bazár, predaj, inzercia, predám

Mikroskop Meopta / ernst leitz wetzlar

Kategória: Starožitnosti

Mikroskop Meopta bledý - 80e

-ernst leitz wetzlar-čierny 70e


odpovedám na každý mail/správu ak nemáte odpoved skúste pozrieť v nevyžiadaných správach poprípade reklamách-dakujem info mailom retroburza@ tel.č. neplatné-pozri aj dalšie inzeráty
Mikroskop Meopta / ernst leitz wetzlar
Podobné inzeráty
náhradné diely pre starožitný mikroskop MEOPTA
náhradné diely na starožitný binokulárny mikroskop Meopta - hlavica / 10x, 25x, 45x, 100x / , okuláre / 2x H6x a 1,2 komplet s clonou /, zrkadlo, podľa foto, len spolu 45eur.
Mikroskop
Predám starý mikroskop meopta
Refraktometer Meopta
Predám refraktometer Meopta. Možná výmena za mikroskop, alebo spektroskop.
Starožitný šijací stroj funkčný Freia
Predám funkčný šijací starožitný stroj stroj Freia. Kufríkový šijací stroj MEWA (na východonemeckom trhu označovaný ako FREIA), Autorom konštrukcie a dizajnu je Ing. Ernst Fischer. Šíjací stroj bol vyrábaný v bývalom východonemeckom podniku VEB MEWA Ernst Thälmann-Werk v Suhle, kde v rokoch 1951-1955 bolo vyrobených 110 000 kusov. Pri exporte do necosialistických štátov boli predávané pod názvom MEWA. Uško pôvodné sa nám roztrhlo, nahradené takým akým sa dalo v tých časoch.
Kamera Meopta A8G
Predám starú kameru Meopta A8G s objektívom Meopta Mirar 2,8/12,5, s popruhom a koženým kufríkom s pravej kože, kamera je plne funkčná v zachovalom stave. Cena 40 eur Môžem poslať aj na dobierku. V prípade záujmu vás poprosím písať na e-mail. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty. Ďakujem.
Predám tento mikroskop značky PZO s príslušenstvom
Mikroskop je po rokoch ešte stále v dobrom stave a taktiež je aj funkčný. Nuž ale nemám pre neho už využitie a potrebujem sa ho zbaviť. Cena je obrazná a stále sa na nej môžeme dohodnúť.