bazár, predaj, inzercia, predám

Mikrofón Trust GXT 212 Mico

Kategória: Ostatné

Predám mikrofón s USB adaptérom, raz použitý.V prípade záujmu písať na mail: rastocna183@, číslo je vymyslené.
Mikrofón Trust GXT 212 Mico
Podobné inzeráty
Mikrofón Trust GXT 232 Mantis
Trust GXT 232, Mantis Streaming Microphone, mikrofón Mikrofón USB s trojnožkou pre streamovanie, podcasty, Vlog a hlasové hovory - Digitálne pripojenie USB, funguje ihneď v akomkoľvek stolnom či prenosnom počítači. - Jasná reprodukcia zvuku; pre univerzálne použitie - Skvelé pre podcasty, video blogy, voiceover, záznam hudby či streamovanie na portáloch YouTube, Twitch a Facebook. - Vrátane protivibračného držiaka, pop filtra a trojnožky - Kábel USB, 1,5 m
Trust GXT 253 Emita Streaming Microphone Arm
Málo používané rameno na mikrofón. Odkaz viac info:
Saramonic SR-M3
Predám kondenzátorový smerový mikrofón SARAMONIC SR-M3, s low cut filtrom, určený pre fotoaparáty a videokamery. Integrovaná pätica "Shock Mount" pre odizolovanie ruchov z fotoaparátu, zabezpečuje čistý zvuk. Frekvenčný rozsah od 75 Hz do 18 kHz. Shotgun smerový mikrofón Saramonic SR-M3 poskytuje spoľahlivý zvuk vo vysielacej Broadcast kvalite. Mikrofón SR-M3 je vybavený výstupom pre slúchadlá, takže môžete monitorovať zvuk aj v prípade, že váš fotoaparát tento výstup neobsahuje. Ďalší mikrofónny vstup 1.8 "(3,5 mm) umožňuje pripojiť druhý mikrofón. Ak má váš fotoaparát iba jeden mikrofónny vstup, tak SR-M3 umožní použiť dva. Môžete pripojiť klopový mikrofón (napr. Saramonic SR-XLM1) alebo ďalší Shotgun mikrofón, ako je Saramonic SR-PMIC1. SR-M3 je tiež vybavený boost prepínačom zosilnenia zvuku (+10 dB), ktorý vám umožní stlmiť hlučný predzosilňovač fotoaparátu, aby bolo možné zachytiť oveľa čistejší zvuk a nechať vyzdvihnúť zvuky z diaľky.
Razer Seiren Emote mikrofón
Vášnivo streamuje alebo nahrávate videá na YouTube? Stolný mikrofón Razer Seiren Emote vám pomôže sa ešte viac a originálnym spôsobom interagovať s vašimi divákmi. Priamo na mikrofóne sa totiž nachádza 8-bitový LED displej, na ktorom sa zobrazujú farebné emotikony, pričom vybrať si môžete z viac ako stovky rôznych variantov. Dostanete teda naozaj jedinečný mikrofón, ktorý jednoducho pripojíte cez USB, a čo s ním ďalšieho vymyslíte, už je na vás. Kľúčové vlastnosti stolného mikrofónu Razer Seiren Emote Kvalitný kondenzátorový mikrofón určený predovšetkým pre streamerov a youtuberov Seiren Emote je vybavený LED displejom, na ktorom sa zobrazujú emotikony podľa vašej voľby Jednoduché plug-and-play pripojenie pomocou USB kábla Hyperkardioidná smerová charakteristika eliminuje okolité ruchy Mikrofón Razer Seiren Emote prenáša hlas na profesionálnej úrovni Disponuje tlmičom nárazov a flexibilným husím krkom Špičkové zaznamenanie hlasu Razer Seiren Emote samozrejme nie je iba efektnou hračkou. V jadre to je výborný hyperkardioidný kondenzátorový mikrofón, ktorý zachytí a prenesie váš hlas na profesionálnej úrovni. V rovnakej chvíli eliminuje veľkú časť okolitých ruchov. Váš stream nenarušia ani náhodné rany a otrasy, pretože mikrofón má vstavaný tlmič nárazov. Navyše si ho pomocou flexibilného husieho krku nastavíte podľa svojej potreby. Nový, iba vyskúšany.
Predám mikrofón Audio-Technica ATR3350
Predám mikrofón Audio-Technica ATR3350 Kondenzátorový klopový mikrofón vhodný pre použitie v rozhlasových, televíznych vysielaniach alebo pre komentované športové aktivity, kde je potrebný aktívny pohyb. Mikrofón je nainštalovaný na kábli s dĺžkou 6 m. Samozrejmosťou je kvalitný klip pre pripnutie na oblečenie a protiveterná ochrana pre minimalizáciu neželaných ruchov. Mikrofón je vybavený kapsulou s všesmernou charakteristikou, ktorá sníma zvuk vo frekvenčnom rozpätí od 50 Hz do 18 kHz. Súčasťou balenia je aj sada batérii pre napájanie mikrofónu. Farebné prevedenie: Black. Typ: Kondenzátor Smerová charakteristika: Omni Frekvenčný rozsah: 50 Hz - 18 kHz Impedancia: 1000 Ohm Balenie obsahuje Náhradné batérie, Mikrofón, Protiveterná ochrana Hmotnosť: 6 g Kúpené za: 30 € Predám za: 8 € - osobne alebo vopred na účet = poštovné zadarmo - dobierka + 3 € Do CZ neposielam. Kontakt zatiaľ len správa, číslo je vymyslené. V prípade vážneho záujmu aj telefonicky. Len seriózny záujem. Špekulanti nepísať. Predávam, nevymieňam! -------- KLIKNITE NA MOJE MENO A POZRITE SI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY.
Smerový mikrofon Saramonic SR-NV5
Predam nevyužívaný špičkový kondenzatorový mikrofon Saramonic SR-NV5 spolu s penovou protiveternou ochranou a prepojovacím káblom 3p-XLR. Vhodný tak pre veľkú kameru ako aj malú /fotoaparat / . Mikrofon je spoľahlivý a dobre poslúži niekomu. Možnosť osobného vyskušania . Kompaktný mikrofón Saramonic SR-NV5 so superkardioidnou charakteristikou pre kamery a zariadenia so +48 V fantómovým napájaním. Mikrofón SR-NV5 sa vďaka svojej kompaktnej veľkosti perfektne hodí ku kamerám so širokou optikou a v ďaka štandardnej hrúbke pasuje do väčšiny zabudovaných kamerových úchytov. Vlastnosti: kondenzátorový mikrofón superkardioidná charakteristika výstup 3p-XLR frekvenčný rozsah 40 Hz – 18 kHz citlivosť -35 dB odstup signál/šum 80 dB výstupná impedancia 2 kOhm napájanie +48 V fantóm rozmery 21 x 166 mm hmotnosť 57 g