bazár, predaj, inzercia, predám

Mikrofón Superlux S241

Kategória: Zvuková technika

Ponúkam na predaj tento kondenzátorový nástrojový mikrofón Superlux S241.
Je ako nový, použil som ho zopár krát na domáce nahrávanie. Komplet originál príslušenstvo v kufríku + mini stojan na stôl.
Prosím len osobný odber v BA.
Mikrofón Superlux S241
Podobné inzeráty
Mikrofón Superlux E205U
Mikrofón Superlux E205U - [15.7. 2023] Predám úplne nový, nevybalený USB kondenzátorový mikrofón Superlux E205U s komplet príslušenstvom v záruke. Cena 15€ v príp.posielania + poštovné.
Mikrofón Superlux E 205 U
Predám kondenzátorovy USB mikrofón Superlux E 205 U. Mikrofón je úplne nový, nerozbaľovaný, kupovaný z muzikeru. Cenaz a mikrofón je 20€. Viem poslať na dobierku, prípadne si záujemca môže mikrofón môže osobne vyzdvihnúť.
Mikrofón, stojan a pop filter
Predávame mikrofón Superlux R102, Superlux R102 Aktívny, páskový (ribbon) mikrofón navrhnutý špeciálne pre živé TV vysielanie, alebo nahrávanie. Samozrejme určen6 aj k inemu ozvučeniu.Ponúka vysokú citlivosť a referenčnú frekvenčnú odozvu podobne ako kondenzátorový mikrofón. kábel na pripojenie má cca 3 m plus Stojan s ramenom a pop filter TASCAM. Všetko vo vynikajúcom stave. Použite 3x. Balenia už nie sú,ani záručné papiere.
Kondenzátorový retro mikrofón Superlux PROH7F mkII
K dispozícii 2ks Superkardioidný dynamický retro mikrofón s perfektným výkonom a klasickým vzhľadom. Superlux PRO H7FMKII je určený najmä pre spevákov, ktorí s láskou spomínajú na 50 a 60 roky, na tzv. zlatý vek jazzovej hudby. Hoci mikrofón disponuje vintage vzhľadom, vo vnútri ukrýva moderné a výkonné jadro, vďaka ktorému sa s ním nebudú hanbiť vybehnúť na pódium aj speváci mladej generácie. Dynamická superkardioidná vložka s frekvenčným rozsahom 50 Hz-15 kHz zaručuje vynikajúcu zvukovú kvalitu a odolnosť voči ppätnej väzbe. Dodáva sa spolu s otočným polohovateľným stojančekom, na ktorom je umiestnený vypínač ON/OFF. Na spodnej strane stojančeka sa nachádza vstupný XLR konektor a závit pre naskrutkovanie na štandardný mikrofónový stojan.
Predám káblový mikrofón vocal Superlux TM 58
Predám káblový mikrofón Superlux TM 58 vocal aj so 6m káblom
Superlux CM-H8A
Predám kondenzátorový štúdiový mikrofón Superlux CM-H8A spolu s kufríkom... Ako nový... Posielam odkaz na ukážku nahrávky...