Krištáľovočistý zvuk bez ruchov a šumov Kardioidná smerová charakteristika Plug & Play pripojenie USB Kvalitné technické parametre mikrofónu MOZOS MKIT-900PRO Mikrofón MOZOS MKIT-900PRO s frekvenčným rozsahom 100 Hz – 18 kHz sa vyznačuje vysokým výstupným výkonom a krištáľovočistým zvukom bez ruchov a šumov. Kardioidná smerová charakteristika potláča príjem zvuku zo zadnej strany mikrofónu. Mikrofón je kompatibilný s operačnými systémami Windows 10 a iOS.
set: mikrofón, kábel, stojan, obal...
Predám úlne nový nepoužívaný, len vyskúšaný set: mikrofón + kábel na mikrofón (JACK 6,3 mm - XLR samica, dĺžka 6 m) + držiak na mikrofón + stojan na mikrofón + obal na stojan na mikrofón.... CENA 50,- € Odber buď osobne, alebo v prípade zasielania poštou je nutná platba vopred na účet, na dobierku neposielam! Cena + poštovné podľa taríf slovenskej pošty... Na SMS nereagujem!